ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.481
- Πόντοι
- 24.596
τυπε εμεις εδω,βασταμε Θερμοπυλες :S :S :Sμαν μας απειλησε ο αντμιν οτι εχουμε κρασαρει τον σερβερ του
τυπε εμεις εδω,βασταμε Θερμοπυλες :S :S :Sμαν μας απειλησε ο αντμιν οτι εχουμε κρασαρει τον σερβερ του
Σωστός, γι αυτό έχασε και αγώμισμα! Ελπίζω να μην τραυματιστεί κι αυτή!μεχρι χθες εδινα μιλφ ανετα...απο χθες που μαγαρισε τις βυζαρες με εμετικο αστερατο μπλουζακι,ουτε που της τον δειχνω!
Παντες!!!! στο καιροΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΑΦΟΡΑΑΑ!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν Ξερω Αν Το Προσεξατε...
Αλλα Σημερα Spoiler Για Το Ποιος Κερδισε Το Επαθλο Επικοινωνιας Δεν Υπαρχει !!!
- ΚΑΛΥΤΕΡΑ -
![]()
τυπε που εισαι,ανησυχησα :S :S :SΤα κλάματα δεν τα πρόσεξες;
τυπε παντελονατοι υπαρχουν μονο στο νημα σταρ ακαδεμυτυπε φαινεται ποιοι κρατανε ψηλα το νημα και την αντικειμενικη ενημερωση :S :S :S
ρε μουνια σημερα θα φανει,που ειναι το αθλιο δωρο επικοινωνιας![]()
ποιοι ειναι οι σκληροπυρηνικοι του νηματος που θα αντεξουν να δουν αυτη την αηδια :S :S :S
μολις γυρισα απο Μεταξι.πως το παθατε και δεν γραψατε 20 σελιδες σε 2 ωρες:S :S :S
μηπως εκανε με πανες ακρατειας τυπεΗ αποβολη ( πασχαλη ) εκανε φωτογραφιση με μαγιο στο νταουν ταουν?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το έπαθλο επικοινωνίας εγώ θα το έγραφα σταρχιδια μου. Μόνος μου ειμαι, δεν έχω φίλους, κανένα πιστό σκυλί δεν θα κλάψει στα πόδια μου.
Αλλά και να είχα φίλους και γκόμενες, πάλι θα προτιμούσα να φάω παρά να μείνω νηστικός και να τους μιλήσω.
Ουστ, να πάνε να γαμηθουν όλοι οι φίλοι μοι και γνωστοί μου, να τους τύχουν αναποδιες να χαρώ.
τυπε φοβαμαι να μπω εκει,θα δω οσους ολοι ηταν στο νημα μας μεχρι χτες :S :S :Sτυπε παντελονατοι υπαρχουν μονο στο νημα σταρ ακαδεμυ
man πρεπει να εισαι αγαπητο προσωπο ??!!!!!!!!!!!!!Το έπαθλο επικοινωνίας εγώ θα το έγραφα σταρχιδια μου. Μόνος μου ειμαι, δεν έχω φίλους, κανένα πιστό σκυλί δεν θα κλάψει στα πόδια μου.
Αλλά και να είχα φίλους και γκόμενες, πάλι θα προτιμούσα να φάω παρά να μείνω νηστικός και να τους μιλήσω.
Ουστ, να πάνε να γαμηθουν όλοι οι φίλοι μοι και γνωστοί μου, να τους τύχουν αναποδιες να χαρώ.
τυπε εισαι ευαισθητη ψυχηΤο έπαθλο επικοινωνίας εγώ θα το έγραφα σταρχιδια μου. Μόνος μου ειμαι, δεν έχω φίλους, κανένα πιστό σκυλί δεν θα κλάψει στα πόδια μου.
Το έπαθλο επικοινωνίας εγώ θα το έγραφα σταρχιδια μου. Μόνος μου ειμαι, δεν έχω φίλους, κανένα πιστό σκυλί δεν θα κλάψει στα πόδια μου.