ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.834
- Πόντοι
- 5.006
εχεις και γαλατα μανσας γαμαω ολες στα γιαλενακια....ΓΚΡΡΡΡΡ
εχεις και γαλατα μανσας γαμαω ολες στα γιαλενακια....ΓΚΡΡΡΡΡ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΡΟΖΕ ΜΙΛΑ ΣΟΥΠΕΡ ΑΤΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΩ ΑΕΡΟΒΟΛΟ...εχεις και γαλατα μαν![]()
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΡΟΖΕ ΜΙΛΑ ΣΟΥΠΕΡ ΑΤΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΩ ΑΕΡΟΒΟΛΟ...
εγω χελ και σελεπριτι σας παμε γαμιοντας ολες στην αμπαριζαΘα μου κλασετε τις βοηθητικες ροδουλες της ντουντας μου ρε γατακια....ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡ.
Σημερα ειναι?Θα δουμε μποτρινι τελικο...?![]()
: headbaning1:
εγω χελ και σελεπριτι σας παμε γαμιοντας ολες στην αμπαριζα![]()
![]()
![]()
![]()
ελα να ξηγηθουμε τωρα...λεγε τι σου κανε ο κλαψας...σου φαγε το αμορε η σου κλεψε κανενα συνολακι αερινο καλοκαιρινο:S :S :S
ηταν χονδρο το αστειο,αποχωρω...να με συμπαθας![]()
![]()
![]()
Το μονο που μπορει να μου κανει αυτος ειναι να βαλει τα κλαματα και να στεναχωρηθει η θεια μου η καμπαρετζου που πιστευει οτι θα εχουν αδικησει το φαρμακωμενο γυφτακι...
ελα τυπε ηρθαμε να λυσουμε τις διαφορες μας με τον τρουμπ σαν ανδρες εδω περα...μου πηρε τη βαφη για τις ανταυγεις και θα γινει χαμος :S :S :S
Εχεις δει κατι επιθετικα γυφτακια στο τραινο στο μετρο κλπ....ε αυτος ετσι ειναι αλλα παιρνει και ντοπες...αλλα ειναι μπραντ νειμ και ο συναδερφος στην ειρτ τον κανακευει κιολας...γιατί φαρμακωμένος?
έχει κρυώσει το παιδί?
δεν εισαι φαλακρος τυπε....? :S :S :Sελα τυπε ηρθαμε να λυσουμε τις διαφορες μας με τον τρουμπ σαν ανδρες εδω περα...μου πηρε τη βαφη για τις ανταυγεις και θα γινει χαμος :S :S :S
Αμα δεν δωσεις ΤΩΡΑ το ασετον σε πηδηξαελα τυπε ηρθαμε να λυσουμε τις διαφορες μας με τον τρουμπ σαν ανδρες εδω περα...μου πηρε τη βαφη για τις ανταυγεις και θα γινει χαμος :S :S :S