Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Ναι ρε τύπε, πως το κατάλαβες?εισαι ομοφυλόφιλος τυπε?
δεν κρινω, εν ετει 2018 ο καθενας μπορει να κανει ότι θελει..αν το λιμπίζεσαι το κρεας, νταξει όλα καλα..
Ναι ρε τύπε, πως το κατάλαβες?εισαι ομοφυλόφιλος τυπε?
δεν κρινω, εν ετει 2018 ο καθενας μπορει να κανει ότι θελει..αν το λιμπίζεσαι το κρεας, νταξει όλα καλα..
Ελα ρε νερι γαμα τη φαρμακη
:- :S :S :Sεγω τυπε σε πεταξα στην ανθουλα... :S :S :S
δεν προβλεπεται για την ΕΣΣΟ μου τυπε :S :S :SΟ Νερι τη Φαρμακη και ο Νασος τον Ατζουν Πισωγλεντουν... :S :S :S
δεν προβλεπεται για την ΕΣΣΟ μου τυπε :S :S :S
τον ροδελιαζει λενε 3-4 φορες την ημερα :- :S :S :S
Ζουμε στη χωρα που πραγματικα το τιποτα αποθεωνεται τυποι...
Ο Ν'ασος είναι πιο κάυλας και δεν έχει ενδιασμούς για τίποτα.Tι καύλας που είναι ο Βασάλος...
Ευχαριστω τυπε για το προξενιο με το κροσακι,το ειχα μεγαλη αναγκη :S :S :SΟ Ν'ασος είναι πιο κάυλας και δεν έχει ενδιασμούς για τίποτα.
Στη διαθεσή σου.Ευχαριστω τυπε για το προξενιο με το κροσακι,το ειχα μεγαλη αναγκη :S :S :S
Ποιά Φαρμάκη ρε μαλάκες; Πάρτε τη Ραμόνα να φτάσει η τηλεθέαση στο 99%.
Ευχαριστω τυπε για το προξενιο με το πουστρακι,το ειχα μεγαλη αναγκη :S :S :S
Είναι μυλωνάς μεγάλος όλα τα αλέθει. :S :S :S:S :S :S
-"Ευρυδίκη, ποιο είναι το βασικό ελάττωμα του Κωνσταντίνου;", ρωτάει η δημοσιογράφος.
-"Ότι πρέπει να τρώει κάθε πρωί τo στραπονάρισμα του. Σηκώνομαι κάθε πρωί να του σενιάρω τη κωλοτρυπίδα του και όταν έχω ρεπό, βάζω ξυπνητήρι, τον στραπονάρω και ξανακοιμάμαι", απαντάει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.
τυποι επρεπε να γινει το χατηρι του πουτσα..να μπει η σπυροπουλου...και ιντριγκα θα ειχε...και τσιριδα..και τσακωμους και μαλλιοτραβηγμα και θα εχανε και καμια 80αρια κιλα που της περισσευουν... :S