Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.345
Πόντοι
22.266
Αυτη η βλαμμενη γλαστρα με τα μαυρα μακρια μαλλια στο Ροντεο του Περρή, με την αντιπαθητικη φωνη, μονο σε μενα την σπαει? (δεν εννοω την Νεγκα)

μαν πολυ σιχαμενη η βελλη -νομιζω ετσι λεγεται αλλα για τελειωτικο ακαποτο στη μουρη διοτι ειναι σπαδαρχηδο ντως αλλα και σωματαρα!!!
τυγχανι να ηξερα πολυ καλα και τον ακη πανου και το στεφανο τον γιο του που αυτοκτονησε πριν απο λιγα χρονια αλλα πολυ περισσοτερο την οικογενεια του γιαλαμα
ο ακης πανου ηταν ενα παρταλι και αληταρας ενω ο στεφανος καλο παιδι αλλα πρεζακι ,οσο για τον σωτηρη καλο και τιμιο παιδι

μαλιστα πριν λγο εβλεπα και μπαλα βελγιο ελλαδα λιγο παρακατω σε σπιτι διπλα στο σπιτι που εγινε το φονικο

αυριο θα σας στειλω και φωτος απο το πατρικο του αρχηγου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
17 ωρες και 45 λεπτα ακομη (ευτυχως σε λιγο αλλαζει η ωρα και κερδιζουμε χρονο)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Αυτη η βλαμμενη γλαστρα με τα μαυρα μακρια μαλλια στο Ροντεο του Περρή, με την αντιπαθητικη φωνη, μονο σε μενα την σπαει? (δεν εννοω την Νεγκα)
για το πουτσο και η εκπομπη
και οι παρουσιαστες και η γλαστρα τους...

δυο αχρηστες για οτιδηποτε ξινομουρες και μια κακιασμενη γεροντοπουστα
και υποτιθεται οτι ειναι χιουμοριστικη αυτη η μαλακια..
:shit:

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Πολυ φοβαμαι οτι με σπρωξιμο απο παραγωγη-τανιμανιδη-μπογδανο σε συνδυασμο με πιρφορους site θα γυρισει το κλιμα υπερ της  :- :S :S :S
Καλώς κάνετε και φοβάστε. Το Ευριδικακι θα σας εκπλήξει όλους. Τέλος πάντων, μας ενώνει όλους ο Πάνος οπότε όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα.

Είμαστε κάτι σαν τους Καραμανλικους και Μητσοτακικους στη ΝΔ.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Τύπε εμένα μου αρεσει πολύ αυτή η μικρούλα και αδύνατη...πιστευω θα πάει μπροστά έχει ταλέντο.

Και η εκπομπή δεν είναι άσχημη. Την βλέπω οπότε είμαι σπίτι και βέβαια εκτός Δευτέρας και Παρασκευής όπου βλέπω Αλέφαντο στο Αρτ.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Βλέπω την αρχή από τα δύο προηγούμενα που τα είχα χάσει... πολύ μπούρδα αυτό με την επικοινωνία... πολύ μελό κατάσταση και δεν πάει για το survivor.
Ειδικά Λάουρα και (σίχαμα)Ευρυδίκη.... έλεος. πατσαβούρες.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Επίσης... αυτό το σίχαμα η γριά των μαχητών (που λέει ότι και καλά είναι 30κάτι???) τι στο διάολο έχει στα χείλη και δεν φεύγει.... από την αρχή του παιχνιδιού έτσι δεν είναι η βρώμα? λέτε να κόλλησε κανένα σμν από τον πρώην "μισθοφόρο"?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τύπε εμένα μου αρεσει πολύ αυτή η μικρούλα και αδύνατη...πιστευω θα πάει μπροστά έχει ταλέντο.

Και η εκπομπή δεν είναι άσχημη. Την βλέπω οπότε είμαι σπίτι και βέβαια εκτός Δευτέρας και Παρασκευής όπου βλέπω Αλέφαντο στο Αρτ.
Σου αρεσει αυτο το σουργελο? Εισαι σιγουρος οτι μπορεις να αντεξεις να ακους την αντιπαθητικη φωνη της πανω απο τρια λεπτα συνεχομενα?

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Βλέπω την αρχή από τα δύο προηγούμενα που τα είχα χάσει... πολύ μπούρδα αυτό με την επικοινωνία... πολύ μελό κατάσταση και δεν πάει για το survivor.
Ειδικά Λάουρα και (σίχαμα)Ευρυδίκη.... έλεος. πατσαβούρες.
Μπούρδα και αυτό και η άλλη μαλακια με τις ερωτήσεις του τύπου "πόσα δευτερόλεπτα διαρκεί η αναπαραγωγή της κουτσομούρας".

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.237
Πόντοι
2.646
Σου αρεσει αυτο το σουργελο? Εισαι σιγουρος οτι μπορεις να αντεξεις να ακους την αντιπαθητικη φωνη της πανω απο τρια λεπτα συνεχομενα?
Αυτό με τη φωνή είναι το χειρότερο.Στο λεπτό πάνω θες να την αρχίσεις στα μπουκέτα,σου τρυπάει το τύμπανο

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
εμφανισιακα καλη ειναι..

αλλα ελλεεινιδα κοκαλο το βοδι...
:pipa2:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Μπούρδα και αυτό και η άλλη μαλακια με τις ερωτήσεις του τύπου "πόσα δευτερόλεπτα διαρκεί η αναπαραγωγή της κουτσομούρας".

Συμφωνώ κύριε πούτσα εννοώ pucha... ούτε κι αυτό το βλέπω πλέον... χαζομάρα απλά για να μας δείξει ο τανιμανίδης ότι μπορεί να παρουσιάσει και τηλεπαιχνίδι... που δεν το έχει.... αλλά λέμε τώρα... δουλειά ψάχνει αυτός. τα βαρέθηκε τα ταξίδια και μας μπαστακώθηκε εδώ τώρα... θα τον τρώμε στη μάπα :P

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Μου αρέσει, τι να κάνω τώρα? Βγάζει μία αθωότητα που με συναρπάζει! Πιστεύω ότι το αδύνατο κωλαρακι της θα είναι τρομερά μυρωδάτο  :erection:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
αχαχαχαχαχα εν το μεταξύ όταν πάει να μιλήσει στον πάνο και λέει "πάνο μου" - ακούγεται σαν "πάνω μου" - πως ένιωσες.... αχαχαχαχαχχαχα  :2funny:
και έκανα εικόνα στο μυαλό μου τον σάκη ανάσκελα και τον πάνο από πάνω του... :knockinb:  :grin:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Επίσης... αυτό το σίχαμα η γριά των μαχητών (που λέει ότι και καλά είναι 30κάτι???) τι στο διάολο έχει στα χείλη και δεν φεύγει.... από την αρχή του παιχνιδιού έτσι δεν είναι η βρώμα? λέτε να κόλλησε κανένα σμν από τον πρώην "μισθοφόρο"?

μισεις με παθος τις γυναικες τυπε

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
αχαχαχαχαχα εν το μεταξύ όταν πάει να μιλήσει στον πάνο και λέει "πάνο μου" - ακούγεται σαν "πάνω μου" - πως ένιωσες.... αχαχαχαχαχχαχα  :2funny:
και έκανα εικόνα στο μυαλό μου τον σάκη ανάσκελα και τον πάνο από πάνω του... :knockinb:  :grin:

:jerking: :jerking:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
ευτυχως που δεν ειχε σουρβαιβορ χθες και μπορέσαμε και ειδαμε τη γκολαρα μητρογλου  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom