Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 445K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

Επισκέπτης
που σαι ρε Tom καλη χρονια! ασε τα παιδια να λενε και να κανουν σαματα δεν πειραζει αρκει να μην τραμπουκιζουν ... απλα μου εκανε εντυπωση μπηκα και εψαχνα πληροφορηση για το survivor επειδη στο αντιστοιχο νημα του 2017 μοιραζομασταν καποιες πληροφοριες...
Τα παιδια (που κανουν χαβαλε ) οταν τους ειπα να κοψουν λιγο την παπαρολογια παρεξηγηθηκαν γιατι προφανως τον χαβαλε τον δεχονται μονο απο τον κυκλο τους!
Αν καποιος αρχισει δικο του χαβαλε δεν τους αρεσει γιατι λεει το νημα ειναι δικο τους και σε αυτο οριζουν τους κανονες μονοι τους...

Σε ευχαριστω για την θεση που παιρνεις αλλοι απλα θα προσπερναγαν, αλλα πραγματικα δεν εχω προβλημα με τα παιδια εδω ισα ισα ... απλα οταν μου λεει καποιος σαλτα γαμησου στα καλα καθουμενα επειδη μπηκα στο νημα του παιρνω και εγω αναποδες...

:hi: Τον NITRO τον θυμάμαι πάρα πολλά χρόνια εδώ. Και συμφωνώ μαζί του.
Έχουνε πάρει πολύ φόρα μερικοί νομίζοντας ότι έχουν πλάτες.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.481
Πόντοι
24.596
ο νιτρο κυριοι ειναι ενα εξυπνο ατομο που τυχαινει να γνωριζω προσωπικα εγω και οχι μονο εδω μεσα..
εχει δειξει ποιος ειναι σε κρισιμες καταστασεις και οχι σε παπαριες τυπου σουρβαιβορ..
η γνωμη του εδω μεσα λοιπον μετραει,ακομα και αν σε καποιους αυτο δεν αρεσει..
λιγο μαζεμενα λοιπον τα κωλοδαχτυλα σε νικς που εχουν γραψει ιστορια σ αυτο το σαη..
:S :S :S

Συνημμένα

• nitro.jpg
    nitro.jpg
    134,5 KB · Εμφανίσεις: 27

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.481
Πόντοι
24.596
troubakhs δεν σε ανεφερα πουθενα αλλα μιας και τοπιασες το θεμα και ετσι για να συμμετεχω και εγω στο χαβαλε σας, μου εξηγεις το πως εμπνεύστηκες το nick σου?
τυπε χαλας το νημα με χαβαλεδες  :S :S :S

Επισκέπτης
Το οτι δεν γραφουν πια στο site παικτες πουχουν γραψει χιλιομετρα στον ερωτικο στιβο τελικα δεν ειναι τυχαιο αφου το κοινο του site πλεον δειχνει να ενδιαφερεται μονο με ασχετα θεματα που καμια σχεση δεν εχουν με τον αγοραιο ερωτα ...ακομα και σε νημα για reality γραφονται πραγματα που δεν εχουν σχεση με το θεμα για ετσι απλα γουσταρουν αυτοι που τα γραφουν...δν ξερω πως το λενε αυτο  στο χωριο σου αλλα στο δικο μου ονομαζεται παπαρολογια η αλλιως OFF TOPIC και επισης ειναι εκτος κανονων και συνηθως σβηνονται...
Σε αυτην την σελιδα προφανως δεν σβηνονται τα off topic επειδη ολες οι σελιδες ειναι εκτος θεματος και το μονο που διαβαζει καποιος μπαινοντας ειναι καποιους τυπους να βγαζουν τα απωθημενα τους βριζοντας και καποιους αλλους που παρεισφρεουν μπας και βρουν κανα αγορακι να το γλυψουν ...

Λοιπον δεν ξανασχολουμαι με την σελιδα ζητω συγνωμη που μπηκα να γραψω για το θεμα Survivor 2018 και τελος...
ΑΛηθεια ποσοι απο σας γραφετε κριτικες στο site ρε παικτες και τι ειναι αυτο ακριβως που προσφερετε γραφοντας μπουρδες περα απο την δικη σας αυτοικανοποιηση?

Κοίτα σύμπτωση. Υπάρχουν και άλλοι που λένε αυτά που φωνάζω εγώ. Μπαίνει το κάθε βλαμμένο σε οποιοδήποτε thread και το κάνει μπάχαλο, με βασικό ισχυρισμό ότι αυξάνει τις σελίδες...

Επισκέπτης
Νιτρο παντως ετσι γιατι εμμεσως αναφερθηκες και σε εμενα...
Στο 2017 ξεκινησε ενα νημα με ισως την περισσοτερη πλακα και χαβαλε εβερ στο μπου....
3000 νημα οι 2000 ηταν εμετοι στην βαλαβανη,500 σε χαβαλε στον παναρα και αντε βια 500 σε πραγματικες ον τοπικ αναρτησεις....
πριν 3,4 μηνες ο χελ ανοιξε ενα νημα που αισος εφτασε της 250 σελιδες.Αν μιλαγαμε μονο σοβαρα εδω θα ηταν στης 2,5.....
Μπηκες ανετος,γαματος να μας την πεις που χαλαμε το πιο σοβαρο παιχνιδι στην παγκοσμια τηλεοραση....μας εβρισες ολους.Ο  χελ πραγματι εβρισε αλλα οπως συμβαινει κατα κορο στο σαι....
Πατατε πολυ ευκολα κουμπια και αναλογα της εππιροες (να μην πω αλλη λεξη) μιουταρετε μπανιαρετε σε επιδειξη δυναμης....
Προσεχτε απλα μην μας διωξετε ολους...

Ρε σκουληκάκι ξέρεις τί εστί NITRO? Όταν μπαίναμε εδώ το 2006 και το 2007 αυτός ήταν ήδη παλιός. Σας μιλάει λογικά και τολμάτε και βγάζετε γλώσσα; Σαν πολύ αέρα σας έχει δώσει το νήμα που πάτε και κουρνιάζετε. Βέβαια όπως είδες, παρά τις απειλές εχθές και σήμερα, οι υπεύθυνοι του site κάνουν σωστά την δουλειά τους

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
Κοίτα σύμπτωση. Υπάρχουν και άλλοι που λένε αυτά που φωνάζω εγώ. Μπαίνει το κάθε βλαμμένο σε οποιοδήποτε thread και το κάνει μπάχαλο, με βασικό ισχυρισμό ότι αυξάνει τις σελίδες...

Τυπε τους επομενους μηνες και εσυ εδω μεσα σε αυτο το νημα με τους μπαχαλακηδες θα κωλοτριβεσαι γιατι ξερεις οτι στα υπολοιπα ποιοτικα νηματα που ανοιγεις χωρις την παρουσια τους θα μιλας μονος σου και δεν θα μεινουνε 1η σελιδα ουτε 24 ωρες :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.481
Πόντοι
24.596
τυπε ειναι απλο...
υπηρχε μια θεση για το ποιος θα παει στο παιχνιδι.Ο γνωστος δολοπλοκος λαομισητος λουστρος και καλα την εβγαλε σε ψηφορια για να ανεβασει την δημοτικοτητα του νηματος του...
Αφου τον  :takethis: :takethis: :takethis: εγω πανευκολα μπηκε απο το παραθυρο ξανα αλλα παλι τον  :tn04: πηρε.
Αφησε τα θηρια νασσο και ροπαο να αναμετρηθουν συνεργαστηκε με τον  Ατσούν Ιλιτζαλί  (ΝΙΤΡΟ) οτι ταχαμου τον μιουταρανε και πηγε στο παιχνιδι αυτος στη θεση του νασσο....
γνωμη σου
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.481
Πόντοι
24.596

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.481
Πόντοι
24.596
Νασο καλησπερα εχω πολυ καιρο να μπω και ηθελα να σε ρωτησω αν μπαινει ο εντουρο και τι γινεται με Λιλα
τυπε κανονικα ο μυστης enduro,o Λιλας στα βουνα για λαθρουλοτομηση λογω εποχης :S :S :S

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom