Επισκέπτης
Τυποι ψηφιζουμε μεχρι αυριο το μεσημερι και μετα ακολουθει ο μεγαλος τελικος... :S :S :S
τι μαγειριο παιχτηκε παλι τυπε; :S :S :SΤι να το κάνουμε, έρχεται το νιμου ο μπρο κλαψουρίζει και ψηφίζουν οι άλλοι Νάσο γιατί λυπούνται. :S :S :S
Ειναι κάποιοι διαμαρτυρόμενοι τυπε, πάρε θεσητι μαγειριο παιχτηκε παλι τυπε; :S :S :S
τωρα που πηρα κεφαλι ολα καλα τυπε,δεν υπαρχουν αδικιες.αν αρχισω να τον πινω θα κανω καταγγελιες για βια και νοθεια :S :S :SΕιναι κάποιοι διαμαρτυρόμενοι τυπε, πάρε θεση
Μόνο αν ψηφίσουν τα δέντρα πάει τελικο ο τρουμπΤι εγινε νιαμου;Αρχισατε παλι τη κλαψονιαμουση; :S :S :S
πως μιλας ετσι τυπε τετοιες μερες; :S :S :SΤι εγινε νιαμου;Αρχισατε παλι τη κλαψονιαμουση; :S :S :S
πως μιλας ετσι τυπε τετοιες μερες; :S :S :S
Μόνο αν ψηφίσουν τα δέντρα πάει τελικο ο τρουμπ
τι τροποι θεε μου....Επειδη ψηφιζανε τα δεντρα εφτασε εδω που εφτασε ο πλεμπας κλανοφασολακιας... :S :S :S
απαξιωτικο σχολιοΜόνο αν ψηφίσουν τα δέντρα πάει τελικο ο τρουμπ
Που πάς ρε κακομοίρη. :S :S :Sτι τροποι θεε μου....
στον τελικο ετοιμαζουν μεγαλη νοθεια τυπε :S :S :SΜόνο αν ψηφίσουν τα δέντρα πάει τελικο ο τρουμπ
με το παλαιο σε 13 εχουμε Χριστουγεννα τυπε :S :S :SΤι μερες ειναι; :S :S :S
με το παλαιο σε 13 εχουμε Χριστουγεννα τυπε :S :S :S
τι ποταπη συμπεριφορα....Ε τοτε δεν γαμιεται ρε τυπε γαμω τη πουτανα μου και τον Αντιχριστο μεσα μου να πουμε.... :S :S :S
Τρουμπ δεν έχει βγάλει το δημοτικό μην τον παρεξηγείς. Συνελόντι ειπείν, είναι λίγο αγροίκος...είναι όμως φίλος μας.τι ποταπη συμπεριφορα....