Επισκέπτης
και εγκω σε αγκαπω και το ξερεις λουστρο
Το ξερω κλανοφασολακια μου...
και εγκω σε αγκαπω και το ξερεις λουστρο
Το ξερω κλανοφασολακια μου...
κριετορ νεο αμορε για τρουμπ :S :S :SΑΓΚΑΠΗ ΜΟΝΟ ΡΕ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΕ!!!
εσυ γιατι λειπεις ρε νιμου?Θα την αφησω ανοιχτη μεχρι την αλλαγη του χρονου...
νου σου θα στην μπουμπουνισωκριετορ νεο αμορε για τρουμπ :S :S :S
κανε οτι θες θα πω στον κριειτορ να βελτιωσει τα αποτελεσματα οπως στο νημα του τακη :S :S :Sνου σου θα στην μπουμπουνισω
νιμου σε στηριξα..με αυτο που εκανες με τα πμ προς Νασο για τις φωτο εριξα τρελο γελιο ..εξαιτιας σου γραφτηκαν τοσα μελη και ακομα στελνουν πμ :S :S :SΕβαλα και αλλους και μηδενισα...ξαναψοφηστε.
τυπε κι εκει θα σαι αντιμετωπος με τα ή θα εχει κι αλλους υποψηφιους :S :S :Sσας πτυω ολες και θα ψηφισω μονο στης ευρωεκλογες
νιμου σε στηριξα..με αυτο που εκανες με τα πμ προς Νασο για τις φωτο εριξα τρελο γελιο ..εξαιτιας σου γραφτηκαν τοσα μελη και ακομα στελνουν πμ :S :S :S
5?Μολις γυρισα απο το Λα Ντουρε ντου Γκουτ οπου και πηρα 5 κιλα μελομακαρονα και κουραμπιεδες για να ταισω τον Αντζελο....
ψιχουλα...Μολις γυρισα απο το Λα Ντουρε ντου Γκουτ οπου και πηρα 5 κιλα μελομακαρονα και κουραμπιεδες για να ταισω τον Αντζελο....
5?
πλακα κανεις
καλα ρε τυπε νηστικο θα τον αφησεις?παρε και 2 κιλα προφιτερολ με ενα ταψι γαλακτομπουρεκο :S :S :SΜολις γυρισα απο το Λα Ντουρε ντου Γκουτ οπου και πηρα 5 κιλα μελομακαρονα και κουραμπιεδες για να ταισω τον Αντζελο....
μεχρι το επομενοΗταν το τελευταιο μου μπαχαλεμα τυπε και επρεπε να ηταν μεγαλειωδες....
τον ντουρε ουκουτ να παρεις ολοκληρο δεν φτανει ρεΛιγα λες; :S :S :S
αμα δεν ειναι λαρτζ ο ανθρωπος...5?
πλακα κανεις
καλα ρε τυπε νηστικο θα τον αφησεις?παρε και 2 κιλα προφιτερολ με ενα ταψι γαλακτομπουρεκο :S :S :Sμεχρι το επομενο