alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Θα κανω ο,τι μπορω για να μπαναριστείς. Δέσμευση.αφου το ξερειςς οτι αυτο δε θα γινει! get a life hater!
Θα κανω ο,τι μπορω για να μπαναριστείς. Δέσμευση.αφου το ξερειςς οτι αυτο δε θα γινει! get a life hater!
Θα κανω ο,τι μπορω για να μπαναριστείς. Δέσμευση.
γτ να ειμαι πιο αδυνατη? υπαρχει καποιος κανονας για το ποσα κιλα πρεπει να ειμαστε? εγω νιωθω σουπερ οπως ειμαι κ οι αντρεςς με τους οποιους σχετιζομαι επισης!
Άλλα λένε οι φωτό σου, και άλλα βεβαίωσε αυτός που είδε στο αεροδρόμιο.
Μπορείς βέβαια να δοκιμάσεις να γίνεις και πιο heavy weight...
Τί ώρα είναι εκεί για ένα σαντουιτσάκι;
Μπορείς να το τσακίσεις, χωρίς αναστολές.
δε βαριεσαι να χουμε να παιζουμε! για πεςς εσυ τι νεα? γτ χαθηκεςςς
τυπε σεβασμος στον αρχηγοΑυτος ο πανος ή ειναι πολυ μεγαλος @@@ ή πολυ χαζος. Δε μπορω να ειμαι σιγουρος.
Ειστε αθωα πλασματα αγαπητοι μπουρδελιαρηδες.Ο Χανταμπακης και η αβυζη ειναι οι φανερά αθλιοι σαπιοι.Τον Μπο ,τον κουτοπονηρο ιποποταμο γιατι δεν τον πιανετε στο στομα σας?Επειδη κανει δηθεν χιουμορακι?
Αρχιδι μεγαλο ειναι.
οντως τυπε μεχρι εδω εχει φανει οκ τυποςΤυπε Ο Μπο Δεν Εχει Δειξει Κάτι Μεχρι Στιγμης !!!
Αυριο Κατι Φαινετε Να Λεει Στο Trailer...Ειδομεν !!!
Αν Ειναι Πουστρακος Οπως Λες Αργα Η Γρηγορα Θα Φανει !![]()
![]()
Αυτος ο πανος ή ειναι πολυ μεγαλος @@@ ή πολυ χαζος. Δε μπορω να ειμαι σιγουρος.
τυπε αυτο θα ηταν το καλυτεροΟ Σπαλιαρας εχει πλακα αλλα δε θα τραβηξει στην ομαδα. Καλυτερα να πηγαινε η Παπαδοπουλου.
Μπορούσε η παραγωγη να δωσει την ευκαιρια για ανταρσια οπως στο αμερικανικο. 1-2 παιχτες των διασημων να αυτομολησουν στους διπλα.
Εναλλακτικα κανει παιχνιδι ατομικης ασυλιας και για της δυο ομαδες. Ο νικητης των διασημων διαλεγει δυο μαχητες να πανε στους διασημους (εξαιρουμενου του ομολογου νικητη ασυλιας) και ο νικητης των μαχητων τρεις απο τους διασημους.