Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 445K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.256
Πόντοι
5.006
Tυπε δεν ειδα επιτηδες για να φυλαξω σπερμα για το βραδυ που θα αγωνιζεται η Rec με κορδονι. :S :S :S

:takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:

κανονιστε να την βγαλουν υποψηφια την ρεκ και να μην την στηρίξουμε μαγκες!!!!! :S
:erection:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
Να πάτε για πάρτη σας τύπε..  εσένα καλύτερα να σε ντύνουν παρά να σε ταΐζουν..  :S :S :S

Εγώ θα πάρω τον Νάσο να πάμε για καφέ κ μετά στο μετάξι για..  :zfuck: :S :S :S

θέλετε να με πάρετε κι εμένα...
μαζί σας στη βόλτα εννοώ...

:-* :kissass: ;)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Συνημμένα

• 29-01-18.jpg
    29-01-18.jpg
    87,2 KB · Εμφανίσεις: 18

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
κανονιστε να την βγαλουν υποψηφια την ρεκ και να μην την στηρίξουμε μαγκες!!!!! :S
:erection:

Θα εχουμε μεγαλο αντιπαλο τις χοντρες και κομπλεξικες ελλεινιδες που δε θελουνε να βλεπουνε λεπτη και ομορφη να κανει προκοπη τυπε. :S :S :S

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Με την καλή κουβέντα στο στόμα είναι το στράκι..  :S :S :S

:vomit:

Ποια ήταν όμως η πρώτη σκέψη που έκανε όταν είδε την Κωνσταντίνα να έρχεται και να κάθεται δίπλα στην ομάδα…

«Δεν ήξερα αν η παραγωγή ήθελε να ενισχύσει την ομάδα ή να την αποδυναμώσει» είπε γελώντας ο Αλέξανδρος Παρθένης και πρόσθεσε: «Ήταν έκπληξη για όλους μας!»

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
102
Πόντοι
66
Με την καλή κουβέντα στο στόμα είναι το στράκι..  :S :S :S

Ποια ήταν όμως η πρώτη σκέψη που έκανε όταν είδε την Κωνσταντίνα να έρχεται και να κάθεται δίπλα στην ομάδα…

«Δεν ήξερα αν η παραγωγή ήθελε να ενισχύσει την ομάδα ή να την αποδυναμώσει» είπε γελώντας ο Αλέξανδρος Παρθένης και πρόσθεσε: «Ήταν έκπληξη για όλους μας!»

η παραγωγη την εβαλε γιατι χρειαζεται ενα σουργελο να βγαζει γελιο και σιγουρα παρακαλεσε να την μαζεψουν στο παιγνιον.. :vomit::vomit::vomit::vomit:

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
:S :S :S

Ο Αλέξανδρος Παρθένης που βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην εκπομπή "ΕΔΩ Survivor", αποκάλυψε όλα τα "εσωτερικά" ονόματα της ομάδας του!

Όπως είπε ο ίδιος, στον Νάσο Παπαργυρόπουλο έβγαλαν το παρατσούκλι «γιατρός» από το αεροδρόμιο λόγω του στιλ του. Στον ίδιο έβγαλε το παρατσούκλι «τσολιάς» ενώ στην Κατερίνα Δαλάκα το παρατσούκλι «Λούκι Λουκ», γιατί όπως εξήγησε είναι πιο γρήγορη κι από την σκιά της!

Επισκέπτης
Να πάτε για πάρτη σας τύπε..  εσένα καλύτερα να σε ντύνουν παρά να σε ταΐζουν..  :S :S :S

Εγώ θα πάρω τον Νάσο να πάμε για καφέ κ μετά στο μετάξι για..  :zfuck: :S :S :S
Εγω θα παω με το φιλαρακι μου για καυλαντα και για φαι να τα πουμε  :headbaning1: :headbaning1:

Ειρηνη υμιν αδερφια μου μπαχαλακηδες... :woldman:

Ηδη εχω αποστειλει ηλεκτρονικη αλληλογραφια στον αδερφο Τρικυκλο τον Φαλαφελ για Παρασκευη βραδυ...κατα τις 4 το πρωι που θα κανει log in στο σαιιιιιιιιιιιιιι θα το δει και θα μου απαντησει. :S :S :S

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.256
Πόντοι
5.006

Ο Αλέξανδρος Παρθένης που βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην εκπομπή "ΕΔΩ Survivor", αποκάλυψε όλα τα "εσωτερικά" ονόματα της ομάδας του!

Όπως είπε ο ίδιος, στον Νάσο Παπαργυρόπουλο έβγαλαν το παρατσούκλι «γιατρός» από το αεροδρόμιο λόγω του στιλ του. Στον ίδιο έβγαλε το παρατσούκλι «τσολιάς» ενώ στην Κατερίνα Δαλάκα το παρατσούκλι «Λούκι Λουκ», γιατί όπως εξήγησε είναι πιο γρήγορη κι από την σκιά της!

μερικα από τα υπολοιπα παρατσούκλια που δεν ειπε, είναι :
για την φαρμακη, το "δυνατο τσιμπουκι"
για την ρεκ, το "τσιτσιδο κοντοπουτανο"
για τον μπογο, το "ο μπόγος"
:orchestra:

Επισκέπτης

Στον εαυτο του επρεπε να βγαλει παρατσουκλι "Ψωλιας-μενος"... :S :S :S

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom