Επισκέπτης
με προσοχη κυριε χελ γιατι φοβαται ο κυριος μπεκιαρης
Αλλος ενα εκπροσωπος της ντεκαντανς και της απλυσιας εδω μεσα κυριε Troubakhs!Πρεπει να τους παταξωμεν!!!
με προσοχη κυριε χελ γιατι φοβαται ο κυριος μπεκιαρης
ο αγωνας εναντια στον βουρκο και την ξετσιποσια θα ειναι διαρκης φιλτατεΑλλος ενα εκπροσωπος της ντεκαντανς και της απλυσιας εδω μεσα κυριε Troubakhs!Πρεπει να τους παταξωμεν!!!
ο αγωνας εναντια στον βουρκο και την ξετσιποσια θα ειναι διαρκης φιλτατε
εισθε ενας λαοφιλης ηγετης κυριε....ευγεΗδη προβαινω σε αλλαγη της ιντερνετικης μου υπογραφης και ενημερωση της με τις νεοτερες εξελιξεις αγαπητε κυριε Troubakhs!
κουζινικοαν και ειναι λιγο οφ τοπικ και ζητω συγγνωμη απο τους αξιοτιμους κυριους...
μολις ειδα το νεο ριαλιτυ του αντ1 χελ κιτσεν...
Η γκουρμε παιδεια μου μου επιβαλλει να παω να σκουπιδιασω (συγγνωμη γιατην εκφραση) τον ποταπο μποτρινη που θα κανει μπουλιγκ στους νεαρους σεφ...Σας ζητω την στηριξη σας και ειδικα του μεγιστου γευσηγνωστη χελρεισερ76...Ευχαριστω
τσ τσ τσ ποσο βουρκος θεε μουκουζινικο
κουζινικο
αγαπητε χελρεισερ76 δεν εχουν ανακαλυψει ουτε τα μαχαιροπηρουνα μερικοι...Ειστε ιταμος,αξεστος,απλυτος και φαστφουντοφαγος κυριε....σας πτυω!!!
ποσο ειναι φιλτατε πουτσα?Ο ραοπαο δεν το γυρίζει με τίποτα. Συνήθως 19 ψηφίζουν άρα![]()
αγαπητε χελρεισερ76 δεν εχουν ανακαλυψει ουτε τα μαχαιροπηρουνα μερικοι...
μον ντιε
Ετσι ειναι αγαπητε...να ενημερωσω εσας και τους εκλεκτους γκουρμεριαρηδες που μας διαβαζουν για τη χθεσινη μου επισκεψη στο Alpino στο Παλαιο Φαληρο.
Ωραιος και ζεστος χωρος με ζωντανη Ιταλικη και Ισπανικη μουσικη απο μια ωραιοτατη δεσποινιδα...για ορεκτικα πηραμε καρπατσιο και μπουσκαλια,για πρωτο ρικετι με κεφτεδακια και για κυριως οσαμπουκο με κοκκινη σαλτσα το οποιο συνοδευσαμε με παραδοσιακο λευκο ξηρο Ιταλικο κρασι.
Για επιδορπιο γευτηκαμε τιραμισου...
Υπεροχες γευσεις και τιμες φιλικες ακομα και για πλεμπιαρηδες τυπου Birla και Τρικυκλου....
ευκολα πραγματα αυτα για τον ντελιβερα..9-6 ο ΝΑΣΟΣ μόνο με φαλκιδευση χανει
νταξ ρε πουτσα -3 και ακομα δεν εχουμε ψηφισει ολοι....9-6 ο ΝΑΣΟΣ μόνο με φαλκιδευση χανει
παλι σε τραβαγε απο το λουρακι η ελλεηνιδα να την τραπεζωνεις εξω..Ετσι ειναι αγαπητε...να ενημερωσω εσας και τους εκλεκτους γκουρμεριαρηδες που μας διαβαζουν για τη χθεσινη μου επισκεψη στο Alpino στο Παλαιο Φαληρο.
Ωραιος και ζεστος χωρος με ζωντανη Ιταλικη και Ισπανικη μουσικη απο μια ωραιοτατη δεσποινιδα...για ορεκτικα πηραμε καρπατσιο και μπουσκαλια,για πρωτο ρικετι με κεφτεδακια και για κυριως οσαμπουκο με κοκκινη σαλτσα το οποιο συνοδευσαμε με παραδοσιακο λευκο ξηρο Ιταλικο κρασι.
Υπεροχες γευσεις και τιμες φιλικες ακομα και για πλεμπιαρηδες τυπου Birla και Τρικυκλου....
ειναι τουλαχιστον χυδαιο το σχολιο σαςευκολα πραγματα αυτα για τον ντελιβερα..
Ποιά επίσκεψη ρε πλέμπα όλη μέρα εδώ κίοβεις μεροκάματο σε πτύω.Ετσι ειναι αγαπητε...να ενημερωσω εσας και τους εκλεκτους γκουρμεριαρηδες που μας διαβαζουν για τη χθεσινη μου επισκεψη στο Alpino στο Παλαιο Φαληρο.
σας παρακαλω κυριε βιρλα....μην εισθε αναιδηςπαλι σε τραβαγε απο το λουρακι η ελλεηνιδα να την τραπεζωνεις εξω..
Είναι μελίρρυτος τις τελευταίες μέρες πάντως, δε νομιζωευκολα πραγματα αυτα για τον ντελιβερα..