ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.484
- Πόντοι
- 24.596
το βιντεο τυπε :S :S :SΤι δεν παίζει;
το βιντεο τυπε :S :S :SΤι δεν παίζει;
Ποιος μπορεί να κάνει ένα freeze σε αυτόν τον σταφιδιασμένο ελεεινό κώλο στο 0:56 και να βάλει λεζάντα απο κάτω, αυτά είναι τα αποτελέσματα της γιόγκα της κοντής γέρικης μούμιας????
Να μην πάει καμιά γυναίκα συναγωνιστή στα μαθήματα της και την καταντήσει σαν τον κώλο της..
S.O.S
Δες το με chrome..το βιντεο τυπε :S :S :S
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω εμπαινα παντως :S :S :S
Χα χα χα
Είσαι μερακλής....
Αυτό δεν είναι κωλί γυμνάστριας.....
Γέρικη μούμια!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτή η χειρονομία σημαίνει και τριποντο
Και που ξερουμε οτι δεν την αφησε να κερδισει? Ο Χρα εγραψε "29κιλα το βαρυτερο καρπουζι"! ΠΟΣΟ πιο χαμηλα να παει? Να εγραφε "Μισο κιλο" ωστε να ειναι σιγουρος οτι θα κερδισει το αλλο το χαπατο?Κάτσε...γιατί δεν σχολιάστηκε αρκετά και όπως έπρεπε.
ΤΙ ΕΙΠΕ το πουτανάκι η Βαλαβάνη??????
"Ασ'την να κερδίσει!" ...
4-0 αν γινουν 2 γυροι (Αν και νομιζω οτι αφου δεν επαιξε ο Ντανος χτες σημαινει οτι τον κρατανε για σημερα ωστε να αφησουν τον Μπο στον παγκο)
ιδιως αν σκεφτεις οτι με λαουρα και χοντρομπο μεσα
οι μαχητες ξεκιναν με 2-0 απο τα αποδυτηρια ...
ρε μεγαλε κουμουνιστης εισαι???τι υπερβολες είναι αυτές???? :S :S :SΧα χα, δεν του δίνεις μόνο εσύ, τους τα χώνουν χιλιάδες καθυστερημένοι....
Ο Αλαφούζος αράζει με την πουράκλα και λέει, ψηφίστε πεινασμένα ζωα, να φάτε δεν έχετε σκουπίδια και ακόμα μου τα χώνετε...
Kαι ο Τούρκος, αι σιχτίρ γκιαούριδες, δώστε το μπαχτσίς, χα χα χα
4-0 αν γινουν 2 γυροι (Αν και νομιζω οτι αφου δεν επαιξε ο Ντανος χτες σημαινει οτι τον κρατανε για σημερα ωστε να αφησουν τον Μπο στον παγκο)
πωω τη σαπιοκωλα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πωω τη σαπιοκωλα...
και ελεγα οτι το εκανα το ψυχικο