ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.481
- Πόντοι
- 24.596
εδειξε μουνοτρυπιδι τυπε; :S :S :S
Γρια τον λοπου:S :S :S
τυπε το ξυλάγκουρο Νταρια εχει μοστραρει ωοθηκεςΣε μια φευγαλέα σκηνή κάτι χαρχάλευε τα πράγματα της και φόραγε μόνο ένα μαυροκάτι μπικίνι καθιστή. Τύμπανο ήταν. Μεγάλο τύμπανο. Kodo drum.
οποιος τα βαζει με ροδανθη το μετανιωνει πικρα...ΝΟΜΟΣ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τύπε το κοινό έδειξε έξτρα σεβασμό στη Ροδάνθη, έδωσε λύση διώχνοντας Μπάρμπι και λόγω που αποδήμησε εν Λουγκάνο ο Αγούδημος.
![]()
τυπε εχω παει Πατμο με Ροδανθη,σχεδον 20 ωρες![]()
![]()
![]()
τυπε εχω παει Πατμο με Ροδανθη,σχεδον 20 ωρεςΤύπε το κοινό έδειξε έξτρα σεβασμό στη Ροδάνθη, έδωσε λύση διώχνοντας Μπάρμπι και λόγω που αποδήμησε εν Λουγκάνο ο Αγούδημος.
![]()
περασατε καλα τυπε; ουτε μια μερα δεν την αντεξες; :S :S :S
περασατε καλα τυπε; ουτε μια μερα δεν την αντεξες; :S :S :S
τυπε παντως δεν κολλαει χρονικα. η Ροδανθη ειναι 19 χρονων και το πλοιο 19 αιωνων.Ρε τύποι τι είδα τώρα... λέτε να πέταξα συνειρμική μαλακία που τελικά ισχύει, η να είναι απλώς πίπες ιστοσελίδας;
τυπε παντως δεν κολλαει χρονικα. η Ροδανθη ειναι 19 χρονων και το πλοιο 19 αιωνων.
τριηρης πρεπει να ηταν που την ανακατασκευασε :S :S :S
τυπε παντως δεν κολλαει χρονικα. η Ροδανθη ειναι 19 χρονων και το πλοιο 19 αιωνων.
τι να την κανουμε την πατουσα τυπε;ο Πικερ γλυφει πατουσες.
Και εγώ αυτό σκέφτηκα ρε τύπε, αυτό το πλοίο πρέπει να έχει κτιστεί στη Βαβυλώνα :S
![]()
![]()
συμμετειχε στον Τρωικο πολεμο τυπε :S :S :S