podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
Νομίζω πως είμαι ερωτευμένος με τον χάρη τον επιχειρηματία...
Αυτα ειναι..........Νομίζω πως είμαι ερωτευμένος με τον χάρη τον επιχειρηματία...
φιδιιιι κοντρα με ιακωβο???????λαιβ βιντεο στο μαστερ σεφ το γιαπωνι με σπασουαρ τωρα
τζακομπ αδερφοςφιδιιιι κοντρα με ιακωβο???????
τζακομπ αδερφος
πασοοοοοοτζακομπ αδερφος
παμε να την κανουμε τυπε..μην μας ακουσει κανεις και μπει :S :SΠαμεεεεεεεεεεεεεεε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
στους λοκατζήδες δινουν τωρα πρασινο σορτσακι με ασπρες βουλες;εγω θυμαμαι είχαμε μια πρασινη σκελεα αλλα δεν ημουν ειδικες δυναμεις
Λασκαραμε λασκαραμε????
[size=30pt]ΑΑΑΑΑΑΝΑΦΟΡΑ!!![/size]
Η Κωνσταντίνα θα πηδήξει κωλαρακια σαν μπεί.
Άλλοι την γουστάρουμε ευθαρσώς, άλλοι είναι κρυφοσπυροπουλικοι και την παίζουν με θέα φωτό της στα κρυφά, άλλοι την βρίζουν φακλανα, όρκα κτλ. αλλά μέσα τους περιμένουν να μπεί πως και πως για να αρχίσουν να βγάζουν το δηλητήριο τους, άλλοι το παίζουν ουδέτεροι αλλά και αυτοί την παίζουν στα κρυφά....η λίστα είναι ατελείωτη.
τυφλός είναι τυπε...
αναμενουμε πλανα αναλογα της φημης σου τεραστιε σκηνοθετη..Θαυμαστε ελλεινιδα, ψευτοπαρθενα.
Ηταν κοντα με αγορακια λεει το βραδυ γιατι εβρεχε και μαζευτηκαν προς το μερος της, στους πανηγυρισμους που την βαζουνε χερι μεχρι τις ωοθηκες δεν την πειραζει. :S :S :S
για να το βλεπει ο προβατοκαμηλος και να μην κλεινει ματι το βραδυυυυΤο τοτεμ της ασυλιας ειναι σαν την μουρη του πηχου