Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 438K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.262
Πόντοι
5.006
Ναι τυπε γαμησε τα το εχουμε ριξει λιγο στη διαιτα γιατι τα Χριστουγεννα φαγαμε κατι κοπαδια απο αρνια και γουρουνια... :S :S :S
και εγω τυπε παμε για το τραπεζι γρηγορα γιατι και εγω θα αρχισω ενα πεντοκιλο πηρα :S :S :S :-( :undecided:

Επισκέπτης
τυπε εξήγησε τους τι είναι οι πολίτα γιατί δε νομίζω να ξέρουν  :headbaning1: :headbaning1:

c4a78d85104e10e6f11c14e57487caa5.jpg

Επισκέπτης
Κανουμε χωρο στο στομαχι για τη καταδρομικη που θα πεσει προσεχως στα Καλυβια τυπε... :S :S :S

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.349
Πόντοι
3.656
Βασικα θα πρεπει η ομαδα των Διασημων υποχρεωτικα να μενει σε λιμανι για δεξαμενοπλοια για να χωραει η φαλαινα και να μην ξωκειλει....περα απο τη πλακα ετσι και ισχυει και μπει και η πλαστικη χοντροκωλα με φωνη καραμουζας τοτε μιλαμε για επαξιο αντικαταστατη της μεγαλης απωλειας του Αυνανιαδη. :wanker:
ενταξει θα μιλαμε για αλλο επιπεδο..επρεπε να πεταξουν και τη τζουλια μεσα να μην ξεκολαει ολη η ελλαδα απο το κουτι...φαντασου φαλαινα με τζουλια!!! :S

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
ενταξει θα μιλαμε για αλλο επιπεδο..επρεπε να πεταξουν και τη τζουλια μεσα να μην ξεκολαει ολη η ελλαδα απο το κουτι...φαντασου φαλαινα με τζουλια!!! :S

Φαντάσου κ την ντούβλη μαζί..   :S :S :S

Επισκέπτης
μαλακιά είναι η φέτα που δεν έχει ωριμάσει (μαλακιά = μαλακία δηλαδή) , να το προσέχεις αυτό τύπε ....

Τυπε η διαφορα αναμεσα στη σκληρη και στη μαλακια φετα ειναι το γαλα που βαζεις....στη μαλακια βαζεις προβειο και στη σκληρη γιδισιο.Τωρα εσυ πως φτιαχνεις το τυρι και το τρως ειναι αλλο θεμα... :S :S :S

ftshslv

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Κριτικές
3
Like
693
Πόντοι
366
Τυπε η διαφορα αναμεσα στη σκληρη και στη μαλακια φετα ειναι το γαλα που βαζεις....στη μαλακια βαζεις προβειο και στη σκληρη γιδισιο.Τωρα εσυ πως φτιαχνεις το τυρι και το τρως ειναι αλλο θεμα... :S :S :S

δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να επεκταθούμε....... άλλωστε η Κυριακή πλησιάζει και πρέπει να συγκεντρωθούμε στα σχετικά με το παιχνίδι  :rockon: :headbaning1: :rockon:

Επισκέπτης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom