Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Δεν τον θελει η παραγωγη. Κατ εμενα θα ακυρωσουν τος αποχωρησεις για 1-2 εβδομαδες
Μην λεμε οτι θελουμε...ο νεος παιχτης εχει τρομερα πλεονεκτηματα σε σχεση με τους παλιους.Καταρχην βλεποντας την εκπομπη 2 μηνες εχει σχηματισει μια εικονα για ολους εκει μεσα ακομα και για τους αντιπαλους.Επειτα και μονο το γεγονος οτι οι αλλοι εχουν φαει τα σκατα 2 μηνες και αυτος ερχεται πασαδακος και μπαινει μεσα ξεκουραστος και καλοφαγωμενος ειναι τουλαχιστον πουστια.
Αν δεν τους βγαινουν τα κουκια μετα το ατυχημα ας κανουν οτι κανανε τη πρωτη μερα που στειλανε τον Ντανο στους Διασημους μονο που τωρα να στειλουνε ενα ή δυο παιχτες στους Μαχητες.
Λετε να τους ειπαν οι γονεις για το φαινομενο Ντανος.
Kαι ο χανταμπακης συμμετειχε αλλα δεν ηθελε σε αυτο?
μην λετε παπαριες
Tι εγινε ρε παιδια? τι τροχαιο? Θα μου πει κανενας ή να διαβαζω πισω εικοσι σελιδες?
Tι εγινε ρε παιδια? τι τροχαιο? Θα μου πει κανενας ή να διαβαζω πισω εικοσι σελιδες?
σκτωθηκαν ολοι εκτος απο πανοTι εγινε ρε παιδια? τι τροχαιο? Θα μου πει κανενας ή να διαβαζω πισω εικοσι σελιδες?
περιμεναν να πεσει καρυδα και επεσε ενα αυτοκινητο τελικα πανω τουςTι εγινε ρε παιδια? τι τροχαιο? Θα μου πει κανενας ή να διαβαζω πισω εικοσι σελιδες?