Επισκέπτης
Ναι τυπε γαμησε τα το εχουμε ριξει λιγο στη διαιτα γιατι τα Χριστουγεννα φαγαμε κατι κοπαδια απο αρνια και γουρουνια... :S :S :S
:-Αγκιναρες πολιτα τυπε με μαλακια φετα... :S :S :S
και εγω τυπε παμε για το τραπεζι γρηγορα γιατι και εγω θα αρχισω ενα πεντοκιλο πηρα :S :S :S :-(Ναι τυπε γαμησε τα το εχουμε ριξει λιγο στη διαιτα γιατι τα Χριστουγεννα φαγαμε κατι κοπαδια απο αρνια και γουρουνια... :S :S :S
τυπε εξήγησε τους τι είναι οι πολίτα γιατί δε νομίζω να ξέρουνΑγκιναρες πολιτα τυπε με μαλακια φετα... :S :S :S
τυπε εξήγησε τους τι είναι οι πολίτα γιατί δε νομίζω να ξέρουν
και εγώ με μια παλιό χοιρινή μπριζόλα με χωριό και μισο κομμάτι φέτα την έβγαλα
:S :S :S :-(
ενταξει θα μιλαμε για αλλο επιπεδο..επρεπε να πεταξουν και τη τζουλια μεσα να μην ξεκολαει ολη η ελλαδα απο το κουτι...φαντασου φαλαινα με τζουλια!!! :SΒασικα θα πρεπει η ομαδα των Διασημων υποχρεωτικα να μενει σε λιμανι για δεξαμενοπλοια για να χωραει η φαλαινα και να μην ξωκειλει....περα απο τη πλακα ετσι και ισχυει και μπει και η πλαστικη χοντροκωλα με φωνη καραμουζας τοτε μιλαμε για επαξιο αντικαταστατη της μεγαλης απωλειας του Αυνανιαδη.
ενταξει θα μιλαμε για αλλο επιπεδο..επρεπε να πεταξουν και τη τζουλια μεσα να μην ξεκολαει ολη η ελλαδα απο το κουτι...φαντασου φαλαινα με τζουλια!!! :S
Φαντάσου κ την ντούβλη μαζί.. :S :S :S
Αγκιναρες πολιτα τυπε με μαλακια φετα... :S :S :S
τυπε εσενα σου αρεσει η σκληρη?μαλακιά είναι η φέτα που δεν έχει ωριμάσει (μαλακιά = μαλακία δηλαδή) , να το προσέχεις αυτό τύπε ....
μαλακιά είναι η φέτα που δεν έχει ωριμάσει (μαλακιά = μαλακία δηλαδή) , να το προσέχεις αυτό τύπε ....
Φαντάσου κ την ντούβλη μαζί.. :S :S :S
Τυπε η διαφορα αναμεσα στη σκληρη και στη μαλακια φετα ειναι το γαλα που βαζεις....στη μαλακια βαζεις προβειο και στη σκληρη γιδισιο.Τωρα εσυ πως φτιαχνεις το τυρι και το τρως ειναι αλλο θεμα... :S :S :S
τωρα αποχαιρεταει την θεα
η κατουρησε στην εξοχη και μαζευει τα παντελονια
λιγη σημασια εχει
παμε ρε ολγαρα...
[instagram]https://www.instagram.com/p/Bd7i_lZjpLr/?taken-by=olgafarmaki[/instagram]
ολγαρα μακραντον πινετε ολοι σας ομως χαλαρα....
19 ψηφους η ολγαρα μακραν μπροστα απο τα τραβελια που μπηκαν για γυναικες