alexcord80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2016
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
μαν ολονυχτια σημερα σερι απο τωρα μεχρι τις 1500 αυριο θα ειμαι ορθιος
ασε ρε φιλε μη μιλας για δουλεια γιατι σε κοβω μπουχεσακο
μαν ολονυχτια σημερα σερι απο τωρα μεχρι τις 1500 αυριο θα ειμαι ορθιος
τυπε κατα την αποχωρηση της μουμιας ηταν συνολικα 350 ατομα (ισως και παραπανω) μετα τις 12:00 βραδυγυρω στους 200 συνολο είναι τα ορια μας τυπε :S
τυπε κατα την αποχωρηση της μουμιας ηταν συνολικα 350 ατομα (ισως και παραπανω) μετα τις 12:00 βραδυ
ειχε πολλα χρονια να γινει κατι τετοιο στο μπου... απ τη τσοντα της τζουλιας και την ειντζιαρα της φωκαιας ειχαν να γινουν τετοια νουμερα
και οπποτε θες σε γαμαω και στο ποκερ παλιοκουραδα που την ειδες και ποκερας
![]()
![]()
![]()
Τα περι πόκερ στο αντιστοιχο thread....Mιλάς πολύ και φαινεσαι tiltαρισμένος όμως...
Η Βαλαβανη τελικα μαλλον σχηματιζει στην αμμο ενα "Σ" προς τιμην της Σοφης?
ναι ειναι ακθαρο οτι ο ντανος πηγε να παιξει παιχνιδι και με τις δυο και το καταλαβαν και τον εξεθεσαν αλλα το Σ μπορει να ειναι και ΣΚΑΙ ΧΑ ΧΑΗ Βαλαβανη τελικα μαλλον σχηματιζει στην αμμο ενα "Σ" προς τιμην της Σοφης?
νεκροφιλια τυπε.......να ξερες ποσοι τονε βροντανε για παρτη της
ΝΑΙ MAN ΤΡΩΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΕΗ KAI οταν λεω δουλεια εννοω ποτο και καφεασε ρε φιλε μη μιλας για δουλεια γιατι σε κοβω μπουχεσακο
Ενταξει θα γινε κανα αποτομο φρεναρισμα θα εβαλαν κανα κολλαρο στον ενα και την αλλη θα τη χτυπησε λιγο η ζωνη και το πουλανε τωρα ομορφα. Ο κοσμος του bou ξερει απ αυτα και δε μασαει, θελουν να αποπροσανατολισουν τη κοινη γνωμη και να στρεψουν το ενδιαφερον του κοσμου αλλου και οχι στην επικειμενη αποχωρηση του εωσφορου!
εχει και σταρ ακαντεμυ τυπεΜόλις είδα τρέιλερ σημερινού επεισοδίου. Απλά εμετός. Εννοείται δεν βλέπω τίποτα. Νόμιζα ότι αυτά θα είχαν παιχτεί χθες. Εμετός.
Θα δω ΕΡΤ. Είτε euroleague show, είτε τα ψεύτικα φάρμακα.
Πάντως σήμερα προβλεπω θα πιάσει άνω του 99%.
27.00 λεπτα με highlights.....το εχουν γαμησει το θεμα!!!!!!!!!!!!
Λένε πως μάλλον αποχώρησε κ το μογγολάκι.. Στο 0.38 που είναι όλοι μαζί κ κλαψομουνίζουν εκείνη δεν είναι εκεί..![]()
Η αλήθεια είναι ότι αν παρατηρήσετε προσεκτικά και το trailer του σημερινού επεισοδίου από το reality επιβίωσης θα δείτε πως ενώ όλοι οι παίκτες της ομάδας των «Διάσημων» παρακολουθούν με έντονη συγκίνηση τα μηνύματα των οικογενειών τους, η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν βρίσκεται μαζί τους! Μήπως τελικά αυτές οι φήμες δεν είναι μόνο φήμες;
Εξηγησε το πρωι τύπε, 7 με 9 το απογευμα ειναι φροντιστης σε μια ομαδα ποδοσφαιρου. Βαλε και μια ωρα αρμεγμα μετα στον σεντερ μπακ, εχουμε χρονο ακομηο τεντυ που ειναι???????
τυπε απαξιωσες το καναλι :S :S :SΟι αλητες του Σκαι θελουνε να εκμεταλευτουν ενα απλο τροχαιο για να πανε την τηλεθεαση ακομη πίο πανω.Το ατυχημα εγινε πριν 3 ημερες ωστοσο ο αδερφος του Μαριου δηλωσε οτι σημερα τους πηρε τηλεφωνο ο παικτης και τους ειπε οτι επειδη θα γινει διαρροή για το ατυχημα να μην ανησυχήσετε για οτι ακουστει γιατι ειμαι καλα. :S :S :S
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()