barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.247
- Πόντοι
- 5.506
Θα πάρετε και οι δύο τα τρία.
Την ειδα πρωτος.
Ήρθες δεύτερος :S :S :S
Θα πάρετε και οι δύο τα τρία.Την ειδα πρωτος.
να σαι καλα τυπε,το διορθωσα.Που να δεις οταν ξεκινησει το παιχνιδι τυπε....πληροφοριακα μπορεις να την απενεργοποιησεις αυτη τη μαλακια απο το προφιλ σου.
Την ειδα πρωτος.
Για να μην τσακωνεστε θα σας παρω απο μια στο καθενα να τη σπρωχνετε... :S :S :S
https://[URL unfurl="true"]www.kotsovolos.gr/site/datafiles/catalog/c57291-1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Βασιζομαι στην ακεραιοτητα, την τιμη και υποληψη καθως και στον αδαμαντινο χαρακτηρα του νηματοθετη ο οποιος γνωριζει ποιο πραγματικο αρσενικο ανοιξε τα στραβα των συμμετεχοντων στο νημα για το εν λογω πορνιδιο. #εμπιανα
:S :S :SΘα πάρετε και οι δύο τα τρία.
Δεν κουραζονται και πολυ στη δουλεια τυπε, ολη την ωρα ξαπλα ειναι. :S :S :S
Αγαπητε μου εχω ηδη πατησει το αποστολη email και εχω επισυναψει εγγραφη διαμαρτυρια για το ποιον και τη πλεμπα του Κινεζολεγκου καθως και του απλετου Κωλομπαρο...του αναλγητου που αφου πρωτα εγκαστρωσε το πουτανιδιον στη συνεχεια το εξαναγκασε να χτυπησει τατουαζ με το διαδικτυακο παρατσουκλι του.
Καλημερα τυπεστην μουναρα σας,ετσι
:S :S :S
να μην κανεις παρεα με κανεναν απο αυτους.....Μια ερωτηση που οποιος θελει απαντα....Ο νασος ο μεταξοσκωληξ , ο Hellraiser 76 , o troubakhs , o giatioxi , o iakovos ,o birlas ,o barock ,o celebc ,o Αντζελο ,ο raopau
και καποιοι ακομα εχετε και προσωπικη γνωριμια (κανετε καμια τσαρκα μαζι) η γνωριζεστε μονο απο δω μεσα;
να μην κανεις παρεα με κανεναν απο αυτους.....
ειναι παλιοπαιδα ολοι
Εγώ δεν ξέρω κανέναν τους και δε θέλω να έχω σχέση με κανέναν τους. Είναι μπαχαλάκια και τραμπούκοι.
Μια ερωτηση που οποιος θελει απαντα....Ο νασος ο μεταξοσκωληξ , ο Hellraiser 76 , o troubakhs , o giatioxi , o iakovos ,o birlas ,o barock ,o celebc ,o Αντζελο ,ο raopau
και καποιοι ακομα εχετε και προσωπικη γνωριμια (κανετε καμια τσαρκα μαζι) η γνωριζεστε μονο απο δω μεσα;
Μια ερωτηση που οποιος θελει απαντα....Ο νασος ο μεταξοσκωληξ , ο Hellraiser 76 , o troubakhs , o giatioxi , o iakovos ,o birlas ,o barock ,o celebc ,o Αντζελο ,ο raopau