Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Έσπασε τα πλευρά του σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε την ώρα που η ομάδα μεταφερόταν στο «Συμβούλιο» του νησιού – Χαμός στο διαδίκτυο με τις διαρκείς διαρροές για το Survivor
Άλλη μια διαρροή από τον Άγιο Δομίνικο έρχεται να προστεθεί στα όσα έχουν δημοσιοποιηθεί τις προηγούμενες ημέρες για τις εξελίξεις στο Survivor.

Παίκτης από την ομάδας των Μαχητών φέρεται ότι έχει τραυματιστεί σοβαρά και νοσηλεύεται, καθώς έχει σπάσει τρία πλευρά. Όπως διακινείται από το πρωί της Πέμπτης, η κατάσταση της υγείας του είναι τόσο κρίσιμη που θα χρειαστεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, αφήνοντας πίσω του την ομάδα, τα αγωνίσματα και τη διεκδίκηση του μεγάλου επάθλου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, την ώρα που η ομάδα των Μαχητών μεταφερόταν με βανάκι στον χώρο όπου πραγματοποιείται το «Συμβούλιο» για την ψηφοφορία των υποψηφίων προς αποχώρηση, αλλά και την ανακοίνωση του παίκτη που τελικά αποχωρεί, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός εκ των πιο δυναμικών παικτών των Μαχητών.

Την ίδια ώρα κυκλοφορούν φήμες και για δεύτερο τραυματία από την ίδια ομάδα.

Πηγή: [video]http://www.bestofnetwork.gr/viral/survivor-sokaristiko-atychima-pios-pechtis-epistrefi-ellada/#.WNz4R1wBYWM.facebook[/video]

raw

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Αποκλειστικό! Οι δηλώσεις της μητέρας της Κολιδά μετά το τροχαίο στο Survivor: «Χτύπησε και γυρνάει εσπευσμένα στην Ελλάδα…» (Βίντεο)

Όπως σας αποκάλυψε το youweekly.gr τις τελευταίες ώρες συνέβη ένα τραγικό περιστατικό στον Άγιο Δομίνικο με πρωταγωνιστές την Ειρήνη Κολιδά και τον Μάριο Πρίαμο! Κατά την μεταφορά τους στο συμβούλιο του νησιού έπεσαν θύματα τροχαίου με αποτέλεσμα η Ειρήνη Κολίδα να σπάσει τα πλευρά της και ο Μάριος Πρίαμος να χτυπήσει τον αυχένα του… (Δείτε εδώ)

Το Youweekly.gr επικοινώνησε με την μητέρα της Ειρήνης, την κ.Ευαγγελία η οποία μας επιβεβαίωσε την είδηση και η ίδια συγκλονισμένη μας περιέγραψε πως της ανακοινώθηκε η είδηση από τον ΣΚΑΙ! Διαβάστε παρακάτω…

«Ναι, το έμαθα! Δεν ξέρω τι να πω… Με πήραν και μου είπαν ότι έπαθε τροχαίο. Δεν μου είπαν τι ακριβώς έχει πάθει αλλά ότι είναι καλά. Από τον ΣΚΑΙ μου είπαν ότι είναι ατύχημα. Δεν της έχω μιλήσει καθόλου… Το σίγουρο είναι ότι την γυρίζουν Ελλάδα! Οπότε την περιμένω να μου τα πει από κοντά!»

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
Προσοχη ακολουθουν σκληρες εικονες αν τρωτε καλυτερα να μη τις δειτε και επισης απομακρυνετε μικρα παιδια απο τις οθονες.
cpdM28j.jpg

μπορει και να τρελαθηκα, ομως στο προσωπο δεν μοιαζει καπως με την παμελα?

700_c4909c5bdb994e30be72ebcbf2c9691d.png

http://[URL unfurl="true"]www.celebplasticsurgeryonline.com/wp-content/uploads/2015/09/Pamela-Anderson-before-plastic-surgery.jpg[/img[/URL]]
[img]http://fotozone.andreastischler.net/fotozone/ana/270203/2.jpg

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
O μανατζερ και το ελισαβετακι ειναι καλα?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Αποκλειστικό! Οι δηλώσεις της μητέρας της Κολιδά μετά το τροχαίο στο Survivor: «Χτύπησε και γυρνάει εσπευσμένα στην Ελλάδα…» (Βίντεο)

Όπως σας αποκάλυψε το youweekly.gr τις τελευταίες ώρες συνέβη ένα τραγικό περιστατικό στον Άγιο Δομίνικο με πρωταγωνιστές την Ειρήνη Κολιδά και τον Μάριο Πρίαμο! Κατά την μεταφορά τους στο συμβούλιο του νησιού έπεσαν θύματα τροχαίου με αποτέλεσμα η Ειρήνη Κολίδα να σπάσει τα πλευρά της και ο Μάριος Πρίαμος να χτυπήσει τον αυχένα του… (Δείτε εδώ)

Το Youweekly.gr επικοινώνησε με την μητέρα της Ειρήνης, την κ.Ευαγγελία η οποία μας επιβεβαίωσε την είδηση και η ίδια συγκλονισμένη μας περιέγραψε πως της ανακοινώθηκε η είδηση από τον ΣΚΑΙ! Διαβάστε παρακάτω…

«Ναι, το έμαθα! Δεν ξέρω τι να πω… Με πήραν και μου είπαν ότι έπαθε τροχαίο. Δεν μου είπαν τι ακριβώς έχει πάθει αλλά ότι είναι καλά. Από τον ΣΚΑΙ μου είπαν ότι είναι ατύχημα. Δεν της έχω μιλήσει καθόλου… Το σίγουρο είναι ότι την γυρίζουν Ελλάδα! Οπότε την περιμένω να μου τα πει από κοντά!»

Γυριζει η Κολιδα πισω που χτυπησε τα πλευρα της αλλα οχι ο Μαριος που χτυπησε τον αυχενα του. :S :S :S

50105669f8c075cb948989078b07949d.jpg

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Γυριζει η Κολιδα πισω που χτυπησε τα πλευρα της αλλα οχι ο Μαριος που χτυπησε τον αυχενα του. :S :S :S

50105669f8c075cb948989078b07949d.jpg
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν μασάμε με κάτι τέτοια εμείς..

Στο bou έχουμε την πιο έγκυρη πηγή..

iakovos  :rockon: :rockon: :rockon:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Mαλλον αληθεια θα ειναι

αλλο τα πλευρα και αλλο ο αυχενας με τον αυχενα με ενα κολαρο μετα απο μια εβδομαδα ειναι πιθανο να ειναι 90% καλα
με τα πλευρα  θελει πολυ περισσοτερο

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ρε μουνια μια ωρα κοιμηθηκα,ξυπνω κ βλεπω τραυματιες,βανακια,φιδια,τι στον πουτσο παλι :S :S :S

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
καλά η άλλη της έλεγε ότι η κόρη της έχει σπάσει τα πλευρά της και η μαμά απαντούσε λες και έπινε καφεδάκι στην παραλία.
Ιάκωβε ρίξε ένα περιποιημένο σε παρακαλώ.

Στημένη διαρροή από την παραγωγή του ΣΚΑΙ για να δημιουργηθεί ντόρος.

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ο αυχενας αφηνει κουσουρια, τα πλευρα περνανε.

Ισως ειναι πιο ελαφρυς ο τραυματισμος απο οτι λενε και να μη φυγουν.

Παντως ρε παιδια μηπως τους γλωσσοφαγαμε με την κακια μας;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.321
Πόντοι
5.006
o παναρας θα το κανονισε : εβγαλε με την μια και την αρχηγο της αντιπαλης κλικας και τον καλυτερο και δυνατοτερο παιχτη...τιναξε το παιχνιδι στον αερα ως αντιποινα στη θυσια του πιστου σκυλιού του...αναφωνισε : Η ΕΓΩ (νικητης) Ή ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Nαι γιατι αναγκη το ειχανε ειχανε πεσει τα νουμερα  

κατα 90% αληθεια ειναι

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.959
Πόντοι
1.406
Ο αυχενας αφηνει κουσουρια, τα πλευρα περνανε.

Ισως ειναι πιο ελαφρυς ο τραυματισμος απο οτι λενε και να μη φυγουν.

Παντως ρε παιδια μηπως τους γλωσσοφαγαμε με την κακια μας;
:sunglasses:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Η αληθεια ειναι πως απο χθες κατι δεν παει καλα.
Την περασμενη Τεταρτη ειχαμε αγωνισμα και επικοινωνια. Την Πεμπτη αγωνισμα και αποχωρηση.
Χθες μετα το αγωνισμα επεσαν τιτλοι και τον πουλο και τρειλερ σημερα Πεμπτη για επικοινωνια! Αν σημερα εχει επικοινωνια και κλαμα Χανταμπακη και μετα αποχωρηση τοτε μαλλον δεν θα εχει αγωνισμα!

Το σιγουρο ειναι οτι προσπαθησαν να κερδισουν χρονο μιας ημερας για καποιο λογο. Υπεθετα πως η Παπαδοπουλου ηταν το θεμα που την ειχαν στην ανανηψη .Τωρα αν οντως εγινε κατι στον δρομο για το στουντιο (αφου σε στουντιο γυρνανε τις ψηφοφοριες) θα το διαπιστωσουμε το βραδυ και ισως την γλυτωσει ετσι ο κινεζος

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
o παναρας θα το κανονισε : εβγαλε με την μια και την αρχηγο της αντιπαλης κλικας και τον καλυτερο και δυνατοτερο παιχτη...τιναξε το παιχνιδι στον αερα ως αντιποινα στη θυσια του πιστου σκυλιού του...αναφωνισε : Η ΕΓΩ (νικητης) Ή ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ

:hi: :kneel:  :hi:  :kneel:  :hi:  :kneel:  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom