baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.889
- Πόντοι
- 6.035
Δυστυχώς όχι. :SΤα εχεις πιασει τυπε:S :S :S
Δυστυχώς όχι. :SΤα εχεις πιασει τυπε:S :S :S
σε αυτο με τον τυπο που του γαμησε τον κωλο της γυναικας του ενας ασβερκος τυπε:S :S :S
ακαντεμυ τυπε....μπιχλα ειναι το σορβαιβορΡε σεις αραγε ειμαι ο μονος που εχω ξενερωσει με το ατυχημα κ βαριεμαι πλεον να δω σαρβαιβορ? Ουτε που ξερω τον λογο...
Ακομα και ο θεοΠανος με αφήνει αδιαφορο....
Α τετοια γούστα εχεις? Σου αρεσουν τα καρτούν? Κι εγω καποτε χαλαγα το χρονο μου...Μόνο Μάριος.
Ρε σεις αραγε ειμαι ο μονος που εχω ξενερωσει με το ατυχημα κ βαριεμαι πλεον να δω σαρβαιβορ? Ουτε που ξερω τον λογο...
Κακόγουστη το είπαμε.Α τετοια γούστα εχεις? Σου αρεσουν τα καρτούν? Κι εγω καποτε χαλαγα το χρονο μου...
Εσυ τι εγινε, ακομη να τυλιξεις κανεναν γαμπρο?Μπράβο να τους χαίρεστε.Εσύ τι είσαι η μανδάμ?
Ξεροχύνεις και συ με Πανάρα.![]()
Ρε σεις αραγε ειμαι ο μονος που εχω ξενερωσει με το ατυχημα κ βαριεμαι πλεον να δω σαρβαιβορ? Ουτε που ξερω τον λογο...
Εσυ τι εγινε, ακομη να τυλιξεις κανεναν γαμπρο?
κι εγώ τα ίδια, βασικά είναι το ότι βλέπουμε πλέον κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια. τα αθλήματα είναι ίδια, μόνο ο στόχος αλλάζει αν θα είναι μπάλα, μπαλάκι, παπάρια κτλπ, οι ίδιοι βλάκες παίζουν, έχουμε μάθει ποιοί είναι οι άχρηστοι, ποιοί τρέχουν γρήγορα κτλπ, ξέρουμε από πριν ποιοι θα είναι προτεινόμενοι, ξέρουμε ότι τα έπαθλα θα είναι από τους χορηγούς του σκαι.... μπούρδα...
.
όχι ρε αυτόν σας τον παραχωρούμε.Αρκετούς πούστηδες έχει διαγωνιζόμενους.Τυπε ελα στο academy που ειναι απροβλεπτο :S :S :S
Τύποι...Οι Μαχητες Πρεπει Να Μασαμπουκιασανε Καλα Στο Hospital !!!![]()
Τελικά το ατύχημα ήταν μούφα για ν α μην αποκαλυφθεί η εγκυμοσύνη της Κωλιδά.Μπορει να εχουμε εγκυμοσυνες οπως η Λαουριτα.
ελα ρε...σε μας η δαλιδα τον εφαγε απο την πρωτη μερα καιειναι μια χαρα....Μπορει να εχουμε εγκυμοσυνες οπως η Λαουριτα.
Τυπε ελα στο academy που ειναι απροβλεπτο :S :S :S