barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.170
- Πόντοι
- 5.506
τι υποχρεώσεις θα εχω?
Ψιλολογια, χαρτζιλικι για να πηγαινω στα κοριτσια και τη διαθηκη σου.
τι υποχρεώσεις θα εχω?
δέχομαι μόνο στούντιο που θα πηγαίνουμε μαζί.Θα σε πηγαινω και για φαγητο ποτε ποτε.Δε θα πεις τίποτα στη θεία και δέχομαι και τη διαθήκη.Ψιλολογια, χαρτζιλικι για να πηγαινω στα κοριτσια και τη διαθηκη σου.
τυπε το νου σου...μπλεκεις ασχημα.. :Sδέχομαι μόνο στούντιο που θα πηγαίνουμε μαζί.Θα σε πηγαινω και για φαγητο ποτε ποτε.Δε θα πεις τίποτα στη θεία και δέχομαι και τη διαθήκη.
2 παρεθεσα....μπορει εσενα να ειπα :S :S :S
Έσκασε μύτη ο Αλέκος κ έχει άγριες διαθέσεις τύποι :S :S :S
Ψοφας τυπε για καινουριες ατακες ετσι;
:S :S :SΈσκασε μύτη ο Αλέκος κ έχει άγριες διαθέσεις τύποι :S :S :S
δέχομαι μόνο στούντιο που θα πηγαίνουμε μαζί.Θα σε πηγαινω και για φαγητο ποτε ποτε.Δε θα πεις τίποτα στη θεία και δέχομαι και τη διαθήκη.
τυπε γυναικες εχει το poll...αν αποφασισει να βαλει για ορκες και θηλαστικα θα τα γαμησει ολα σιγουρα!!!νομιζω πρεπει να μπει και η σπυροπουλου στο poll γιατι ασχετως ξινιλας και ελλεεινιδοσυνης, οπως και να το κανουμε τα υπολοιπα καυλακια τα σβηνει ως γκομενα
τι εκανες ρε ηρωα!!!!ναι ειναι σιγουρο ,ηρθε χθες για ενα αποχαιρετιστηριο και μου το επιβεβαιωσε! Αν προλαβει μουπε θαρθει και για ενα σημερα επειδη Παρασκευη ξημερωματα φευγει...
ποσα παιρνει τυπε?ναι ειναι σιγουρο ,ηρθε χθες για ενα αποχαιρετιστηριο και μου το επιβεβαιωσε! Αν προλαβει μουπε θαρθει και για ενα σημερα επειδη Παρασκευη ξημερωματα φευγει...
τυπε η αληθεια ειναι οτι εχω δει και χειροτερα βιτσια...τωρα αν σου πω πως εκανε αποχαιρετιστηριο και η Χατζιδου θα με πιστεψεις?
τι εκανες ρε ηρωα!!!!
ποσα παιρνει τυπε?
νομιζω πρεπει να μπει και η σπυροπουλου στο poll γιατι ασχετως ξινιλας και ελλεεινιδοσυνης, οπως και να το κανουμε τα υπολοιπα καυλακια τα σβηνει ως γκομενα