alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Χατίρια, και πολλά μαλιστα, κάνω εκει που αξιζει. Εκει που δεν αξιζει, μονο υγρη απαξιωση.εσεις οι πυρφοροι που τους κανετε ολα τα χατιρια φταιτε
Χατίρια, και πολλά μαλιστα, κάνω εκει που αξιζει. Εκει που δεν αξιζει, μονο υγρη απαξιωση.εσεις οι πυρφοροι που τους κανετε ολα τα χατιρια φταιτε
Στο αβαταρ μου ειναι ο βασιλιάς αλεξανδρος της γιουγκοσλαβιας και η καψουρα γραφεται πολυ απλά με εννεα γραμματα.alejandro ποιος ειναι στο αβαταρ σου και γιατι η κψουρ γραφεται με εννεα γραμματα?/
karageorgevic??
Δεν φταιω εγω αν καποιοι με ειχαν παρεξηγησει. Εγω παντα ο ιδιος ειμαι.αλλαξες αλεξη
αρχιδια αλλαξε τυπε..οταν εννοει αυτος οτι χατηρια κανει μονο σ αυτες που αξιζουν, εννοει σε οσες εχουν 2 χερια, 2 ποδια και του καθονται....λες και δεν τον ξερουμε τι γλιτσας πυρφορος ειναι...αλλαξες αλεξη
Χατίρια, και πολλά μαλιστα, κάνω εκει που αξιζει. Εκει που δεν αξιζει, μονο υγρη απαξιωση.
ΝΑΙ. Ράγκμπι διάολε. Οι Τούρκοι φαίνεται πως σκέφτονται πριν από εμάς, για εμάς. Έχουν βάλει αγώνισμα που παραπέμπει σε ράγκμπι. Νικήτρια είναι η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στα πέντε γκολ. Ξέρετε γιατί πανηγυρίζουμε όμως έτσι; Είναι το άθλημα που ο Μάνατζερ Ράγκμπι, Πάνος Αργιανίδης, λογικά δεν θα έχει αντίπαλο! Το άθλημα που όλοι περιμένουμε να δούμε. Τι; Οχι;
καψουρα με εφτα μονο ετσι γραφεται με 9 γραμματα με τονισμο μαζι---- καπσούραΣτο αβαταρ μου ειναι ο βασιλιάς αλεξανδρος της γιουγκοσλαβιας και η καψουρα γραφεται πολυ απλά με εννεα γραμματα.
Σκεψου λιγο...καψουρα με εφτα μονο ετσι γραφεται με 9 γραμματα με τονισμο μαζι---- καπσούρα
Τον Αλεξ θα τον σεβεσαι. Τον Αλεξ.αρχιδια αλλαξε τυπε..οταν εννοει αυτος οτι χατηρια κανει μονο σ αυτες που αξιζουν, εννοει σε οσες εχουν 2 χερια, 2 ποδια και του καθονται....λες και δεν τον ξερουμε τι γλιτσας πυρφορος ειναι...![]()
Αποκλειεται! Αν ηταν εγγυος θα μεγαλωνε και το βυζι τηςαντε να δουμε τωρα ποια ειναι γκαστρωμενη. εμενα τα λεφτα μου τα βαζω στην Βαλαβανη
Γιατί το όνομα της έχει εννιά γράμματαΣκεψου λιγο...
Ετσι. Δεν ηταν και τοσο δυσκολο ε?Γιατί το όνομα της έχει εννιά γράμματα
Αποκλειεται! Αν ηταν εγγυος θα μεγαλωνε και το βυζι της
βγηκε βρομα φιλε. δεν ξερω ποτε μεγαλωνει το βυζι ομως νομιζω οτι αργει αρκετα. και πρεπει να τρωει και νορμαλ η μανουλα για να κανει βυζι... τεσπα θα δουμε αν ειναι αυτη στα επομενα γιατι θα φυγει οικειοθελως
δηλαδη εκανε εξετασεις, ο γιατρος της παραγωγης βεβαιωσε την εγγυμοσυνη και παραμεμεινε ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ εκει να ΠΕΙΝΑΕΙ και να θεσει σε κινδυνο το εμβρυο?βγηκε βρομα φιλε. δεν ξερω ποτε μεγαλωνει το βυζι ομως νομιζω οτι αργει αρκετα. και πρεπει να τρωει και νορμαλ η μανουλα για να κανει βυζι... τεσπα θα δουμε αν ειναι αυτη στα επομενα γιατι θα φυγει οικειοθελως
αλεξανδρα??????χα χαΕτσι. Δεν ηταν και τοσο δυσκολο ε?