Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

Επισκέπτης
Θα πάρετε και οι δύο τα τρία.
Την ειδα πρωτος.  :tickedoff:
Ήρθες δεύτερος  :tickedoff: :S :S :S

Για να μην τσακωνεστε θα σας παρω απο μια στο καθενα να τη σπρωχνετε... :S :S :S

URL]]

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
Για να μην τσακωνεστε θα σας παρω απο μια στο καθενα να τη σπρωχνετε... :S :S :S

https://[URL unfurl="true"]www.kotsovolos.gr/site/datafiles/catalog/c57291-1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Βασιζομαι στην ακεραιοτητα, την τιμη και υποληψη καθως και στον αδαμαντινο χαρακτηρα του νηματοθετη ο οποιος γνωριζει ποιο πραγματικο αρσενικο ανοιξε τα στραβα των συμμετεχοντων στο νημα για το εν λογω πορνιδιο. #εμπιανα

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.905
Πόντοι
9.931
Βλεπω να πυρφοριζω άσχημα με την Αγγελικη Κοκαλιτσα  :erection: :wanker: :bigdick: :bigdick: Σε συνδυασμό με την διαχρονική Ολγα Φαρμακη

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Αγαπητε μου εχω ηδη πατησει το αποστολη email και εχω επισυναψει εγγραφη διαμαρτυρια για το ποιον και τη πλεμπα του Κινεζολεγκου καθως και του απλετου Κωλομπαρο...του αναλγητου που αφου πρωτα εγκαστρωσε το πουτανιδιον στη συνεχεια το εξαναγκασε να χτυπησει τατουαζ με το διαδικτυακο παρατσουκλι του. :vomit:
:coffee:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τίποτα σε αυτό το θρεντ... :( γράφετε πάρα πολλάααα. 25+ σελίδες σε μία μέρα? ποιος θα κάτσει να τις διαβάζει...
πφφφ

αν ήταν δικό μου το site, θα έβαζα κανόνα, ότι για κάθε ποστ που γράφεις πρέπει να  :wanker: και μία φορά...
να υπάρχει ένα μέτρο.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
που εισαι ρε χυσολαγνε.τα τσουτσεκια κοιμουνται,ολοι μερα τον ειχαν κανει λαστιχο για τις ψωλες που θα μπουν στο παιχνιδι :S :S :S

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Μια ερωτηση που οποιος θελει απαντα....Ο νασος ο μεταξοσκωληξ :heavymetalbig:, ο Hellraiser 76  :heavymetalbig:, o troubakhs  :heavymetalbig:, o giatioxi :heavymetalbig:, o iakovos :heavymetalbig:,o birlas :heavymetalbig:,o barock :heavymetalbig:,o celebc  :heavymetalbig:,o Αντζελο  :heavymetalbig:,ο raopau :heavymetalbig:
και καποιοι ακομα :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: εχετε και προσωπικη γνωριμια (κανετε καμια τσαρκα μαζι) η γνωριζεστε μονο απο δω μεσα;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
Μια ερωτηση που οποιος θελει απαντα....Ο νασος ο μεταξοσκωληξ :heavymetalbig:, ο Hellraiser 76  :heavymetalbig:, o troubakhs  :heavymetalbig:, o giatioxi :heavymetalbig:, o iakovos :heavymetalbig:,o birlas :heavymetalbig:,o barock :heavymetalbig:,o celebc  :heavymetalbig:,o Αντζελο  :heavymetalbig:,ο raopau :heavymetalbig:
και καποιοι ακομα :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: εχετε και προσωπικη γνωριμια (κανετε καμια τσαρκα μαζι) η γνωριζεστε μονο απο δω μεσα;
να μην κανεις παρεα με κανεναν απο αυτους.....
ειναι παλιοπαιδα ολοι

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506

Εγώ δεν ξέρω κανέναν τους και δε θέλω να έχω σχέση με κανέναν τους. Είναι μπαχαλάκια και τραμπούκοι.  :headbaning1: :headbaning1:

Επισκέπτης

Το ξερεις οτι ολοι αυτοι ειναι κλωνοι μου ετσι; :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom