Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 446K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.626
Πόντοι
11.445
Λογικά η ορκα θα μπει ήδη τραυματισμένη από τα ρυμουλκά που την εσειραν μέχρι εκεί..

ειμαι σιγουρος οτι θα παρει με το ετσι θελω την καλυτερη θεση στην καλυβα , θα βαλει την Φαρμακη να της κανει αερα και θα πηδηχτει με ολο το συνεργειο για να της δινουν ψωμια και μορταδελες .....

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.189
Πόντοι
3.656
ειμαι σιγουρος οτι θα παρει με το ετσι θελω την καλυτερη θεση στην καλυβα , θα βαλει την Φαρμακη να της κανει αερα και θα πηδηχτει με ολο το συνεργειο για να της δινουν ψωμια και μορταδελες .....
η αλήθεια είναι ότι η είσοδος του τυραννόσαυρου είναι κίνηση ματ...αρκεί την επόμενη ασυλία να την πάρουν οι διάσημοι για να μείνει και να κάνουμε καινούργιο συκώτι από τα γέλια..άσε που από τους εμετους θα αδυνατίσει κόσμος και κοσμακης!

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
η αλήθεια είναι ότι η είσοδος του τυραννόσαυρου είναι κίνηση ματ...αρκεί την επόμενη ασυλία να την πάρουν οι διάσημοι για να μείνει και να κάνουμε καινούργιο συκώτι από τα γέλια..άσε που από τους εμετους θα αδυνατίσει κόσμος και κοσμακης!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.691
Πόντοι
5.506
ψηφισα......

Με το καλο να μπει σημερα η κωνσταντινα μας :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Επισκέπτης
Βρεθηκε το μοναδικο αγωνισμα στο οποιο θα μπορουσε να παρει μερος η ορκα! :S :S :S

Σνουκερ

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Like
4
Πόντοι
16
η αλήθεια είναι ότι η είσοδος του τυραννόσαυρου είναι κίνηση ματ...αρκεί την επόμενη ασυλία να την πάρουν οι διάσημοι για να μείνει

και ασυλια να μην παρουν και να την βγαλουν στον τακο, δεν υπαρχει περιπτωση ο λαος να την διωξει απο το παιχνιδι...το γκανιαν ηρθε για μεινει

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
η στιγμη που θα  δουμε τον μπογο για πρωτη φορα σε αγωνισμα να κουτρουβαλάει με ποσοστο αναπηριας 87% και τους πατσεδες με την χοντροκωλαρα της να πηγαινουν περα δωθε, θα είναι ένα από τα χαλ οφ φειμ της ελληνικης τβ...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ωραιες Κουβεντες...  :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon:  :headbaning1:  :rockon: :rockon: :rockon:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
και ελεγα ποιον μου θυμιζει ο πηχος... :S
τον πηθικα τον μανο από το ευτυχισμένοι μαζι...
hqdefault.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Εδώ είμαι τύπε. Είχα πάει στον γυναικολόγο μου  :S

Διαβάζω τα κακεντρεχη σχόλια σας από το τέλος. Ελπίζω όλοι να έχετε καταλάβει την δυναμική που έχει αυτή η κοπέλα.

Την οποία την βρίζετε όλοι έχοντας πέσει θύμα των βοθροκάναλων και της αισχρης προπαγάνδας τους.

Τυπε Εγω Δεν Την Εβρισα...  :S
Ορκα Την Εχω Πει Που Ειναι Ενα Ομορφο Θηλαστικο & Μαλακισμενο !!  :embarrased:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.189
Πόντοι
3.656
και ασυλια να μην παρουν και να την βγαλουν στον τακο, δεν υπαρχει περιπτωση ο λαος να την διωξει απο το παιχνιδι...το γκανιαν ηρθε για μεινει
τυπε θα μείνει σίγουρα..δεν μεταφέρονται εύκολα τέτοια φορτία  :S :S

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
γιατι σκουπιδιαζουμε την ρεκ τυποι?

1-2 καλα σετ βυζια εχει το παιχνιδι
κριμαΣ δεν ειναι?
:(

Γιατι Ειναι Καριολα Το Ουκρανικο Μουνι & Πιστευω Θα Το Δειξει Αργα Η Γρηγορα !!!  :vomit: :vomit: :vomit:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
θα προτιμησω να βλεπω τα μασταρια της
να πανε περα δωθε οταν τρεχει

και ας παει να γαμηθει ο μυξοπαρθενης
:badair:

Τυπε Και Εγω Προτιμουσα Να Βλεπω Τα Μασταρια Της Μεχρι Εχτες...Αλλα Επειδη Εχτες Εβγαλε Αδικαιολογητη Κακια Στην Ψηφοφορια..  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
Η Καριολα Να Παει Να Γαμηθει Στην Πατριδα Της Την Ουκρανια Με Κανεναν Γυφτο !!!  :fuck2:

Για Τον Παρθενη Συμφωνω...Με Αφηνει Παγερα Αδιαφορο !!

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
13.092
Πόντοι
3.506
http://[URL unfurl="true"]www.tilestwra.com/wp-content/uploads/2018/01/c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b-309.jpg[/img[/URL]]

[img]http://gifimage.net/wp-content/uploads/2017/09/animated-gif-animals-moving-1.gif

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
Για σπυροπουλου- δαλακα εχω να δηλωσω τα κατωθι:
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:  :vomit: :vomit: : :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
Τυπε Και Εγω Προτιμουσα Να Βλεπω Τα Μασταρια Της Μεχρι Εχτες...Αλλα Επειδη Εχτες Εβγαλε Αδικαιολογητη Κακια Στην Ψηφοφορια..   :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
Η Καριολα Να Παει Να Γαμηθει Στην Πατριδα Της Την Ουκρανια Με Κανεναν Γυφτο !!!  :fuck2:

Για Τον Παρθενη Συμφωνω...Με Αφηνει Παγερα Αδιαφορο !!

Tυπε κατι πρεπει να παιχτηκε μεταξυ τους και δεν μας το εδειξαν

Θα δειξει ειναι νωρις ακομη , στο μηνα θα ξεβρακωσουνε ολοι τον χαρακτηρα τους. :S :S :S

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Για σπυροπουλου- δαλακα εχω να δηλωσω τα κατωθι:
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:  :vomit: :vomit: : :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
τυπε δεν βλεπω να μακροημερευης,εχεις αρχισει να γινεσαι εμπαθης σε ανησυχητικο βαθμο με τις δυο μουνες το νου σου :hi:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom