Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Αυτό το κεφάλι είναι πολυ μεγάλο τελικάΚαι χθές ακόμα περισότερο δεν έχει ενδιασμούς ούτε χαμηλά σταντάρ.
Αυτό το κεφάλι είναι πολυ μεγάλο τελικάΚαι χθές ακόμα περισότερο δεν έχει ενδιασμούς ούτε χαμηλά σταντάρ.
επιβεβαιωνω πουτσα....Επιμένω για ανώμαλη ταινία στο Ε. Πριν 1min παίχτηκε γλυφομούνι σε σάπια γραία.
Δεν τα δείχνει όλα βέβαια, αλλά δείχνει κατεβασμένες κιλότες, και αναστεναγμούς.
Ρε τράβα να σφουγγαρίσεις καμιά λεκάνη.εσυ μην μιλας
ελα πασαλιμανι να μου δειξεις μωρη.....λειπεις απο το ποιοτικο θρεντ να ξεςΡε τράβα να σφουγγαρίσεις καμιά λεκάνη.
επικο σχολιοΟ κωλος της Ντούβλη είναι για μερακλήδες και έμπειρους. Άσε να την απαξιώνουν οι μικροι
Βαθυστόχαστο και θαρραλέο θα έλεγα...επικο σχολιο
τρικυκλο μπαρμπα...ειναι θεοςΣκουλήκι ειμαι έτοιμος να ψηφίσω.Θες να πας ή να ψηφίσω τρίκυκλο?
ευχαριστω ρε μπαρμπα...δεν ειμαστε λαμογια εδω....Οκ τυπε.7-7
Τυπε σε στηρίζω.Διπλα σου όσο και όπως μπορώευχαριστω ρε μπαρμπα...δεν ειμαστε λαμογια εδω....
Εχεί Φυγόκεντρος με το πειραμα της Φιλαδέλφεια μάλλον.αυνανινοζαστε ολες εδω μεσα...παω να δω κρειζι στουπιτ λοβ
Τυπε σε στηρίζω.Διπλα σου όσο και όπως μπορώ
το βλεπεις το προκλητικο μουνι τυπε?
παιρνω την διμετρη ξανθια ρωσιδα μου αγκαλια...αρχισε το κρειζι στουπιντ λοβΕχεί Φυγόκεντρος με το πειραμα της Φιλαδέλφεια μάλλον.
Προσεχε μην σου ξεφουσκώσει.παιρνω την διμετρη ξανθια ρωσιδα μου αγκαλια...αρχισε το κρειζι στουπιντ λοβ
ναι το μουνι τον ανυπαρκτοΚαλά του έκανε ο ροπαο και τον πήγε κωλοφερατζα