barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.264
- Πόντοι
- 5.506
μην γίνεσαι γιαπωνι
Συγνώμη και αποχώρησε ο παρθένος. :S :S :S
μην γίνεσαι γιαπωνι
Τυπε στις εξετασεις αιματος οι δεικτες χοληστερινης σου εμφανιζονται ή βγαινε το σημα του απειρον;![]()
Πατησα ταυτογχρονα το Επικοινωνηστε μαζι μας και το Νομικη Δηλωση&Cookies Παπαδοπουλου...τη γαμησες τωρα! :S :S :S
τυπε τι μάρκα τηλεόραση έχεις?πολυ ωραια ψηφοφορια εννοειτε οτι ψηφισα το 2 και απορω γιατι υπαρχουν οι αλλες 2 κατηγοριες απλα θα συμπληρωνα για το 2 ειναι γυναικαρα και πανεξυπνη και θα τηνστην πισινα
ροσμπιφ δεν πουλαγε ο ζηκος στον μπακαλογατο την 10ετια του 50?![]()
![]()
![]()
![]()
θα δουμε τυπε εχουμε ακομη μεχρι να αρχισουν τα νταλαβερια φακλανα κτλκαι για κυρίως? :S
http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2016-01/w_0.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
[img]https://i.ytimg.com/vi/_TF2dJObe9k/maxresdefault.jpg
δεν ξερω βλεπω απο μακρυα η τβ ειναι του γειτονατυπε τι μάρκα τηλεόραση έχεις?
Τυπε Η Ορκα Ειναι Απαξιωμενη Απο Την Ημερα Που Γεννηθηκε Δεν Απαξιωθηκε Τωρα ! ;):-
Κοιτα Σε Τετοια Παιχνια Πανε Σουργελα Ως Επι Το Πλειστον Αλλα Πανε Και Ατομα (Λιγα Μεν) Εξαιρετικα Σαν Χαρακτηρες !
Ε Λοιπον ΤοΟυκρανικο Βρωμομουνο Δεν Ανηκει Στην Δευτερη Των Περιπτωσεων !!!
Το Να Εχεις 5 Συμμετοχες & 0 Νικες Στα Αγωνισματα Και Να Βγαινεις Στο Φακο Αφου Ψηφισεις Οποιον Θελεις Να Αποχωρησει Και Να Λες Με ΜΙΣΟΣ Και Χαιρεκακια
"ΕΣΥ Τωρα Πρεπει Να Φυγεις"
Δεν Ειναι Οτι Δεν Σεβεσαι Τον Ευατο Σου Εκεινη Τη Στιγμη...Απλα Δειχνεις Οτι Ο Χαρακτηρας Σου Ειναι ΣΚΑΤΑ...Εχεις Αφομοιωσει Πληρως Την Ελληνικη Πραγματικοτητα &
Εχεις Γινει Και Εσυ Ελλεινιδα Πουτανα Πρωτα Στην Ψυχη (Οπως Οι Περισσοτερες) Και Μετα Στα Κρεβατια Των Διαφορων Πιρφορων !!! Για Αυτο Οπως Λεει Και Ο Σοφος Λαος...
[size=20pt]ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ Μωρη Ξεκωλιαρα Και Φερε Μας Την Εισπραξη !!![/size]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυποι το 3 στην ψηφοφορια γιατι το βαλατε θελετε να βγαλετε λαγους![]()
κομενο ρευμα και χρεη στον κωτσοβολο μαν? :S :S :S :Sδεν ξερω βλεπω απο μακρυα η τβ ειναι του γειτονα
οχι τιποτα απο ολα αυτα μου αρεσει να βλεπω απο την δικια του απλα...κομενο ρευμα και χρεη στον κωτσοβολοπ μαν? :S :S :S :S
Η ΕΠΙΛΟΓΗ Νο 3 ΣΤ5ΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟς ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ
έχει πέσει κυνήγι από εντουρο τυπε και έχουν εξαφανιστεί οι δροσεροί :Sτο παιζουν και καλα ολοι αντρακλες, ενώ το 3 θα επρεπε ηδη να εχει καμια 50αρια ψηφους...![]()
μαζί σου τύπε, αλλά...Τυπε Η Ορκα Ειναι Απαξιωμενη Απο Την Ημερα Που Γεννηθηκε Δεν Απαξιωθηκε Τωρα ! ;):-
Κοιτα Σε Τετοια Παιχνια Πανε Σουργελα Ως Επι Το Πλειστον Αλλα Πανε Και Ατομα (Λιγα Μεν) Εξαιρετικα Σαν Χαρακτηρες !
Ε Λοιπον ΤοΟυκρανικο Βρωμομουνο Δεν Ανηκει Στην Δευτερη Των Περιπτωσεων !!!
Το Να Εχεις 5 Συμμετοχες & 0 Νικες Στα Αγωνισματα Και Να Βγαινεις Στο Φακο Αφου Ψηφισεις Οποιον Θελεις Να Αποχωρησει Και Να Λες Με ΜΙΣΟΣ Και Χαιρεκακια
"ΕΣΥ Τωρα Πρεπει Να Φυγεις"
Δεν Ειναι Οτι Δεν Σεβεσαι Τον Ευατο Σου Εκεινη Τη Στιγμη...Απλα Δειχνεις Οτι Ο Χαρακτηρας Σου Ειναι ΣΚΑΤΑ...Εχεις Αφομοιωσει Πληρως Την Ελληνικη Πραγματικοτητα &
Εχεις Γινει Και Εσυ Ελλεινιδα Πουτανα Πρωτα Στην Ψυχη (Οπως Οι Περισσοτερες) Και Μετα Στα Κρεβατια Των Διαφορων Πιρφορων !!! Για Αυτο Οπως Λεει Και Ο Σοφος Λαος...
[size=20pt]ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ Μωρη Ξεκωλιαρα Και Φερε Μας Την Εισπραξη !!![/size]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε δεν το γνώριζα αυτό το βίτσιο :Sοχι τιποτα απο ολα αυτα μου αρεσει να βλεπω απο την δικια του απλα...
τυπε με απαξιωσες τωρα γιατι εισαι επιθετικος σου εχω κανει κατι πες μου τι σου συμβαινει...
τυπε εγω βλεπω οτι γραφονται τοσες κριτικες για πουτανες μεχρι και ο αλεκος κατι εγραψε πριν 4-5 σελιδες δεν καταλαβαινωτο παιζουν και καλα ολοι αντρακλες, ενώ το 3 θα επρεπε ηδη να εχει καμια 50αρια ψηφους...![]()
οχι μαν παρεξηγησες...λυση στο προβλημα που δεν εχει τιβι και βλεπεις απο τον γειτονα ηθελα να δωσω :S :S :Sοχι τιποτα απο ολα αυτα μου αρεσει να βλεπω απο την δικια του απλα...
τυπε με απαξιωσες τωρα γιατι εισαι επιθετικος σου εχω κανει κατι πες μου τι σου συμβαινει...