Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
13 σελίδες...εντάξει δεν μπορώ να παρακολουθήσω...
εσύ φίλε θα μπεις όταν βάλουν το θεριό μέσα..13 σελίδες...εντάξει δεν μπορώ να παρακολουθήσω...
Τύπε ποτέ μπαίνει η Σπυροπούλου? Σήμερα? Έχω αγωνία...Τερμα φετος αυτα τυπε...θα βρισκουνε μονοι τους τις καρυδες.Μονο τα μοσχαρια θα τους δινει η παραγωγη για να ταιζουν την Σπυροπουλου... :S :S :S
Τύπε ποτέ μπαίνει η Σπυροπούλου? Σήμερα? Έχω αγωνία...
13 σελίδες...εντάξει δεν μπορώ να παρακολουθήσω...
Όχι και μπογος ρε φίλε, τρία μέτρα κοριτσάρα είναι!!!στο επομενο αγωνισμα ο νικητης παιρνει ως επαθλο μια παραθαλασσια βιλα...αν κερδισουν οι διάσημοι, τοτε θα μπει μεσα ο μπόγος..
Τύπε δεν αντέχω είστε καταιγιστικοίΠουτσα ΗΟρκαΕχχμμμ...Η Σπυροπουλου Ηθελα Να Πω Σε "Χαλασε" Και Εσενα !!! :S :S :S
Τυπε συνεχιζεις να προκαλεις....Όχι και μπογος ρε φίλε, τρία μέτρα κοριτσάρα είναι!!!
Έχει κάτι ποδαρες
Τυπε εσυ και ο trubakhs εξαφανιστηκατε....εσύ φίλε θα μπεις όταν βάλουν το θεριό μέσα..
Καλα ρε τυποι,τα μουνια κοψανε το φοινικα χτες?
τρια μετρα περιφερεια εννοεις μαλλον.. :S :S :SΌχι και μπογος ρε φίλε, τρία μέτρα κοριτσάρα είναι!!!
Έχει κάτι ποδαρες
30 χρόνια μεγάλωνε ο φοίνικας, πήγε ο Ελληναράς μπαμ και κάτω... :S
εμεις στην κουρουτα δεν καναμε τετοια....ειχαμε επιπεδοΟ κλασσικος Ελληναρας τυπε μου....παντα την ευκολη λυση χωρις πολλη σκεψη για να μην κουραζονται οι νευρωνες του εγκεφαλου του.Σε ενα ολοκληρο γαμημενο νησι της Καραιβικης δεν μπορουσαν να βρουνε φυλλα και πεσμενες καρυδες και επρεπε να κοψουν το δεντρακι...
τυπε ειναι πολυ χαμηλο το επιπεδο και του παιχνιδιου αλλα πρωτιστος του υπευθυνου του θρεντ :SΤυπε εσυ και ο trubakhs εξαφανιστηκατε....
:S :S :SΡιξτε και καμμια ιδεα για δημοσκοπηση ολα ετοιμα τα περιμενετε...ο επειδημπορει που ειναι; :S :S :S