Ναι, σιγά τα αίματα. Ο νεοέλληνας ο τσαμπουκάς που θίχτηκε, που σε όλα έχει λόγ και πουθενάδεν φταίει.Της κακομοίρας γίνεται τύποι στο φατσοβιβλίο του Χανταμπάκη, Τι ότι θα τον περιμένουν στο αεροδρόμιο να τον πλακώσουν στις φάπες του γράφουν, τι να πάθει καρκίνο και να πεθάνει, τι πουστάρα τον λένε. Τα έπαιξε η γυναίκα του.
:S
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Survivor Ελλάδα 2017
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Jigsaw24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2013
- Like
- 736
- Πόντοι
- 96
Το λαουρακι χθες επιτελους εβγαλε το χακι βρωμοτισερτ, αμα βαλει και κανα σορτασκι της προκοπης θα αναδειξει το παιχνιδι, η κοιλιτσα ειναι καβλιαρικη, τη θελετε σαν το σκηνωμα την παπαδοπουλου?
Η Παπαδοπουλου,περα απ την πρεζα,φαινεται να χει αρχιδια μεγαλυτερα απ αυτον τον αρχιμαλακα.
Το χεοροτερο απ ολα ειναι οτι ανθρωποι σαν τον Ντανο,η τον Κοκκινακη που εχουν κανει αθλητισμο ανεχονται αυτον τον κλασσικο νεο-Ελληνα ψευτ-πρωταθλητη.Ο τεμπορα,ο μορες
Για τον Ντάνο να το δεχτώ, από τον Κοκκινάκη ειλικρινά βλέποντας το παιχνίδι τι περίμενες, να πάρει πρωτοβουλία?
Τα έχω πει βδομάδες τώρα, ο τύπος είναι κλασικός πουθενάς σε παραλία και αγωνίσματα, δίχως προσωπικότητα και κρίση που καταδέχεται να κάνει την φιλιππινέζα των άλλων και να ξύνει την κατσαρόλα για να μην ψηφισθεί.
Σε λίγο θα μας πεις ότι τρέφεις ελπίδες και από την Λάουρα......
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.087
- Πόντοι
- 6.256
Δεν ειναι και για πεταμα...Τύπε Ποτε Δεν Μου Αρεσε Σαν Γυναικα...Τωρα Απλα...
Ειδικα στο σαρβαιβορ που ολες κανουν μονο για δολωμα για ψαρεμα.
Συνημμένα
omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Ρε μη μασατε με τα μπινελικια και το μπουλινγκ. Οταν αυτος κανει μπουλινγκ σε Παναρα,Γιλι,dr alban-ανεμουριο,αδυναμο φουσκωτο,πρεζου και τους γαμαει τη ψυχολογια ειναι καλα? Ο τυπος ειναι νταης, καιρος να του κοπουν νταηλικια, περιμενουμε το βραδυ για σκουπιδιασμα αυτου και της κλικας του!
albertontino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 489
- Πόντοι
- 306
εγω εμπενα κολο ευκολαΔεν ειναι και για πεταμα...
Ειδικα στο σαρβαιβορ που ολες κανουν μονο για δολωμα για ψαρεμα.
Νομίζω έβγαλε το Τ-σερτ για να έχει μεγαλύτερη άνωση στην πισίνα εχθές στα αγωνίσματα....Το λαουρακι χθες επιτελους εβγαλε το χακι βρωμοτισερτ, αμα βαλει και κανα σορτασκι της προκοπης θα αναδειξει το παιχνιδι, η κοιλιτσα ειναι καβλιαρικη, τη θελετε σαν το σκηνωμα την παπαδοπουλου?
omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
albertontino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 489
- Πόντοι
- 306
ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΓΚΥΡΗ δημοσιογραφική ΠΥΓΗ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ ΦΕΥΓΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΥΛΟ, ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
King of the Island
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Η ip μπορει να ειναι ενα νετκαφε. Ενας επαγγελματικος χώρος. Να ειναι στο ονομα του πατερα μου. Μα σοβαρολογουμε τωρα? Και θα γινει αρση ip για μια...εξυβριση? Ούτε αρση τηλεφωνικου απορρητου δεν μπορει να γινει για εξυβριση.
Άρση απορρήτου μόνο για κακουργήματα. Το θέμα είναι τα γεράκια έχουν αλλάξει πολλά πράματα τελευταία με ειδικές νομοθεσίες. Τώρα πλέον κάνουν άρσεις και για μπούλινγκ.
omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Και ο Πιτερ Κραουτς κραζει χανταβλακα στο fb
Peter Crouch ΣΕ ΠΗΔΗΞΕ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑ... ΚΛΑΨΕ ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΩΡΑΑ... ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΧΑΝΤΑΜΠΟΠΟΥΣΤΡΑ ΕΙΣΑΙ
Peter Crouch ΣΕ ΠΗΔΗΞΕ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑ... ΚΛΑΨΕ ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΩΡΑΑ... ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΧΑΝΤΑΜΠΟΠΟΥΣΤΡΑ ΕΙΣΑΙ
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.087
- Πόντοι
- 6.256
Παγωνει η σαμπανια, απ την πρωτη μερα τραυματισμενος, κοινως, χαραμοφαηςΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΓΚΥΡΗ δημοσιογραφική ΠΥΓΗ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ ΦΕΥΓΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΥΛΟ, ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
petroszzr
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2016
- Like
- 307
- Πόντοι
- 26
Μακαρι φιλε!!!!!!!!!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΓΚΥΡΗ δημοσιογραφική ΠΥΓΗ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ ΦΕΥΓΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΥΛΟ, ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
Jigsaw24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2013
- Like
- 736
- Πόντοι
- 96
Και ο Πιτερ Κραουτς κραζει χανταβλακα στο fb
Αν ισχύει και συμβεί το μοιραίο, μόνο δάκρυα (λύτρωσης και υπερηφάνιας) αξίζουν στον μεγάλο αρχηγό.ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΓΚΥΡΗ δημοσιογραφική ΠΥΓΗ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ ΦΕΥΓΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΥΛΟ, ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
στον τακο ο ομορφουλης για υπνο εν ωρα υπηρεσιας :S :S :SΚαλημερα...Καλημέρα...Το Everybody...
Λοιπόν Τυπε Εσυ Που Παραπονιέσαι Για Την Βραδυνη Βαρδια...
03:42 Ποσταρα Τελευταια Φορα Εγω...&...
03:51, 04:02 & 04:41 Ποσταρε Ο Duke Nukem !!! Και Το Πρωτο Ποστ Το Πρωι Στις 09:53 Το Εκανε Ο Reznov !!!
Ποιος Ηταν Τελευταιο Νούμερο ??? Αυτος Κοιμηθηκε Αυτος Να Βγει Αναφορα !!
Μη Μας Παιρνει Ολους Η Μπαλλα ! ;)
Σ5 ----> στέρηση επεισοδίου για 5 μέρες.στον τακο ο ομορφουλης για υπνο εν ωρα υπηρεσιας :S :S :S
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Τυπε ο κοσμος εχει πολυ μενος για τον τσαλικη-γαλατη-λαζοπουλο. Απ την αρχη ηταν ειρωνικος με Παναρα, εκανε τσαμπουκα στον Γιλι που του ειπε Χανταμπακης κι αρχιδια, προκαλουσε τον dr alban-οπου φυσαει ο ανεμος-ανεμουριο,ειρωνευοταν πετσετα,εκανε απαξιωτικο πανηγυρισμο σε αγωνα με αδυναμο φουσκωτο και τωρα κανει τα καραγκιοζιλικια με σουτιεν απο πρεζου. Ο τυπος ειναι νταης και εχει κανει το μπουλινγκ επιστημη. Τωρα κρατιεται και λιγο που ειναι οι καμερες, αν μας δειξει τον πραγματικο του χαρακτηρα φαντασου τι εχει να γινει. Ολοι περιμενουμε πως και πως το σημερινο επεισοδιο για επικο σκουπιδιασμα σ αυτον και dyke και την υπολοιπη κλικα του!!!
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 6K
- Εμφανίσεις
- 495K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις