Παντως ρε μαγκες παραξενο μ φαινεται οι μαχητες να μην τρωνε τιποτα και να ειναι ανταγωνιστικοι στα αθληματα(αν κ τρωνε τσαπου) ή το οτι μερικοι απ τους διασημους που ειναι πετσι κ κοκκαλο δεν εχουν λιποθυμισει ακομα η δεν χανουν ουτε γραμαριο
Παντως ρε μαγκες παραξενο μ φαινεται οι μαχητες να μην τρωνε τιποτα και να ειναι ανταγωνιστικοι στα αθληματα(αν κ τρωνε τσαπου) ή το οτι μερικοι απ τους διασημους που ειναι πετσι κ κοκκαλο δεν εχουν λιποθυμισει ακομα η δεν χανουν ουτε γραμαριο
Κανονικα survivor ειναι να τους αμολυσουν χωρις αγωνισματα και να κυνηγανε η να ψαρευουν και οποιος αντεξει,
Με Τσουληθρες πισινες μπασκετακι, μαιμου survivor ειναι.
Αντε να δουμε και ελευθερια να ανεβουμε ψυχολογικα γιατι το λαουρακι μας προεκυψε καλογρια.
Νέα άφιξη στο «Survivor» - Κύπριος ηθοποιός μπαίνει στο ριάλιτι
Ο γνωστός ηθοποιός της Κύπρου φτιάχνει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο.
O Πανίκος Πιλάλης είναι πολύ γνωστός ηθοποιός στη Μεγαλόνησο και θα μπει στο «Survivor» αλλά στην ομάδα των «Μαχητών» και όχι των «Διασήμων» σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Love&Style» .
ο συνδιασμος της επιτυχιας του ριαλιτυ λογω τηλεθεασης αλλα και την σχετικη χαλαροτητα των συνθηκων διαβιωσης
κανει αρκετους που εχουν τα μεσα να μπουνε μεσα για να κερδισουνε δημοσιοτητα οπως δειχνει
μπορει και την τελευταια εβδομαδα του παιχνιδιου ακομα να βαζουν ατομα μεσα και να το παρει κανεις που ειναι 3 μερες μεσα
Κανονικα survivor ειναι να τους αμολυσουν χωρις αγωνισματα και να κυνηγανε η να ψαρευουν και οποιος αντεξει,
Με Τσουληθρες πισινες μπασκετακι, μαιμου survivor ειναι.
Αντε να δουμε και ελευθερια να ανεβουμε ψυχολογικα γιατι το λαουρακι μας προεκυψε καλογρια.
Εμένα μου κάνει εντύπωση... που πάνε εκεί γύρω για πεσμένες καρύδες... δεν μας έχουν δείξει, ή δεν έχουν σκεφτεί, ή δεν επιτρέπεται, να ψάξουν όλο το νησί... μεγάλο δεν θα πρέπει να είναι, μπας και βρουν τίποτα ζώα ή άλλα φρούτα να τρώνε?
Θυμάμαι στο πρώτο survivor μέχρι και με τα χέρια προσπαθούσαν να πιάσουν ψάρια...
Πάντως αν ήμουν εγώ μέσα και είχε λούτσους εκεί η θάλασσα θα τρώγαμε καλά. τουλάχιστον εγώ ;)