Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
τυπε ειμαι λιγο ντεφορμε,τι παιζει με τον τεντυ; :S :S :S

Τι να παίζει τύπε.... εγώ νόμιζα πως η ψηφοφορία αυτή θα ήταν σαν να κλέβεις εκκλησία.. το αποτέλεσμα όμως άλλα δείχνει...  :S :S :S

Κάτι ήξερε ο χελλ που σας έβαλε μαζί  :woldman: :S :S :S

Επισκέπτης
Τι να παίζει τύπε.... εγώ νόμιζα πως η ψηφοφορία αυτή θα ήταν σαν να κλέβεις εκκλησία.. το αποτέλεσμα όμως άλλα δείχνει...  :S :S :S

Τυπε που να δεις τα υπολοιπα ζευγαρια....μιλαμε για πανικο. :S :S :S

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
εγω δεν θα ψηφισω νασσο γιατι τον θελω εδω για ανασκοπησεις και σχολια...

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

τυπε δεν ξερω τι να ψηφισω :- :S :S :S

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.526
Πόντοι
5.006
Τι μου θυμισες τωρα τυπε!Ειμαστε σημερα στο υπερλουξ και πενταστερο Μισελινατο εστιατοριο με την Ελλεινιδα και εκει που εχουμε παραγγειλε το υπερπανακριβο φιλετο αυστραλου μαυροχοιρου παω να βγαλω το κεσελακι με τη φετα να βαλω στο πιατο και με παιρνει πρεφα η δικια μου...το τι εγινε σητ συνεχεια ντρεπομαι να το γραψω. :S :S :S
:2funny: :2funny: :hi:

Επισκέπτης
Συνεχιζουμε να ψηφιζουμε τυποι για τον ποιον θελουμε να περασει στην επομενη φαση του διαγωνισμου μας.... :S :S :S

Μην ξεχνατε το μεγαλο δωρο που κερδιζει ο μεγαλος νικητης....αερα κοπανιστο. :rockon:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.526
Πόντοι
5.006
:S
Συνεχιζουμε να ψηφιζουμε τυποι για τον ποιον θελουμε να περασει στην επομενη φαση του διαγωνισμου μας.... :S :S :S

Μην ξεχνατε το μεγαλο δωρο που κερδιζει ο μεγαλος νικητης....αερα κοπανιστο. :rockon:
τι γινεται τυπε μου? :S :S :S

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.484
Πόντοι
3.656

αμα ειναι χουβαρντας ο ανθρωπος...δωσε κανα τενεκε φετα τουλαχιστον ρε προβατοκαμηλε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506

Εγώ τύπε τη μπουμπούνησα στο Νάσο να μας κάνει ανασκόπηση από Χαβαη, με γαργαλιστικές λεπτομέρειες.

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186

:happy: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Επισκέπτης
Εγώ τύπε τη μπουμπούνησα στο Νάσο να μας κάνει ανασκόπηση από Χαβαη, με γαργαλιστικές λεπτομέρειες.

:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
αμα ειναι χουβαρντας ο ανθρωπος...δωσε κανα τενεκε φετα τουλαχιστον ρε προβατοκαμηλε

Μετα απο ωριμη σκεψη θα δωσω τον τενεκε χωρις τη φετα.... :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom