Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 446K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.714
Πόντοι
5.506
ροσμπιφ δεν πουλαγε ο ζηκος στον μπακαλογατο την 10ετια του 50? :think: :think: :think: :think:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.264
Πόντοι
5.506
Τυπε στις εξετασεις αιματος οι δεικτες χοληστερινης σου εμφανιζονται ή βγαινε το σημα του απειρον; :think:

URL]]

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.201
Πόντοι
3.656
πολυ ωραια ψηφοφορια εννοειτε οτι ψηφισα το 2 και απορω γιατι υπαρχουν οι αλλες 2 κατηγοριες απλα θα συμπληρωνα για το 2 ειναι γυναικαρα και πανεξυπνη και θα την  :takethis: στην πισινα
τυπε τι μάρκα τηλεόραση έχεις?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.264
Πόντοι
5.506
Ρε μλκς, τόση ώρα νομίζω οτι γράφουμε στο μαστερσεφ.......  :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
τυποι το 3 στην ψηφοφορια γιατι το βαλατε θελετε να βγαλετε λαγους :think:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.464
Πόντοι
786
Τυπε Η Ορκα Ειναι Απαξιωμενη Απο Την Ημερα Που Γεννηθηκε Δεν Απαξιωθηκε Τωρα !  ;) :sunglasses: :-

Κοιτα Σε Τετοια Παιχνια Πανε Σουργελα Ως Επι Το Πλειστον Αλλα Πανε Και Ατομα (Λιγα Μεν) Εξαιρετικα Σαν Χαρακτηρες !

Ε Λοιπον Το  :piss: Ουκρανικο Βρωμομουνο Δεν Ανηκει Στην Δευτερη Των Περιπτωσεων !!!  :takethis:

Το Να Εχεις 5 Συμμετοχες & 0 Νικες Στα Αγωνισματα Και Να Βγαινεις Στο Φακο Αφου Ψηφισεις Οποιον Θελεις Να Αποχωρησει Και Να Λες Με ΜΙΣΟΣ Και Χαιρεκακια
"ΕΣΥ Τωρα Πρεπει Να Φυγεις"
Δεν Ειναι Οτι Δεν Σεβεσαι Τον Ευατο Σου Εκεινη Τη Στιγμη...Απλα Δειχνεις Οτι Ο Χαρακτηρας Σου Ειναι ΣΚΑΤΑ...Εχεις Αφομοιωσει Πληρως Την Ελληνικη Πραγματικοτητα &
Εχεις Γινει Και Εσυ Ελλεινιδα Πουτανα Πρωτα Στην Ψυχη (Οπως Οι Περισσοτερες) Και Μετα Στα Κρεβατια Των Διαφορων Πιρφορων !!! Για Αυτο Οπως Λεει Και Ο Σοφος Λαος...

[size=20pt]ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ Μωρη Ξεκωλιαρα Και Φερε Μας Την Εισπραξη !!![/size]

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Οι Ουκρανέζες είναι μισές μισές. Η παιδούλες σαν την ξανθούλα των μαχητών, η επιθετικές ξέκωλες. Δεν έχουν ανάγκη αντιγραφής ελλεηνίδων, έχουν ορίτζιναλ.

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
κομενο ρευμα και χρεη στον κωτσοβολοπ μαν? :S :S :S :S

Η ΕΠΙΛΟΓΗ Νο 3 ΣΤ5ΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟς ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ
οχι τιποτα απο ολα αυτα μου αρεσει να βλεπω απο την δικια του απλα...
τυπε με απαξιωσες τωρα γιατι εισαι επιθετικος σου εχω κανει κατι πες μου τι σου συμβαινει...

v@rv@tarxidos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
1
Τυπε Η Ορκα Ειναι Απαξιωμενη Απο Την Ημερα Που Γεννηθηκε Δεν Απαξιωθηκε Τωρα !  ;) :sunglasses: :-

Κοιτα Σε Τετοια Παιχνια Πανε Σουργελα Ως Επι Το Πλειστον Αλλα Πανε Και Ατομα (Λιγα Μεν) Εξαιρετικα Σαν Χαρακτηρες !

Ε Λοιπον Το  :piss: Ουκρανικο Βρωμομουνο Δεν Ανηκει Στην Δευτερη Των Περιπτωσεων !!!  :takethis:

Το Να Εχεις 5 Συμμετοχες & 0 Νικες Στα Αγωνισματα Και Να Βγαινεις Στο Φακο Αφου Ψηφισεις Οποιον Θελεις Να Αποχωρησει Και Να Λες Με ΜΙΣΟΣ Και Χαιρεκακια
"ΕΣΥ Τωρα Πρεπει Να Φυγεις"
Δεν Ειναι Οτι Δεν Σεβεσαι Τον Ευατο Σου Εκεινη Τη Στιγμη...Απλα Δειχνεις Οτι Ο Χαρακτηρας Σου Ειναι ΣΚΑΤΑ...Εχεις Αφομοιωσει Πληρως Την Ελληνικη Πραγματικοτητα &
Εχεις Γινει Και Εσυ Ελλεινιδα Πουτανα Πρωτα Στην Ψυχη (Οπως Οι Περισσοτερες) Και Μετα Στα Κρεβατια Των Διαφορων Πιρφορων !!! Για Αυτο Οπως Λεει Και Ο Σοφος Λαος...

[size=20pt]ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ Μωρη Ξεκωλιαρα Και Φερε Μας Την Εισπραξη !!![/size]

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
μαζί σου τύπε, αλλά...

έμπαινα μετά δακρύων  :S :S :S

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.201
Πόντοι
3.656
τυπε με απαξιωσες τωρα γιατι εισαι επιθετικος σου εχω κανει κατι πες μου τι σου συμβαινει...
τυπε δεν το γνώριζα αυτό το βίτσιο  :S

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
το παιζουν και καλα ολοι αντρακλες, ενώ το 3 θα επρεπε ηδη να εχει καμια 50αρια ψηφους... :gay:
τυπε εγω βλεπω οτι γραφονται τοσες κριτικες για πουτανες μεχρι και ο αλεκος κατι εγραψε πριν 4-5 σελιδες δεν καταλαβαινω

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.714
Πόντοι
5.506
οχι μαν παρεξηγησες...λυση στο προβλημα που δεν εχει τιβι και βλεπεις απο τον γειτονα ηθελα να δωσω :S :S :S

συγγνωμη και αποχωρω

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom