Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
Τέντυ,Ο Παρθένης τονε ψιλοπαιρνει λες?
Προς Το Παρον Τον Δινει...Στα Αθληματα !!!
Τέντυ,Ο Παρθένης τονε ψιλοπαιρνει λες?
τον αδικεις το βάτραχο τυπε που τον συγκρίνεις με τη ΡόμαΓια δες ρε το ολγακι..
"Το βαζει ο Αλεξανδρος αλλα οχι εκει που επρεπε"....πεντακαθαρο υποννοουμενο Παζεεελλλ για τον γαμο του με τη Θανου. :S :S :S
δινει γκροβερ λες τυπε ασαλιωτα; :S :S :S
Δεν εχει ωραιες γκομενες....Σα γαμ@ τον $@#@#$@#$ μου ειναι ολες ρε πουστη μου..6 μηνες πώς θα τη βγαλουμε...
μην το βλέπεις έτσι ρε Νάσο...Φέτος νομίζω οφείλουμε να στηρίξουμε τους λιντλ-διάσημους που είναι φυσιολογικοί.η Κατερινα Μαλακα εξελισσεται σε νεα dyke
θα φαει τρελο σκουπιδιασμα
:S :S :S
οχι ρε τυπε την αυζη την σκουπιδιασαμε γιατι ηταν ανιψια του πουστρο τουιτι και ρουφιανα του πουστροκαναλου και πανω απ ολα η προσωποποιηση της σιχαμενης ελλεηνιδας η μαλακα δειχνει διαφορετικη και με τρελλη πατουραη Κατερινα Μαλακα εξελισσεται σε νεα dyke
τυπε δεν το βλέπει στην ώρα του ομως γιατί έχει βάρδιαΟ Πιπαλεκος2 θα εχει βρει τη χαρα του τυπε με 12 ατριχους και 5 τραβελια. :S :S :S
:vomitη Κατερινα Μαλακα εξελισσεται σε νεα dyke
τυπε εμενα μου λειπει και ο ζαμπιδηςΠου ειναι τα ωραια κωλαρακια της Δημητρας και της Ευαγγελίας....Βαλτε καμια φωτο ρεμαλιααααααααααα!!!
τυπε μακρυα απο την μαλακα δεν θα εχεις καλη καταληξη:vomit
είσαι μερακλής!οχι ρε τυπε την αυζη την σκουπιδιασαμε γιατι ηταν ανιψια του πουστρο τουιτι και ρουφιανα του πουστροκαναλου και πανω απ ολα η προσωποποιηση της σιχαμενης ελλεηνιδας η μαλακα δειχνει διαφορετικη και με τρελλη πατουρα
Που ειναι τα ωραια κωλαρακια της Δημητρας και της Ευαγγελίας....Βαλτε καμια φωτο ρεμαλιααααααααααα!!!
Δεν εχουμε λεφτα ρε..Λειπει και ο Τραμου να μου δανείσει....φατε σανο με τα ριαλιτι
βγειτε οξω ρε να γαησετε θα παθετε καταθλιψη και θα βλεπετε στον υπνο σας μαλακιες
Που ειναι τα ωραια κωλαρακια της Δημητρας και της Ευαγγελίας....Βαλτε καμια φωτο ρεμαλιααααααααααα!!!