Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Kelly Karra Alexiou ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΜΕΣΩ ip ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ, ΕΤΣΙ?
Like · 2 · 10 hrs
Spyros Mastoras
Spyros Mastoras Κανε meditation με τις τοξικες σου φιλες κι ασε μας εμας να φροντισουμε τον εαυτο μας
Like · 40 · 9 hrs
Giannis Lazopoulos
Giannis Lazopoulos Πήγαινε να παρηγορήσεις την φίδι σου την γιόγκι..
Like · 7 · 8 hrs
Vasoula Kampantai
Vasoula Kampantai Αυτό λέγεται εκφοβισμός.......πρόσεχε θα σε κάνουν μήνυση ...... :grin:

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
17426189_1086478254790265_8368045348687483173_n.jpg

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26
πφφφ.... συμφωνούμε αλλά δεν συνεννοούμαστε κύριε alex71. με αυτή τη λογική... θα έπρεπε ο καθένας να τρώει τις καρύδες που βρίσκει...
όπως και να μη μιλιούνται μεταξύ τους...
πχ Λάουρα και κάτι άλλοι που δεν θα μπορούσαν καν να ανοίξουν καρύδα θα είχαν φύγει από τη δεύτερη μέρα.
Δεν είναι ναυαγοί... παίχτες είναι σε reality που λέγεται Survivor.
Ακριβώς, η Λάουρα, ο Μπο και οι άλλοι άχρηστοι έπρεπε να έχουν φύγει από καιρού..και το παιχνίδι λέγεται Survivor όχι Survivors...ο καθένας για τον εαυτό και τα λεφτά είναι ο στόχος και να σταματήσουν τις σαχλαμάρες περί "ομάδας" που βολεύουν τα παράσιτα!!

chandler2121

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Like
1
Πόντοι
1
Εμένα, πάντως, μου φαίνεται ότι δύο άτομα από τους διάσημους παίρνουν εντολές από την παραγωγή. Η Βαλαβάνη, που από τη μια ψήφισε τον ψυχάκια τον Ντάνο, και στο παιχνίδι τον αγκάλιαζε. Δεν αποκλείω να του παίζει κανά κλαρίνο όταν κλείνουν οι κάμερες... Και ο άλλος είναι ο Χανταμπάκης. Σε κάθε μανούρα είναι μέσα και, συνήθως, τις προκλαεί αυτός. Έφτασε, μάλιστα, σε σημείο να εμπλακεί σε μανούρα μεταξύ των μαχητών, στα πρώτα επεισόδια. Προφανώς, του δίνουν κανένα κόκαλο ψαριού να γλείψει, του δίνουν κι ένα 10€ παραπάνω την εβδομάδα με αντάλλαγμα να δημιουργεί μανούρες συχνά για να ανεβαίνουν τα ποσοστά τηλεθέασης. Προσέξτε τη συμπεριφορά των δύο αυτών και θα δείτε ότι κάτι βρωμάει. Χαιρετώ!  :hi:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Να αλλάξει ο τίτλος του παιχνιδιού σε Tribal Sports Heroes στην παρούσα φάση του καλύτερα  :grin:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Εμένα, πάντως, μου φαίνεται ότι δύο άτομα από τους διάσημους παίρνουν εντολές από την παραγωγή. Η Βαλαβάνη, που από τη μια ψήφισε τον ψυχάκια τον Ντάνο, και στο παιχνίδι τον αγκάλιαζε. Δεν αποκλείω να του παίζει κανά κλαρίνο όταν κλείνουν οι κάμερες... Και ο άλλος είναι ο Χανταμπάκης. Σε κάθε μανούρα είναι μέσα και, συνήθως, τις προκλαεί αυτός. Έφτασε, μάλιστα, σε σημείο να εμπλακεί σε μανούρα μεταξύ των μαχητών, στα πρώτα επεισόδια. Προφανώς, του δίνουν κανένα κόκαλο ψαριού να γλείψει, του δίνουν κι ένα 10€ παραπάνω την εβδομάδα με αντάλλαγμα να δημιουργεί μανούρες συχνά για να ανεβαίνουν τα ποσοστά τηλεθέασης. Προσέξτε τη συμπεριφορά των δύο αυτών και θα δείτε ότι κάτι βρωμάει. Χαιρετώ!  :hi:

δικιο εχεις

Συνημμένα

• hqdefault.jpg
    hqdefault.jpg
    8,9 KB · Εμφανίσεις: 13

chandler2121

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Like
1
Πόντοι
1
δεν ξερω φιλε εμενα ο τυπος μου βγαζει full ειρωνεια και μου ειναι αχωνευτος τελειως
ο ντανος μπορει να ειναι οντως στοκος αλλα ειναι αληθινος και προσωπικα ειρωνεια μου βγαζει 0.

τωρα ο Παναρας ειναι μια κατηγορια απο μονος του και λογικα θα κερδισει και το παιχνιδι.
Κι εσύ το ίδιο...

Συνημμένα

• 9ZCArBJo.jpg
    9ZCArBJo.jpg
    7,4 KB · Εμφανίσεις: 10

Επισκέπτης
ρε τύποι ξεκολλατε με αυτές τις καχυποψιες και χαρείτε το παιχνίδι

Η παραγωγή δεν χρειάζεται να τα κάνει όλα αυτά

Η σωστή επιλογή παικτών και οι συνθήκες θα κάνουν μόνες τους την δουλειά...

Πετάνε π.χ. έναν μαλακα σαν τον χανταμπακη μέσα και ξέρουν ότι λόγω κωλοχαρακτήρα και βρωμιάς θα κάνει τα χειρότερα...

Επισκέπτης
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι αδερφή του Σταθη Παπαδόπουλου που έπαιζε τον Σάσα στο απ'την άκρη της πόλης :S

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι αδερφή του Σταθη Παπαδόπουλου που έπαιζε τον Σάσα στο απ'την άκρη της πόλης :S

Ποιανού , αυτηνού που του ειχαν τορνίρει το Γκρόβερ ;

Επισκέπτης
Τι βασανιστήριο είναι αυτό κάθε πσκ χωρίς σερβαιβορ

1003043381-300x300.jpg

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.104
Πόντοι
6.515
Καλα,
Βολευτειτε με Παπαφλεσσα σημερα.

οσο περνουν τα χρονια βλέποντας τις παπαριες που γυριστηκαν από τον  :jerking: συγχρονο ελληνικο κινηματογραφο με δημοσιο χρημα, η εκτιμηση μου για τον παπαφλεσσα ανεβαινει  :rockon:

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
οσο περνουν τα χρονια βλέποντας τις παπαριες που γυριστηκαν από τον  :jerking: συγχρονο ελληνικο κινηματογραφο με δημοσιο χρημα, η εκτιμηση μου για τον παπαφλεσσα ανεβαινει  :rockon:

Τύπε μεγάλη αλήθεια είπες τώρα.... Παραξενεύει το γεγονός πώς τα βρωμοκάναλα δεν έδειξαν τίποτα απαξιωτικό με πούστηδες ή κάποιο σκατοντοκιμαντέρ τύπου ΣΚΑΙ κλπ...

Επισκέπτης
Και είπαν όντως ότι δεν γνωρίζονταν πριν το παιχνίδι;

Μιλάμε για λέρες κανονικές δηλαδή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom