Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Ο φράουλας σταυροκοπηθηκε αλά Ντανος
φυσικα τυπε χανονται αυταΤον προσεξες τυπε :S :S :S
Gangbang τυποι στον Αγιο Δομηνικο...
Κωλοτρυπιδι πρεπει να μπηκε τυπε. :S :S :S
τυπε βρεθηκε στο φυσικο του περιβαλλον και του βγαινει το πραγματικο προσωποο μαυρος εχει αρχισει και μου σπαει τα αρχιδια λιγο ομως
ειπε ο νασος ειναι στα 4Εντωμεταξυ καποιο νιμου σφυριξε στον Παζεεεελλλ οτι θα βγαλω βιβλιο με τις μαλακιες που λεει και σημερα δεν εχει πει ουτε μια... :'(
Εντωμεταξυ καποιο νιμου σφυριξε στον Παζεεεελλλ οτι θα βγαλω βιβλιο με τις μαλακιες που λεει και σημερα δεν εχει πει ουτε μια... :'(
δοξα τω θεο ειμαστε μια χαρα λεει το ζωον η δαλακα και την αλλη την πηρε το ασθενοφορο...( και ο τυπος Νασος Αθανασιαδης)Εντωμεταξυ καποιο νιμου σφυριξε στον Παζεεεελλλ οτι θα βγαλω βιβλιο με τις μαλακιες που λεει και σημερα δεν εχει πει ουτε μια... :'(
ρε παίδες... αυτή η ψευδή πότε θα φύγει από εκεί μέσα, είναι ότι πιο άσχημο και αδιάφορο έχω δει στη ζωή μου!!!
πως στο διάολο επέλεξε κάποιος αυτό το πράμα για ένα τέτοιο show...
τα νεύρα μου
παιδιά η ιδέα μου είναι ή το σώμα της σπυροπούλου μοιάζει με αυτό του κοντομηνά? :S
συμπαθητική τη βρίσκω πάντως
όμως... αυτό το σίχαμα, το τούβλο, που κάνει και καλά σκι... γιατί το έχουν βάλει εκεί μέσα... σε ποιόν λέτε να έχει κάτσει για να βρίσκεται εκεί?
δεν βλέπω την ώρα να μη τη βλέπω άλλο μέσα,
ουστ ζώον...