Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
736
Πόντοι
96

Συνημμένα

• 68769_Farmaki.Nitro159.09_123_528lo.jpg
    68769_Farmaki.Nitro159.09_123_528lo.jpg
    360,7 KB · Εμφανίσεις: 15

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
Γαμει και σπερνει ο Πηχος στη ψηφοφορια...πιπα κωλο τους παει. :S :S :S
ναι ρε μαλακα....12 η ωρα και εχεις και νημα....
αλλα που? σε εχει βαλει η εελινηδα στην κυλοτα μεχρι να της πας το γαλα στο κρεβατι,να της τριψεις τα πατουσακια κλπ μπαινεις και στο ερημο νημα σου να πεις....που παει στον αυτοματο

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Τύποι, αν δε δω (live), δεν πιστεύω τίποτα.

:S :S :S :S

Επισκέπτης
Κ ο μεταξάς φαίνεται βαρβάτος τύπε  :S :S :S

3-0.26648182_10155739649830667_1303652873_n.jpg

Τυπε Πηχος και Μεταξας ειναι τα φαβορι για τη διαδοχη της αβυζης καριολας.... :S :S :S

ναι ρε μαλακα....12 η ωρα και εχεις και νημα....
αλλα που? σε εχει βαλει η εελινηδα στην κυλοτα μεχρι να της πας το γαλα στο κρεβατι,να της τριψεις τα πατουσακια κλπ μπαινεις και στο ερημο νημα σου να πεις....που παει στον αυτοματο

Ναι ρε να μου κοψετε το μισθο να πουμε.... :S :S :S

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Απ ότι βλέπω τα κορίτσια είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της μέσης Ελλεηνίδας :vomit: :vomit: :vomit:
Ψωνάρες όλες κατεβείτε από τα καλάμια και καβαλήστε καμμιά πούτσα :tn04: :tn04: :tn04:

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Εμ...και δεύτερη σερί πρωταθλήτρια κικ μπόξινγκ με τεράστια βυζγιά (αληθινά ή όχι, θα φανεί στο άμεσο μέλλον)...

Και η άσχετη ερώτηση της ημέρας: Πότε βγήκαμε πρωταθλητές ευρώπης στο μπάσκετ γυναικών και μου διέφυγε; Γιατί μια τύπισσα συστήνεται ως πρωταθλήρια ευρώπης μπάσκετ...

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.236
Πόντοι
2.646
Απ τα lidl? Τυπε σορρυ αλλα δεν καταδεχομαι να μιλησω μαζι σου.
ΕΜΕΝΑΝΕ που βλέπεις καποτε ειχα μπει στο ιδιο ασανσερ με τον Αλεξανδρο Πετριδη.....
τυπε εχω φώτο μαζί με πολλούς από αυτούς.Αφου όμως είναι αυτοί από τα Λιντλ αναγκαστικά με παίρνει η μπάλα και εμένα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
δηλωνω απογοητευμενος απο την ομαδα των διασημων
ο πιο διασημος ειναι ο μουρουτσος και η πιο διασημη η ολγαρα φαρμακη δηλαδη ενας αθλητης σε ενα αθλημα που δεν ασχολειται ουτε ο τελευταιος των τελευταιων και μια ξεπεσμενη μοντελα
εκει θελει να βαλεις καποιον που ο τηλεθεατης θα κατσει να τον δει για να δει πως ειναι στην καθημερινοτητα του αυτος ο σουπερ διασημος
βαλε μεσα εναν ποδοσφαιριστη που να τον ξερουν και οι πετρες πχ. κατσουρανη η γιαννακοπουλο, βαλε μεσα κανενα ηθοποιο η τραγουδιστη πρωτης γραμμης στυλ αργυρο η οικονομοπουλο που ειναι και μουνοπανακια να γινει μανουρα, βαλε εναν γιουτιουμπερ να πιασεις και τη νεολαια, βαλε και εναν δημοσιογραφο να τους κανει πουτανα.
τελικα ουτε τη μικρη ολλανδεζα βαλανε μεσα, και οι περισσοτερες γκομενες ειναι σα στεκες, βαλε μεσα μια ερρικα πρεζερακου να χορτασουμε κωλαρα, βαλε μια θεοφανια παπαθωμα να χορτασουμε βυζαρα. εδω δεν μπορεις να ξεχωρισεις ποιοι ειναι οι διασημοι και ποιοι οι ασημοι

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
τυπε εχω φώτο μαζί με πολλούς από αυτούς.Αφου όμως είναι αυτοί από τα Λιντλ αναγκαστικά με παίρνει η μπάλα και εμένα.
τυπε μπαρμπα τον στοχο 9 ψηφων των πιασαμε στο σεφ?

εγω  να ξες ειπα εδω στα μουλαρια να ερθουν να ψηφισουν γιατι κινδυνευει το νημα να παει απατο αλλα ειναι ρεμπεσκεδες τεμπεληδες

Επισκέπτης
Αυτη η Χατζιδου πρεπει να εχει μπει μιλημενη να το παιξει σουπερ ξινη και καριολα για να αποχωρησει στις πρωτες εβδομαδες....δεν εξηγειται αλλιως ολο αυτο το υφακι και η ξινιλα στο τρειλερ.  :vomit:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.428
Πόντοι
3.656

εγω  να ξες ειπα εδω στα μουλαρια να ερθουν να ψηφισουν γιατι κινδυνευει το νημα να παει απατο αλλα ειναι ρεμπεσκεδες τεμπεληδες
γιατι προβοκαρεις παλι ρε μουνι...με το που εκανες καλεσμα χθες μαζευτηκαν 5 ψηφοι!!! :S

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.236
Πόντοι
2.646

ευχαριστώ για την στήριξη τυπε.Ηταν δύσκολο αλλά τα καταφέραμε.Ειχα βάλει τον πήχυ ψηλά. :S :S.Αμα δω τα πολύ δύσκολα πάντως θα αναγκαστώ να πω στο στέκα να φέρει τους φίλους του  ή θα πω στο βανακια να αναλάβει μάνατζμεντ με παροχές. :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.428
Πόντοι
3.656
ευχαριστώ για την στήριξη τυπε.Ηταν δύσκολο αλλά τα καταφέραμε.Ειχα βάλει τον πήχυ ψηλά. :S :S
τυπε ελπιζω να εχεις κι εσυ μηχανημα με αρχιδια και να σηκωνει τετοιες ψηφοφοριες...μη σου κρασσαρει κανα συστημα και τρεχεις.. :S :S :S

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.236
Πόντοι
2.646
τυπε ελπιζω να εχεις κι εσυ μηχανημα με αρχιδια και να σηκωνει τετοιες ψηφοφοριες...μη σου κρασσαρει κανα συστημα και τρεχεις.. :S :S :S
τυπε εχω καλό κλιματιστικό για να αεριζει την τουρμπίνα του κινητού,αν κρασάρει το αντροιντ τον ήπιαμε μετά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom