Ενταξει δεν ειπε κατι το φοβερο και προσβλητικο...εγω ετσι οπως ειδα το trailer νομιζα οτι τη κοροιδευανε στα μουτρα της και μετα αυτη πηρε τα πραγματα της και εφυγε.Καμμια σχεση με το τι εγινε...
Ενταξει δεν ειπε κατι το φοβερο και προσβλητικο...εγω ετσι οπως ειδα το trailer νομιζα οτι τη κοροιδευανε στα μουτρα της και μετα αυτη πηρε τα πραγματα της και εφυγε.Καμμια σχεση με το τι εγινε...
Το Σκέφτηκα Αλλα Δεν Ξερω Αν Μετρανε Τύπε !!! Αν Μετρανε Κανονικα Τοτε Εγινε Το 4000Κατι !!!
Που Να Ξερω Ρε Τυπε ? Μπροστα Ειμαι Οταν Γαμαει Ο Πετσέτας ???
κι οχι μονο αυτο ουσιαστικα κατεδειξε εστω μ αυτο τον τροπο ποιος θα ειναι προτεινομενος...ποιον θα σεντραρει η κλικα...και το αλλο το ζωο η χαζολαουρα χασκογελουσε....οταν θα την προτεινουν ως αχρηστη να δω αν θα χασκογελαει
κι οχι μονο αυτο ουσιατικα κατεδειξε εστω μ αυτο τον τροπο ποιος θα ειναι προτεινομενος...ποιον θα σεντραρει η κλικα...και το αλλο το ζωο η χαζολαουρα χασκογελουσε....οταν θα την προτεινουν ως αχρηστη να δω αν θα χασκογελαει
Τύπε Δεν Εχει Προβλημα Αυτη !!! Ειναι Τερμα Χαζο Το Κοριτσι !!!
Ελεγε Στην Προηγουμενη Ψηφοφορια Που Εφυγε Η Μουμια Εμενα Και Να Με Ψηφισετε Δεν Εχω Προβλημα
Θα Σας Αγαπαω Το Ιδιο !!!