Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 199
- Πόντοι
- 66
Το Ε έχει Στίβεν Σιγκαλ για 80η φορά το τελευταίο δεκαήμερο
Τυποι ενα θα σας πω....θα τα πλερωσει ολα η βρωμοπλαστικη φακλανα!!!![]()
Αδερφε θα πληρωσει τα σπασμενα του Κουτρη και του Σισε η χοντροσαμπρελα!!!Και ο φαλαφελακιας θα τα ακουσει!!!
Δεν αντέχεται ο Χελ εάν χάνει ο θρύλος. Γίνεται άλλος άνθρωπος. Ξσπαει στις ωραίες γυναίκες (βλ. Σπυροπούλου)![]()
![]()
![]()
Το Ε έχει Στίβεν Σιγκαλ για 80η φορά το τελευταίο δεκαήμερο
Εγώ λέω την αλήθεια. Πιστεύω τον εκνευρίζει που δεν μπορεί να την έχει να της γλύφει τις μασχάλες και ξεσπά πάνω της.Τυπέ Puchas Τον Προκαλεις Πολυ Και Εσυ !!!![]()
![]()
![]()
Εγώ λέω την αλήθεια. Πιστεύω τον εκνευρίζει που δεν μπορεί να την έχει να της γλύφει τις μασχάλεςκαι ξεσπά πάνω της.
Επικο ντερμπυ τυποι...η ψηφορια κραταει μεχρι τις 10 το βραδυ.
Αυτός στην εποχή μου γαμούσε ολες τις τοτε μοντελες..Κουλιανού,Καντζα κλπ κλπ...Κλειδωσε το αποτελεσμα τυποι...ο λαος του BOU θελει να παρει αυτο που ετσι και αλλιως του αρεσει να παιρνει δηλαδη το ΠΟΥΛΟ η μυξοπαρθενα,η χιλιοστραπονιασμενη πουτανιτσα της Θανου!
Ο Καραμανλης?Ε-Ε-Έρχεται....!!!!!!![]()
![]()
3-2-1!!!
Αυτός στην εποχή μου γαμούσε ολες τις τοτε μοντελες..Κουλιανού,Καντζα κλπ κλπ...
Αυτός στην εποχή μου γαμούσε ολες τις τοτε μοντελες..Κουλιανού,Καντζα κλπ κλπ...
εγραφαν τα περιοδικα και εδειχναν οι τηλεορασεις εννοεις..οπως πολλες μοντελες κλπ πλασαρονται ως σχεσεις ορισμενων δροσερων... :S :S :SΚαι Τη Γερμανου Που Δεν Ηταν Μοντελα Την
Ναυαρχε Μου Δεν Ξερουν Οι Περισσοτεροι Ειναι Μικροι Σε Ηλικία Εδω Μεσα !![]()