Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Τύπε υπογράφουν πριν ξεκινήσει το παιχνίδι και τα συμφωνητικά δεν τα φτιάχνει ο καψιμιτζής του  σκάι

Σιγουρα Υπογραφουν !!! Αλλα Αν Δεν Κανω Λαθος Σωματικη Βλαβη Ειναι Με Υπευθυνη Την
Παραγωγη ! Οτι & Να Εχουν Υπογραψει Το Δικαστηριο Ειναι Θεμα Τι Θα Δεχτει Και Τι Οχι !!!  

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
βλεπω να ξαναμπαινουν στο παιχνιδι οι 2 τελευταιοι που αποχωρησαν απο τους μαχητες.. ο γουιλι ο μαυρος θερμαστης απο το τζιμπουτι κ η δαρρα..

Επισκέπτης
Οχι ρε τύπε, αυτα ειναι μαλακιες. Οπως οταν παιζαμε ποδοσφαιρο μικροι και αν ανοιγε πολυ το σκορ πηγαινε ο καλος με την αλλη ομαδα?

Αφου παντως ειναι 6 οι μαχητες και θα εμεναν 7 σημερα με την αποχωρηση, ισως θα ηταν μια λυση να μην ισχυσει η τωρινη ψηφοφορια και να γυρισει ο Γίλι ή η Δαρρα και να γινουν παλι 7.

Να ψηφισουν οι Διασημοι για το ποιους θα στειλουν...οπως κανανε οι Μαχητες στο ξεκινημα του παιχνιδιου.Θα πεσει και τρελο γελιο και θα γινει και της πουτανας!

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
Σιγα μην γυρισει και ο πασχουλας

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
κατσε ρε τωρα σταματει το παιχνιδι τελειως ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Δεν ξεντύνομαι.... έχω πάθει πλάκαα..... καταλαβαίνω ότι τραυματίστηκε ο κύπριος?
παίδες.... θα σας πω κάτι, αλλά μη γελάσετε ούτε να βρίσετε....

αν και θα προτιμούσα να ξεντυθώ πρώτα...

τεσπα.... το έχω από μικρός αυτό... το να γκαντεμιάζω κάποιον.... και όσο μεγαλώνω... ειδικά φέτος, συμβαίνει όλο και πιο συχνά, αλλά άθελα μου, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω.....

αλλά βλέπετε, σήμερα άλλαξα υπογραφή και έγινε αυτό... :( έχω αρχίσει να τρομάζω για μένα...

αλλά από την άλλη τόσες κατάρες που έχω ρίξει στους γονείς μου, εδώ και χρόνια, τίποτα δεν έχουν πάθει... δεν ξέρω τι να πω.
Καταριεσαι τους γονεις σου? Πας καλα ρε ανθρωπε?

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
τα πλευρα παντως πονανε πολύ τυποι, δεν μπορεις να βηξεις, να κοιμηθείς για 2 βδομάδες  :S

Ούτε ανάσα δεν μπορείς να πάρεις. Ούτε να κοιμηθείς. Και τουαλέτα να πας πονάς

Κάτι δεν μου κολλάει εδώ.. Κ στο συμβούλιο που ήταν έκαναν κ καλά πως δεν ήξεραν τίποτα..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.285
Πόντοι
5.006
ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΚΟ Αλεξ, συμφωνώ οτι θα ήταν η καλύτερη κίνηση και θα άλλαζε και το κακό κλίμα λίγο.
Επισης θα μπορουσαν να βαλουν να τρακαρουν και τους διασημους,για να ισοροπγσει το παιχνιδι παλι...

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Τύποι σκεφτείτε μούρη μπαμπά αινατζόγλου αν ξαναβάλουν μέσα και την έταιρη κατσαρίδα  :2funny:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
εν το μεταξύ παίδες, το πρωί που την άλλαξα και κάποιος με ρώτησε γιατί τον μισώ... λέω από μέσα μου, να γίνει τίποτα τις επόμενες μέρες, θα επιβεβαιώσω αυτό που μου συμβαίνει.... fccckkk μόνο ο αδερφός μου θα με καταλάβει αν του πω αυτό που έγινε, που έχει δει και άλλα τέτοια περιστατικά.

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
149
Πόντοι
1

".............στάνταρ πρωταπριλιάτικο .....αλλά τραβηγμένο ποοοοοοοοοοολυυυ !!!

Επισκέπτης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom