Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δηλαδη κανεις δεν θα ζητησε τα λεφτα του πισω για αμα ειχε αγορασει εισητηριο για την επομενη μερα;
Φυσικα και θα το ζητησε, φυσικα και θα πηρε τα λεφτα του πισω.
Και αυτο ειναι ενα ακραιο παραδειγμα. Αμα η παραγωγη μεταφερε το συγκροτημα σε μια κλουβα και τους τρακαρε και δεν γινοταν η συναυλια, θα ζητησουν τα χρηματα τους πισω; Η θα ελεγαν πως ηταν ενα απροοπτο γεγονος;
Οχι, εκει θα σου απαντουσα οτι η παραγωγη ειναι υπαιτια της ματαιωσης της συναυλιας και καλα θα κανει να πληρωσει. Εδω δεν προεκυψε καποια υπαιτιοτητα της παραγωγης.

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Στο βασικο μας θεμα τωρα φευγει ο Σπαλ η ο Ντανος. Πιστευω οτι η κλικα δεν ειναι χαζη. Δεν θα διωξει Ντανο που ξερεις πως θα τους γυρισει στα επομενα αγωνισματα οπως εγινε και με τους μαχητες, και ειδικα ενα ανθρωπο που μπορουνε να χρησιμοποιουν για τις δουλειες του σπιτιου. Αρα Σπαλ αγορι μου εφυγες. Θα ειναι μεγαλη ανατροπη για μενα εαν δεν φυγει.
Φυσικα και θα ψηφιστει στην επομενη ψηφοφορια οταν χασουν οι μαχητες ασυλια, αλλα ο κοσμος θα τον κρατησει φυσικα. Εκτος αμα ο ΠΑΝΑΡΑΣ το καταλαβει αυτο και κανει τα μαγικα του να βγαλουν αλλους στον τακο.
τυπε εγω θα ηθελα να κανουν τη μαλακια και να διωξουν σπαλ και ντανο

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.410
Πόντοι
4.746
Μονο ο πολεμος ειναι εκτακτη κατασταση? Εκτακτη κατασταση ειναι ό,τιδηποτε απροβλεπτο αλλαζει τη συνηθη ροη των πραγματων.
Μπορει να προβλεπεται σε ζητηματα εθνους,κρατους.. Μα σιγουρα οxι κ σε τηλεπροιοντα..

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Και στην τελικη το ατυχημα δεν εχει καποια αμεση σχεση με την ψηφοφορια. Η παραγωγη αποφασισε οτι εχει σχεση για να μην χαλασει το προιον της.
Θα μπορουσε να φυγει η Ειρηνη και καποιος που ψηφιστηκε αυτα ειναι ασχετα μεταξυ τους, απλα η παραγωγη για διαφορους λογους αποφασισε να μην γινει.
Προβλημα της. Ας επαιρνε και την ευθυνη.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.410
Πόντοι
4.746
Δηλαδη κανεις δεν θα ζητησε τα λεφτα του πισω για αμα ειχε αγορασει εισητηριο για την επομενη μερα;
Φυσικα και θα το ζητησε, φυσικα και θα πηρε τα λεφτα του πισω.
Και αυτο ειναι ενα ακραιο παραδειγμα. Αμα η παραγωγη μεταφερε το συγκροτημα σε μια κλουβα και τους τρακαρε και δεν γινοταν η συναυλια, θα ζητησουν τα χρηματα τους πισω; Η θα ελεγαν πως ηταν ενα απροοπτο γεγονος;
Σωστος..!!

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Γιατι οταν μου ζητηθηκε να ψηφισω δεν ηταν προβλεπτό ότι θα συμβει κατι εκτακτο.

Υποθετω κανενας δεν ζητησε τα λεφτα του πισω απο το Μπατακλαν επειδη ακυρωθηκε η συναυλια λογω του μακελειου. Ειναι ακριβως το ιδιο.

Αν μου δώσετε εμένα λεφτά να πάω να σας φέρω τσιγάρα από το περίπτερο, και πηγαίνοντας εκεί δω έναν αράπη καυλωμένο και πάω στο σπίτι του ξεχνώντας τα τσιγάρα σας, θα μου ζητήσετε πίσω τα χρήματα?

Αν γίνει το ίδιο ενώ θα μου δώσετε 10.000 για να κλείσουμε μία δουλειά, αλλά πεθάνει ξαφνικά ένας θείος μου στην Αμερική και φύγω για εκεί, θα μου τα ζητήσετε πίσω τα χρήματα ή όχι γιατί μου έτυχε κάτι απρόοπτο?

Πάντως καταλαβαίνω γιατί αν και δικηγόρος είστε όλη μέρα στο bou, με όλο το σεβασμό, και επίσης, χαίρομαι που δεν δήλωσα ποτέ αυτή τη σχολή αν είναι να βγαίνουν όλοι από εκεί μέσα με τέτοιες ιδέες...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Η Μαρία Τσανγκ είπε: «Αυτά που γράφονται ότι…ο αδερφός μου αποχώρησε από το παιχνίδι και ότι ξαναγυρίστηκε το επεισόδιο είναι μύθος και φαντασία. Δεν γυρίστηκε κανένα επεισόδιο, δεν ξέρει κανένας τους από τα παιδιά στο Survivor ποιον ψήφισε ο κόσμος και ποιον όχι! Σας το λέω αυτό με βεβαιότητα γιατί μίλησα με τον αδερφό μου κι αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο θα μου το έλεγε! Επίσης αν είχε βγει από το παιχνίδι κι αφού θα είχαν μεσολαβήσει τουλάχιστον δυο μέρες που είχε γυριστεί το επεισόδιο, ο Τσανγκ θα μας έπαιρνε αμέσως τηλέφωνο και θα μας έλεγε ότι αποχώρησε, όπως άλλωστε συμβαίνει με όλα τα παιδιά που βγαίνουν από το παιχνίδι! Κάτι τέτοιοι δεν συνέβη ποτέ!»
Δικιο εχει! Πότε εγινε αποχωρηση?
Αφου το συμβουλιο αποχωρησης ΘΑ γινοταν Δευτερα βραδυ (Ωρα Ισπανιολας) ενω το ατυχημα εγινε Δευτερα απογευμα ματα το αγωνισμα... Το βραδυ πηγαν στο συμβουλιο μονο οι διασημοι και τους ανακοινωθηκε το συμβαν... Μετα ο Σακης πηγε στο νοσοκομειο και την Τριτη βραδυ γυριστηκε το συμβουλιο που ειδαμε (με τους 6 που απεμειναν +Ειρηνη) Ειναι δυνατον ΣΕ ΑΥΤΟ το συμβουλιο να ανακοινωθηκε η αποχωρηση Τσανγκ και μετα να την ανακαλεσαν?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αν μου δώσετε εμένα λεφτά να πάω να σας φέρω τσιγάρα από το περίπτερο, και πηγαίνοντας εκεί δω έναν αράπη καυλωμένο και πάω στο σπίτι του ξεχνώντας τα τσιγάρα σας, θα μου ζητήσετε πίσω τα χρήματα?

Αν γίνει το ίδιο ενώ θα μου δώσετε 10.000 για να κλείσουμε μία δουλειά, αλλά πεθάνει ξαφνικά ένας θείος μου στην Αμερική και φύγω για εκεί, θα μου τα ζητήσετε πίσω τα χρήματα ή όχι γιατί μου έτυχε κάτι απρόοπτο?

Πάντως καταλαβαίνω γιατί αν και δικηγόρος είστε όλη μέρα στο bou, με όλο το σεβασμό, και επίσης, χαίρομαι που δεν δήλωσα ποτέ αυτή τη σχολή αν είναι να βγαίνουν όλοι από εκεί μέσα με τέτοιες ιδέες...
Το "απροοπτο" πρεπει να τελει σε αιτιωδη συναφεια με την συμβαση μας. Το να δεις εναν αραπη με την πουτσα εξω και να ξεχαστεις ή να φυγεις εξωτερικο για μια κηδεια δεν εχει να κάνει με την συμβαση μας. Σχέση με τη συμβαση μας θα ειχε να μου φερνεις αυτο που σου πληρωσα, αλλά να καταστραφει χωρις δικη σου υπαιτιοτητα στο δρομο. Κατανοητο?

Oratios1980

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Ντάνος,Σπαλ,Κινεζικό σκυλί και Αρχηγός.
Μετά από αυτούς το χάος.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Οχι, εκει θα σου απαντουσα οτι η παραγωγη ειναι υπαιτια της ματαιωσης της συναυλιας και καλα θα κανει να πληρωσει. Εδω δεν προεκυψε καποια υπαιτιοτητα της παραγωγης.
Ναι, εκανε νοηματα με τα χερακια ο Κωνσταντινος και βγηκε η αθωωση για τον εργοδοτη του, την παραγωγη.
Τα θεμα ειναι απλο, μην πνιγεσαι σε μια κουταλια νερο. Το τροχαιο ειναι ενα γεγονος και η ψηφοφορια ενα δευτερο, το γεγονος οτι τα ανακατεψαν γιατι αυτο βολευει το προιον τους, ειναι δικο τους θεμα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Η Μαρία Τσανγκ είπε: «Αυτά που γράφονται ότι…ο αδερφός μου αποχώρησε από το παιχνίδι και ότι ξαναγυρίστηκε το επεισόδιο είναι μύθος και φαντασία. Δεν γυρίστηκε κανένα επεισόδιο, δεν ξέρει κανένας τους από τα παιδιά στο Survivor ποιον ψήφισε ο κόσμος και ποιον όχι! Σας το λέω αυτό με βεβαιότητα γιατί μίλησα με τον αδερφό μου κι αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο θα μου το έλεγε! Επίσης αν είχε βγει από το παιχνίδι κι αφού θα είχαν μεσολαβήσει τουλάχιστον δυο μέρες που είχε γυριστεί το επεισόδιο, ο Τσανγκ θα μας έπαιρνε αμέσως τηλέφωνο και θα μας έλεγε ότι αποχώρησε, όπως άλλωστε συμβαίνει με όλα τα παιδιά που βγαίνουν από το παιχνίδι! Κάτι τέτοιοι δεν συνέβη ποτέ!»
Πού γραφτηκε οτι ξαναγυριστηκε το επεισοδιο?

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Το "απροοπτο" πρεπει να τελει σε αιτιωδη συναφεια με την συμβαση μας. Το να δεις εναν αραπη με την πουτσα εξω και να ξεχαστεις ή να φυγεις εξωτερικο για μια κηδεια δεν εχει να κάνει με την συμβαση μας. Σχέση με τη συμβαση μας θα ειχε να μου φερνεις αυτο που σου πληρωσα, αλλά να καταστραφει χωρις δικη σου υπαιτιοτητα στο δρομο. Κατανοητο?

χαιρετίσματα, πάω για ύπνο, θα μπω το βράδυ να διαβάσω καμία μαλακία. :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ναι, εκανε νοηματα με τα χερακια ο Κωνσταντινος και βγηκε η αθωωση για τον εργοδοτη του, την παραγωγη.
Τα θεμα ειναι απλο, μην πνιγεσαι σε μια κουταλια νερο. Το τροχαιο ειναι ενα γεγονος και η ψηφοφορια ενα δευτερο, το γεγονος οτι τα ανακατεψαν γιατι αυτο βολευει το προιον τους, ειναι δικο τους θεμα.
Ειναι γεγονοτα που συνδεονται απολυτα, επειδη τοσο η ψηφοφορια οσο και το ατυχημα, προκαλουν μειωση παικτών αρα και αλλαγη στον προγραμματισμο.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ντανο θα στειλουν λογικα,γιατι ειναι τοσο βλακες.
Ισως αμα νιωθουν ισχυροι και οτι μπορουν και με αντιπαλο τον Ντανο. Δεν νομιζω παντως, πολλα ειναι ο Χανταπακης, αλλα δεν νομιζω να ειναι βλακας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ισως αμα νιωθουν ισχυροι και οτι μπορουν και με αντιπαλο τον Ντανο. Δεν νομιζω παντως, πολλα ειναι ο Χανταπακης, αλλα δεν νομιζω να ειναι βλακας.
Δηλαδη δεν ηταν βλακας οταν εβαζε το υποχειριο του την Βαλαβανη να τακάρει τον Ντανο με προφανη σκοπο να τον διωξουν?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.951
Πόντοι
24.596
Ναι,συνεχιστε την φαγωμαρα,να μπαινουν μετα οι μυρωδιαδες του ακαντεμυ και να μας κοροιδευουν :S :S :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ναι,συνεχιστε την φαγωμαρα,να μπαινουν μετα οι μυρωδιαδες του ακαντεμυ και να μας κοροιδευουν :S :S :S
Πρωτον δεν υπαρχει καμια φαγωμαρα, διαλογο κανουμε, δευτερον εχουμε ηδη 90 ατομα να παρακολουθουν και τριτον τι ειναι το ακαντεμυ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom