Aribas
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πολύ βαρετό το επεισόδιο
Και τι μόλερς και μουρούνες βάζουν για έπαθλα? Από ότι παίρνει διαφήμιση ο ΣΚΑΙ το βάζει και σαν έπαθλο...το βλέπω σε κάνα μήνα να βάζουν έπαθλο την έξυπνη σίτα για την καλύβα (κλασσική καλοκαιριατικη διαφήμιση του ΣΚΑΙ)
agapi μoy ..μου ελειψες!!!!!!!ποτε θα ερθεις βοουλγαρια!!εκει να δεις κατι ντουλαπες ανδρες ασβερκους
Αυτου του τυπου οι διαφημισεις ειναι για να χτυπανε στο υποσεινηδητο μας, οχι και στο συνειδειτο μας ρε φιλε.Τυποι εχει κουμπωσει κανεις αυτο το mollers? Κανει καλο σε τιποτα η τζαμπα λεφτα?![]()
Στον επόμενο αγώνα ασυλίας θα παίξουν την τυφλόμυγα ή κουτσό; :S
Tελευταιο ποσταρισμα στο ακαντεμυ πριν 2 ωρες![]()
![]()
![]()
Eντωμεταξυ κουβέντα για τον οδηγό.Δε μάθαμε ποτέ τί απέγινε.
Ενδιαφέρεσε για τους μελαμψούς βλέπω.Eντωμεταξυ κουβέντα για τον οδηγό.Δε μάθαμε ποτέ τί απέγινε.
μαν ua se ekpedaiysv egv pvw na rixneiw andrew!!prvta apo ola na mhn deixneiw ligoyri alla na toyw klaneiwτα έχετε πιάσει τα γούστα μου, Αλβανοί, Ρώσοι, Ρουμάνοι, Βούλγαροι - οικοδόμοι, νταλικέρηδες, kickboxers
εγώ να δω πότε θα σας πιάσω τίποτα...![]()
Λίγο μαλακία το παιχνίδι σήμερα ή ιδέα μου είναι?
Μέχρι κι ο Πάνος κέρδισε... (τον Μπο βέβαια...)
Πολύ βαρετό το επεισόδιο
Και τι μόλερς και μουρούνες βάζουν για έπαθλα? Από ότι παίρνει διαφήμιση ο ΣΚΑΙ το βάζει και σαν έπαθλο...το βλέπω σε κάνα μήνα να βάζουν έπαθλο την έξυπνη σίτα για την καλύβα (κλασσική καλοκαιριατικη διαφήμιση του ΣΚΑΙ)
Αμφιβάλω αν σημερα τκ επεισόδιο πιασει 20 % τηλεθεαση .
Βαρετο κ αψυχο, μεχρι κ οι διασημοι θελουν να χάσουν.
Χρειαζεται επειγοβτως ιντριγκα το σοου γιατι βλεπω να το παρουσιαζει ο Φουρθιωτης σε λιγες βδομαδες
μπορεί να πέθανε κιόλας και να μη το λένε...