Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.324
Πόντοι
486
Παντως ρε μαγκες παραξενο μ φαινεται οι μαχητες να μην τρωνε τιποτα και να ειναι ανταγωνιστικοι στα αθληματα(αν κ τρωνε τσαπου) ή το οτι μερικοι απ τους διασημους που ειναι πετσι κ κοκκαλο δεν εχουν λιποθυμισει ακομα η δεν χανουν ουτε γραμαριο

Εγγρ.
23 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
1
Παντως ρε μαγκες παραξενο μ φαινεται οι μαχητες να μην τρωνε τιποτα και να ειναι ανταγωνιστικοι στα αθληματα(αν κ τρωνε τσαπου) ή το οτι μερικοι απ τους διασημους που ειναι πετσι κ κοκκαλο δεν εχουν λιποθυμισει ακομα η δεν χανουν ουτε γραμαριο

Μην το ψάχνεις τύπε. Είναι πολλά που δεν βλέπουμε/ξέρουμε και μας πουλάνε παπά.

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Την ωρα που κλεινουν οι καμερες θα τους σερβιρουν και φαγητο

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

επρεπε να ηταν εκει η χοντρη απο τα εβερεστ
να μην τους ειχε αφησει καρυδα για καρυδα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.924
Πόντοι
6.256
Την ωρα που κλεινουν οι καμερες θα τους σερβιρουν και φαγητο
Κανονικα survivor ειναι να τους αμολυσουν χωρις αγωνισματα και να κυνηγανε η να ψαρευουν και οποιος αντεξει,
Με Τσουληθρες πισινες μπασκετακι, μαιμου survivor ειναι.
Αντε να δουμε και ελευθερια να ανεβουμε ψυχολογικα γιατι το λαουρακι μας προεκυψε καλογρια.

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
736
Πόντοι
96
Νέα άφιξη στο «Survivor» - Κύπριος ηθοποιός μπαίνει στο ριάλιτι

Ο γνωστός ηθοποιός της Κύπρου φτιάχνει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο.
O Πανίκος Πιλάλης είναι πολύ γνωστός ηθοποιός στη Μεγαλόνησο και θα μπει στο «Survivor» αλλά στην ομάδα των «Μαχητών» και όχι των «Διασήμων» σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Love&Style» .

Πηγή:
http://[URL unfurl="true"]www.gossip-tv.gr/media/com_news/galleries/2017/02/26/90627/photos/full/f47cde4ad1c8e45598471f210316e6ea.jpg[/img[/URL]]

Είναι στα πρόθυρα να το γαμήσουν εντελώς με όλα αυτά τα πήγαινε έλα.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Θα το ξεφτυλισουνε τελειως αμα γινουν αυτα

ο συνδιασμος της επιτυχιας του ριαλιτυ λογω τηλεθεασης αλλα και την σχετικη χαλαροτητα των συνθηκων διαβιωσης
κανει αρκετους που εχουν τα μεσα να μπουνε μεσα για να κερδισουνε δημοσιοτητα οπως δειχνει

μπορει και την τελευταια εβδομαδα του παιχνιδιου ακομα να βαζουν ατομα μεσα και να το παρει κανεις που ειναι  3 μερες μεσα

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Τελικα σημερα θα μπουν νεα προσωπα?

lemourios

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Νοε 2016
Κριτικές
19
Like
993
Πόντοι
1.011
Αρχίζει,καλή μας πόρωση  :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αυτος ο καινουργιος μού την σπάει, πολλή ανεση, πολυ υφάκι, θα φαει καλα.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Τύπε καταλαβαίνεις τώρα.... Μπουγάδα, σιδέρωμα, μπλουζάκια με τσάκιση κλπ.... :kissass: :kissass2:

:kneel:

αυτά να τα κάνω σε κάποιον που μένει μόνος στο σπίτι του ή με συγκατοίκους... εκεί τι σίδερο :) αλλά τα σορτσάκια εννοείται εγώ θα τα έπλενα.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Κανονικα survivor ειναι να τους αμολυσουν χωρις αγωνισματα και να κυνηγανε η να ψαρευουν και οποιος αντεξει,
Με Τσουληθρες πισινες μπασκετακι, μαιμου survivor ειναι.
Αντε να δουμε και ελευθερια να ανεβουμε ψυχολογικα γιατι το λαουρακι μας προεκυψε καλογρια.

Εμένα μου κάνει εντύπωση... που πάνε εκεί γύρω για πεσμένες καρύδες... δεν μας έχουν δείξει, ή δεν έχουν σκεφτεί, ή δεν επιτρέπεται, να ψάξουν όλο το νησί... μεγάλο δεν θα πρέπει να είναι, μπας και βρουν τίποτα ζώα ή άλλα φρούτα να τρώνε?
Θυμάμαι στο πρώτο survivor μέχρι και με τα χέρια προσπαθούσαν να πιάσουν ψάρια...

Πάντως αν ήμουν εγώ μέσα και είχε λούτσους εκεί η θάλασσα θα τρώγαμε καλά. τουλάχιστον εγώ ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom