baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.878
- Πόντοι
- 6.035
Είπε και καλά οτι αν έπαιζε θα κερδίζανε.Το είπε η ΠΡΕΖΟΥ, το έπαθλο δε το θέλανε σήμερα
Είπε και καλά οτι αν έπαιζε θα κερδίζανε.Το είπε η ΠΡΕΖΟΥ, το έπαθλο δε το θέλανε σήμερα
ειχε και φαι ομως τυπε :- :S :S :SΤο είπε η ΠΡΕΖΟΥ, το έπαθλο δε το θέλανε σήμερα
μην σκισει κανα καλτσον φοβαμαιΕκνευρίστηκε ο Κοκκινάκης, ιστορική στιγμη
ολη η περιοχη ειναι china town τυπε.χιλιαδες μυρμηγκοκινεζοι ξεφορτωνουν νυχθημερον κουτες απο τριαξονικες που δεν μπορεις να καταλαβεις πως χωρεσαν στα γαμωστενα :S :S :S
Σωστότατο!!!Οι συναψεις και οι ομάδες είναι για τους αδύναμους.
τι δουλεια ειχες στην Κολωνου τυπεΣημερα τυπε καθως κατεβαινα τη Κολωνου με το μηχανακι πετυχα καμια 10αρια μυρμηγκοκινεζους να προσπαθουν να σηκωσουν ενα lancia που τους εμποδιζε να ξεφορτωσουν τις κουτες :S :S :S
δεν εχουν και κατι αλλο να δειξουν τυπεενταξει τα ειδαμε ολα... Μπο εχει αποψη ... κοκκινακης το ιδιο συν οτι εχει και νευρο... αντε γεια
νομιζω ειναι βουλγαροκινεζος τυπε :S :S :Sω ρε μαν και εχω πελατες εκει που στελνω προιοντα αποικιακα προιιοντα αλλα δεν εχω παει ποτε να τους δω!!!!λες να ειναι κανενας πελατης μου ο τσανγκ??
Αυτος που μπορει να ζησει μονος του μακρια απο κοινωνικες ομαδες,ειναι ή θεος ή θηριο...Μπράβο στην Πρεζου που αποσπάσθηκε από την αγέλη. Οι συναψεις και οι ομάδες είναι για τους αδύναμους.
τι δουλεια ειχες στην Κολωνου τυπε:S :S :S
Αυτος που μπορει να ζησει μονος του μακρια απο κοινωνικες ομαδες,ειναι ή θεος ή θηριο...
Αριστοτελης.....
Πρεπει να ειναι η τριτη φορα που μας το λες τύπεΡε τύποι πως αγαπιούνται έτσι τα αδέρφια εκεί? Και σε εσάς το ίδιο συμβαίνει?
Εγώ τον αδερφό μου δεν θέλω ούτε να τον βλέπω :S