Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Τύπε δεν μου αρέσει. Τέλος. Είναι χάλια. Τέλος.γιατι δεν σεβεσαι τυπε?
Τύπε δεν μου αρέσει. Τέλος. Είναι χάλια. Τέλος.γιατι δεν σεβεσαι τυπε?
Θα Σεβεστε
Mονο η θεση του σημαιοφορου θα ταιριαζε στον μεγαλο ηγετη, σαν στρατηλατης πρωτος στις μαχες με τα λαβαρα του εθνους!!!
Για εμένα ο Σπαλιαρας είναι ο πιο συμπαθής μετά τον Πάνο.τα έχω ήδη πει για τον spal
Γιατι ενιωσες την αναγκη να παραθεσεις τοπ τεν συμπαθειας τυπε? Και γιατι η βρωμούσα ειναι πιο συμπαθης απο τον Μπο?Για εμένα ο Σπαλιαρας είναι ο πιο συμπαθής μετά τον Πάνο.
Συμπάθειες (οι 10 πρώτοι). Γενικά οι δυο πρώτοι απέχουν έτη φωτός από τους άλλους.
1. Μάνατζερ
2. Σπαλιαρας
3. Κύπριος
4. Χρανιολας
5. Βασαλος
6. Ντανος
7. Ευριδίκη
8. Πιστό σκυλί
9. Χουτος
10. Βρωμουσα
Τύπε έτσι χάριν καυλαντας είπα να γράψω τους δικούς μου τοπ 10.Γιατι ενιωσες την αναγκη να παραθεσεις τοπ τεν συμπαθειας τυπε? Και γιατι η βρωμούσα ειναι πιο συμπαθης απο τον Μπο?
Για εμένα ο Σπαλιαρας είναι ο πιο συμπαθής μετά τον Πάνο.
Συμπάθειες (οι 10 πρώτοι). Γενικά οι δυο πρώτοι απέχουν έτη φωτός από τους άλλους.
1. Μάνατζερ
2. Σπαλιαρας
3. Κύπριος
4. Χρανιολας
5. Βασαλος
6. Ντανος
7. Ευριδίκη
8. Πιστό σκυλί
9. Χουτος
10. Βρωμουσα
για μένα:Για εμένα ο Σπαλιαρας είναι ο πιο συμπαθής μετά τον Πάνο.
1. Μάνατζερ
2. Σπαλιαρας
3. Κύπριος
4. Χρανιολας
5. Βασαλος
6. Ντανος
7. Ευριδίκη
8. Πιστό σκυλί
9. Χουτος
10. Βρωμουσα
Τύπε είναι καλά κορίτσια. Θα δεις οτι η Ευριδίκη θα μετανιωσει. Ουδείς άσφαλτος. Την συμπαθώ μόνο και μόνο επειδή της την πέφτουνε όλοι πανελληνιως.
Και ο δολοφονος μπορει να μετανιωσει, αλλά αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να τιμωρηθει.Τύπε είναι καλά κορίτσια. Θα δεις οτι η Ευριδίκη θα μετανιωσει. Ουδείς άσφαλτος. Την συμπαθώ μόνο και μόνο επειδή της την πέφτουνε όλοι πανελληνιως.
Τύπε είναι καλά κορίτσια. Θα δεις οτι η Ευριδίκη θα μετανιωσει. Ουδείς άσφαλτος. Την συμπαθώ μόνο και μόνο επειδή της την πέφτουνε όλοι πανελληνιως.
Ας τιμωρηθεί. Εξάλλου πολλοί δολοφόνοι ήσαν συμπαθείς (βλ. Ακης Πάνου).Και ο δολοφονος μπορει να μετανιωσει, αλλά αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να τιμωρηθει.
Μόνο περηφάνια για αυτόν τον ανθρωποΘα Σεβεστε
Συμπαθής σε ποιον ο Πάνου? Ενας αγροίκος, ενα αποβρασμα ηταν, που καθαρισε τον ανθρωπο που τολμησε να τα φτιαξει με την κορη του. Δεν καταλαβα ρε τύπε, επειδη ενα αποβρασμα σκαρωσε πεντε στιχακια εγινε και συμπαθης?Ας τιμωρηθεί. Εξάλλου πολλοί δολοφόνοι ήσαν συμπαθείς (βλ. Ακης Πάνου).
Τύπε μεγάλο θέμα αυτό, τώρα όμως ξεκινάει η μπάλα, θα τα πουμε αλληφοραΣυμπαθής σε ποιον ο Πάνου? Ενας αγροίκος, ενα αποβρασμα ηταν, που καθαρισε τον ανθρωπο που τολμησε να τα φτιαξει με την κορη του. Δεν καταλαβα ρε τύπε, επειδη ενα αποβρασμα σκαρωσε πεντε στιχακια εγινε και συμπαθης?
Μόνο περηφάνια για αυτόν τον ανθρωπο
Δουκα βαλε ψηφοφορια για την αβυζη dyke, υπαρχει μεγαλο μενος εναντιον της!