Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
πως πηγανε τα μεταμεσονυχτια τρενα στη παραλια των διασημων?
φαγανε και τις μακαροναδες τους να δυναμωσουν οι παιχτες... :gay:

flickr,-belur-ashok_647_061716021643.jpg
τυπε ακουγεται οτι καποιος κανει μονιμως την ατμομηχανη :- :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Καλημέρα τύποι και τύπισσες! Δηλώνω παρών και εγώ για τη στήριξη του άρχοντα του νησιού! Του ένα και μοναδικού βασιλειά! Του ηγέτη! Του μάνατζερ της καρδιάς μας!
ποιες τυπισσες απο ολες εννοεις τυπε ;γιατι εχει πολλα μουνια το σαιτ :S :S :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Xα χα χα, παίχτης απο τα lidl!!!!

Ο καραφλόπουστας νόμιζε οτι ο άγιος Δομίνικος είναι νοσοκομείο ρε....

Ο καραφλόπουστας ο μουνοΠανάρας μας, είναι τραυματίας από τότε που έστειλε την αίτηση συμμετοχής στο σουρβαιβορ.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ πάντως θέλω να φύγει το γυφτάκι η τραγουδιάρα από τους διάσημους. Ζω για εκείνη τη στιγμη.
τυπε αναμενουν εκατομμυρια το σκουπιδιασμα της :zombie: :zombie: :zombie:

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δεν νομιzω να εκανε κατι κακο.Απλα εκνευριzεται ευκολα,κ δεν μπορει να διαχειριστει τον
θυμο του.Κι οταν γινεται αυτο,xανει το δικιο του.Εxει κι ενα θεματακι με τα ελληνικα του.
Αυτα τα δυο αν προσεxε,θα ηταν πιο ενταξει.

Σωστα αλλα οπως και να εχει καταλαβε εστω αργα οτι η σωστη στρατηγικη ειναι να στριμωξει την κλικα της ζωντοχηρας στον τοιχο. Τοσον καιρο που παιζουν αμυνα τρωνε ξυλο. Η κυρα η Ειρηνη οσο πιο πολυ μιλαει τοσο πιο αντιπαθητικη γινεται Ειδικα αυτο με τα γελακια που κανουν τα κοριτσια με την κλικα του χανταμπακη εχει πολυ ψωμι.

Ε ρε να ημουν μεσα να κοουτσαρω...

King of the Island

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
6
Καταλαβε κανεις τη στρατηγικη του αρχηγου χθες? Τον εδωσε στεγνα τον κινεζο. Αλλαζει στρατοπεδο η αλλαζει στρατιωτες ο ηγετης?

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Καταλαβε κανεις τη στρατηγικη του αρχηγου χθες? Τον εδωσε στεγνα τον κινεζο. Αλλαζει στρατοπεδο η αλλαζει στρατιωτες ο ηγετης?

Ο Αρχηγος κατι ελεγε οτι τα κοριτσια μιλανε ενω εμεις τα αγορια δε μιλαμε επομενως μπορει να κινει νηματα απο το παρασκηνιο παριστανωντας τον καλο.

Τωρα αν φυγει ο Κινεζος αυριο σε μια εβδομαδα θα εχει φυγει και Πανος. Δεν υπαρχει αλλος στοχος στους Μαχητες. Ο Κυπριος εχει πισω του την Κυπρο και δε θελει κανεις να τον βγαλει προτεινομενο. Ο Βασαλος πιθανως να γνωριζουν οτι εχει περαση στις γυναικες. Αρα ποιον θα δωσουν;

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Στην καλυτερη περιπτωση να τους πεισει ο Πανος να μην πουλησουν αλλη ασυλια. Εχω βαλει βιντεο που δειχνουν τους μαχητες να χανουν βολες σκοπιμα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Στην καλυτερη περιπτωση να τους πεισει ο Πανος να μην πουλησουν αλλη ασυλια. Εχω βαλει βιντεο που δειχνουν τους μαχητες να χανουν βολες σκοπιμα.

Δεν το κάνεις λίγο πενηνταράκια αυτό για εμάς του σταρ ακάδεμυ;;;

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506

τον πεταξε σαν στημενη λεμονοκουπα τον τσανγκ

κατι θα εκανε ο κινεζος  ;)

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δεν το κάνεις λίγο πενηνταράκια αυτό για εμάς του σταρ ακάδεμυ;;;
Αν δεν χασουν αλλη ασυλια δε φευγουν αλλοι μαχητες. Αν χασουν την επομενη επιτηδες θα ειναι προτεινομενος ο Πανος.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Αν δεν χασουν αλλη ασυλια δε φευγουν αλλοι μαχητες. Αν χασουν την επομενη επιτηδες θα ειναι προτεινομενος ο Πανος.

Δε νομίζω οτι στην ασυλία τους παίρνει να χάσουν επίτηδες.

Επισκέπτης
Μολις φυγει ο Κινεζακος αμεσως μετα θα τη κανει και ο Παναρας....και ολα αυτα γιατι υπαρχει ο μουνοδουλος ο μισθοφλωρος που τα εχει τακιμιασει με τη μουνοκλικα.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Παίδες μου ήρθε μία ιδέα βλέποντας το χθεσινό και γενικότερα τις τελευταίες μέρες. Νομίζω ότι βλέπουμε το πιο στημένο ριάλιτυ όλων των εποχών. Πιστεύω ότι οι διάσημοι έχουν κάνει τύπου κάποιο συμβόλαιο με την παραγωγή/κανάλι, ώστε να τους δείχνουν/προωθούν με συγκεκριμένους χρόνους, και άρα κάθε εβδομάδα θα επικεντρώνονται σε κάποιον ή κάποιους.

Το λέω αυτό γιατί μου φαίνεται παραπάνω από περίεργο το ότι εδώ και δύο βδομάδες βλέπαμε όλη την ώρα το σκατο χανταμπουρδάκη που τσακωνόταν και με τα ρούχα του, και τώρα δύο ή περισσότερες μέρες, ούτε που τον δείχνουν στην κάμερα, ενώ είδαμε πολύ τη κλαψομ... βαλαβάνη αντίστοιχα το τελευταίο διάστημα.

εισαι πολυ παρατηρητικος και εχεις απολυτο δικιο

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
Ο καραφλόπουστας ο μουνοΠανάρας μας, είναι τραυματίας από τότε που έστειλε την αίτηση συμμετοχής στο σουρβαιβορ.

Είναι το ποιο ελεεινό υποταγμένο πουστράκι στον κόσμο, χα χα!!!!!

Πως του ξυγήθηκε έτσι ο μισθοφόρος... αντε μουνόπανο, χα χα χα!!!

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
αυτο με τους συνεχης τραυματισμους θα το πληρωσει ο πανος

ο κοσμος αισθανεται κοροιδεμενος 

Stories

Νέο!