giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 186
Καταπληκτικο ρεπορταζ του ρεπορτερ της ομαδας μπαχαλακηδων δενγνωριζωδεναπαντω...
Καταπληκτικο ρεπορταζ του ρεπορτερ της ομαδας μπαχαλακηδων δενγνωριζωδεναπαντω...
μισο.... :S :S :S :SΈχει ρε, δες καλά... για εσένα της ανέβασα τις φωτο :S :S :S
Αγνοούνται τα βυζόμπαλα σε αυτό το Survivor.
:S :S :S :S
Γαμει και σπερνει ο Πηχος στη ψηφοφορια...πιπα κωλο τους παει. :S :S :S
ναι ρε μαλακα....12 η ωρα και εχεις και νημα....Γαμει και σπερνει ο Πηχος στη ψηφοφορια...πιπα κωλο τους παει. :S :S :S
+1 βυζια εχουμε λοιπονΤις καλύπτει η Ολγάρα όλες
Κ ο μεταξάς φαίνεται βαρβάτος τύπε :S :S :S
ναι ρε μαλακα....12 η ωρα και εχεις και νημα....
αλλα που? σε εχει βαλει η εελινηδα στην κυλοτα μεχρι να της πας το γαλα στο κρεβατι,να της τριψεις τα πατουσακια κλπ μπαινεις και στο ερημο νημα σου να πεις....που παει στον αυτοματο
τυπε εχω φώτο μαζί με πολλούς από αυτούς.Αφου όμως είναι αυτοί από τα Λιντλ αναγκαστικά με παίρνει η μπάλα και εμένα.Απ τα lidl? Τυπε σορρυ αλλα δεν καταδεχομαι να μιλησω μαζι σου.
ΕΜΕΝΑΝΕ που βλέπεις καποτε ειχα μπει στο ιδιο ασανσερ με τον Αλεξανδρο Πετριδη.....
τυπε μπαρμπα τον στοχο 9 ψηφων των πιασαμε στο σεφ?τυπε εχω φώτο μαζί με πολλούς από αυτούς.Αφου όμως είναι αυτοί από τα Λιντλ αναγκαστικά με παίρνει η μπάλα και εμένα.
γιατι προβοκαρεις παλι ρε μουνι...με το που εκανες καλεσμα χθες μαζευτηκαν 5 ψηφοι!!! :Sτυπε μπαρμπα τον στοχο 9 ψηφων των πιασαμε στο σεφ?
εγω να ξες ειπα εδω στα μουλαρια να ερθουν να ψηφισουν γιατι κινδυνευει το νημα να παει απατο αλλα ειναι ρεμπεσκεδες τεμπεληδες
ευχαριστώ για την στήριξη τυπε.Ηταν δύσκολο αλλά τα καταφέραμε.Ειχα βάλει τον πήχυ ψηλά. :S :S.Αμα δω τα πολύ δύσκολα πάντως θα αναγκαστώ να πω στο στέκα να φέρει τους φίλους του ή θα πω στο βανακια να αναλάβει μάνατζμεντ με παροχές.τυπε μπαρμπα τον στοχο 9 ψηφων των πιασαμε στο σεφ?
εγω να ξες ειπα εδω στα μουλαρια να ερθουν να ψηφισουν γιατι κινδυνευει το νημα να παει απατο αλλα ειναι ρεμπεσκεδες τεμπεληδες
τυπε ελπιζω να εχεις κι εσυ μηχανημα με αρχιδια και να σηκωνει τετοιες ψηφοφοριες...μη σου κρασσαρει κανα συστημα και τρεχεις.. :S :S :Sευχαριστώ για την στήριξη τυπε.Ηταν δύσκολο αλλά τα καταφέραμε.Ειχα βάλει τον πήχυ ψηλά. :S :S
απαξιωτικο ποστγιατι προβοκαρεις παλι ρε μουνι...με το που εκανες καλεσμα χθες μαζευτηκαν 5 ψηφοι!!! :S
τυπε εχω καλό κλιματιστικό για να αεριζει την τουρμπίνα του κινητού,αν κρασάρει το αντροιντ τον ήπιαμε μετάτυπε ελπιζω να εχεις κι εσυ μηχανημα με αρχιδια και να σηκωνει τετοιες ψηφοφοριες...μη σου κρασσαρει κανα συστημα και τρεχεις.. :S :S :S
πηρε το παλιο του χελτυπε ελπιζω να εχεις κι εσυ μηχανημα με αρχιδια και να σηκωνει τετοιες ψηφοφοριες...μη σου κρασσαρει κανα συστημα και τρεχεις.. :S :S :S