You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.183
- Πόντοι
- 5.506
εισαι ο Γκαντι του σαιτ νεε μου....ξαναμανα ευγεΗ ΜΠΑΧΑΛΟΟΥΕΦΑ παρατηρει τις ακραιες συμπεριφορες και τις λεκτικες απειλες των γνωστων μπαχαλακιδων Hellraiser 76 και Troubakhs και εχει ηδη απευθυνθει στα αναρμοδια οργανα του σαι που θα επιληφθουν της ολης καταστασης και θα επιβαλλουν τις προβλεπομενες ποινες.
Η ΜΠΑΧΑΛΟΟΥΕΦΑ δεν εκβιαζεται,δεν προπηλακιζεται και δεν χρηματιζεται!Ειναι ενας θεσμος που εγγυαται την τιμιοτητα και την καθαροτητα του διαγωνισμου που τοσο πολυ αγαπηθηκε απο τους ΕΙΚΟΣΙΤΟΣΟΥΣ μπουρδελιαρηδες που ψηφιζουν φανατικα!
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.183
- Πόντοι
- 5.506
ζητα ομως και ενα συγγνωμη πρωτα απο τον αδεκαστο τιμιο νηματοθετη....ντροπη:S :S :S :S :S αποχωρω :S :S :S :S :S
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.595
- Πόντοι
- 3.656
διαπλοκη παντου ρε σωβρακοτιραντα...διαβρωση και πισωγυρισμα..αισχος :S :S :SΒρήκα τι περιείχε ο κουραμπιές των τρουμποχελλραιζερ και τον καταβρόχθισαν δίχως να πάρουν χαμπάρι.
Το γνωστό σκεύασμα της κωλοτούμπας. :S :S :S
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Άλλο είναι το ζευγάρι του τελικού αλλά εγώ ψήφισα ΝΑΣΟ. Όποια ψηφοφορια και να βάλει η μπαχαλουεφα, εγώ συμμετεχω, δεν έχω κρισηρε αθλιε ντελιβερα...εχεις δει ποια ψηφοφορια εχεις βαλει????
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.368
- Πόντοι
- 5.006
ψηφισε με ρε μουνοσκυλο που θες και επιχειρηματολογηση..εχω φαει τα νιατα μου στα ριαλιτι ναουμε...κανονικα πρεπει να επιχειρημοτολογισουν οι 2 φιναλιστ...να γινει ντιμπειτ της προκοπης απο την οργανωτικη...οχι τσατρα πατρα δουλειες...αλλα τι ζηταω απο τον βοσκο που το μονο που ξερει να οργανωνει ειναι ρομαντικα βραδια στον καναπε με την ζουζουνα του!!δεν υπαρχει οργανωση...μπουρδελο ειμαστε.. :S :S :S
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.368
- Πόντοι
- 5.006
ψηφισε με ρε μουνοσκυλο που θες και επιχειρηματολογηση..εχω φαει τα νιατα μου στα ριαλιτι ναουμε...συμφωνω απολυτα με βιρλα....
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Στα χαρακτηριστικά του ΝΑΣΟΥ θα έπρεπε να γράφει ότι ρωταει συχνα αν μια γκόμενα δίνει γκροβερακι... :S
Επισκέπτης
Στα χαρακτηριστικά του ΝΑΣΟΥ θα έπρεπε να γράφει ότι ρωταει συχνα αν μια γκόμενα δίνει γκροβερακι... :S
Τυπε εχει οριο στο τι θα γραφει η προταση.... :S :S :S
Επισκέπτης
ψηφισε με ρε μουνοσκυλο που θες και επιχειρηματολογηση..εχω φαει τα νιατα μου στα ριαλιτι ναουμε...
Και τις παλαμες σου τυπε μου...
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.183
- Πόντοι
- 5.506
Τυπε εχει οριο στο τι θα γραφει η προταση.... :S :S :S
μπραβο φιλτατε....ευστοχος και σοφος ο λογος σας οπως παντα
Επισκέπτης
μπραβο φιλτατε....ευστοχος και σοφος ο λογος σας οπως παντα
Ειστε ευγενεστατος και καλοπροαιρετος οπως παντα αγαπητε....οαση ευφυιας και καλου γουστου μεσα σε αυτο τον ιστοτοπο της πλεμπας και της μιζεριας.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.183
- Πόντοι
- 5.506
τραμπουκισμοι,βια και νοθεια στο νημα.... :S :S :Sψηφισε με ρε μουνοσκυλο που θες και επιχειρηματολογηση..εχω φαει τα νιατα μου στα ριαλιτι ναουμε...
Επισκέπτης
τραμπουκισμοι,βια και νοθεια στο νημα.... :S :S :S
Και τi κανει η διοργανωτρια ΜΠΑΧΑΛΟΟΥΕΦΑ;Σφυριζει αδιαφορα φιλτατε ενω θα απρεπε ηδη να εχει αποβαλει απο τον διαγωνισμο τον τηλεοπτικο χουλιγκανο και στη θεση του να τοποθετησει εναν αριστοκρατη και κυριο οπως ειναι οι κυριοι Hellraiser76 και Troubakis!
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.183
- Πόντοι
- 5.506
πολυ σωστα αξιοτιμε...Και τη κανει η διοργανωτρια ΜΠΑΧΑΛΟΟΥΕΦΑ;Σφυριζει αδιαφορα φιλτατε ενω θα απρεπε ηδη να εχει αποβαλει απο τον διαγωνισμο τον τηλεοπτικο χουλιγκανο και στη θεση του να τοποθετησει εναν αριστοκρατη και κυριο οπως ειναι οι κυριοι Hellraiser76 και Troubakis!
ο λογος σας δροσερο νερο στα χειλη διψασμενου ταξιδιωτη στην ερημο....
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.428
- Πόντοι
- 5.506
πολυ σωστα αξιοτιμε...
ο λογος σας δροσερο νερο στα χειλη διψασμενου ταξιδιωτη στην ερημο....
ψηφισε τον Τάκαρο ρε μουνοσκυλο που θες και επιχειρηματολογηση..εχει φαει τα νιατα του στα ριαλιτι ναουμε...
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.183
- Πόντοι
- 5.506
δυο ειναι οι πραγματικοι νικητες που οι γνωστοι κυκλοι της μιζας και της διαφθορας μαζι με το γνωστο καταπτυστο τσοντοκαναλο φροντισαν να μεινουν απεξω....ψηφισε τον Τάκαρο ρε μουνοσκυλο που θες και επιχειρηματολογηση..εχει φαει τα νιατα του στα ριαλιτι ναουμε...
Επισκέπτης
δυο ειναι οι πραγματικοι νικητες που οι γνωστοι κυκλοι της μιζας και της διαφθορας μαζι με το γνωστο καταπτυστο τσοντοκαναλο φροντισαν να μεινουν απεξω....
Πολυ σωστα αγαπητε...ο λογος σας οπως παντα εμπεριστατωμενος και μεστος.
Και μην απαντατε στον απρεπη και προστυχο που εμφανιζεται μπροστα μας με το τρυπιο βρακι....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K