Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Εγω δεv μπορω vα κακαταλαβω εvα πραγμα
αv εξαιρεσεις σπαλ και γυφτακι (το οποιο το ξεμουvιαζα) που εχουv εμφαvως χασει πολλα κιλα οι αλλοι μετα 40 μερες δεv εχουv χασει γραμμαριο

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Πολυ φοβαμαι οτι η αβυζη dyke εχει τη στηριξη της παραγωγης και θα δυσκολευτουμε πολυ να τη σουταρουμε  :headbang:
τυπε προτεινε την πιο απαξιωτικη ψηφοφορια που μπορεις να σκεφτεις :S :S

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Αυτον ή την Βαλαβανη θα προτεινει σε τετοιο σεναριο.Γνωμη μου.

Ως δημοσιογραφος του Σκαι?

Ναι τυπε, δεν ειχες δει στο επεισοδιο που επαιζαν μπαλα και λεει ενας  διασημος θα μας δειξει και η αθλητικη κυριακη το βραδυ και της γυρισε το ματι και λεει ποια αθλητικη κυριακη στο kick off θα μας δειξουν. Στο αθλητικο τμημα του Σκαι ειναι ολοι πορωμενοι και εχουν απευθειας επικοινωνια με αλαμπουφο. Θα τη προστατεψουν οσο παει τη πλακομουνα.

Vagos07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Like
54
Πόντοι
1
Δλδ τυπε μου σου κανει ο χανταβλακης πιο πολυ απο το κυπριο για ανθρωπο που μπορει να χτυπησει ψαρια με το ψαροντουφεκο?Εγω τον εχω ικανο να το καρφωνει σε κανα ματι.

Αυτό κατάλαβες ? Σχόλιο για τον Ντάνο έκανα που τις τελευταίες μέρες ακούγεται πιο πολύ και από τον Τσίπρα. Από τους ξεπεσμένους διάσημους Χρανιόλα-Σπαλ-Μπο νομίζω έχουν δείξει ένα καλό χαραχτήρα.

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
αv εξαιρεσεις σπαλ και γυφτακι (το οποιο το ξεμουvιαζα) που εχουv εμφαvως χασει πολλα κιλα οι αλλοι μετα 40 μερες δεv εχουv χασει γραμμαριο

Είσαι λάθος, ένας ένας έχουν αρχισει κ μουμιοποιούνται..  :zombie:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127

Οχι ρε και ο Bo εχει χασει καμμια δεκαρια κιλα . Πριν εναμιση μηνα τον εβλεπα gym στα μπανια και η κοιλια του εκρυβε το πουλι του

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
ποιος
ο μπο η η βλαβαvη με τις μπουτες!!

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Φιλε 40 μερες με 500 θερμιδες χαvεις τα μισα κιλα σου

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
Αν ενοχληθηκε ο Μπογδανος, τοτε ειναι ενδειξη οτι ειμαστε σε καλο δρομο που την κραζουμε.

Όχι μόνο ενοχλήθηκε, είπε να μην αναφέρουν καν το όνομα της γιατί έχει φάει πολύ βρίσιμο, χα χα χα χα

Μόνο στον σειρινάκη θα βρει προκοπή η κολάρα της, δεν την κόβω να συνεχίσει στο πόστο που είχε, θα σιχαθεί την ζωή της απο τα μηνύματα που θα πέρνει....

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Φιλε 40 μερες με 500 θερμιδες χαvεις τα μισα κιλα σου

Όλο κ κάτι θα τρώνε στα κρυφά, η αλήθεια όμως φαίνεται κ στα πρόσωπα τους αν προσέξεις...
Έχουν αρχίσει κ παραμορφόνονται, οι πιό πολλοί σαν ζάκια έχουν γίνει...

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6

Όλο κ κάτι θα τρώνε στα κρυφά, η αλήθεια όμως φαίνεται κ στα πρόσωπα τους αν προσέξεις...
Έχουν αρχίσει κ παραμορφόνονται, οι πιό πολλοί σαν ζάκια έχουν γίνει...

Η πιο πολλοί εκτός απο την Βαλαβάνη που σαν να έχει βάλει, ή έχει  τρελό dna ή παίρνει τσιμπούκια στους τεχνικούς και της πετάνε καρβέλια......

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Η πιο πολλοί εκτός απο την Βαλαβάνη που σαν να έχει βάλει, ή έχει  τρελό dna ή παίρνει τσιμπούκια στους τεχνικούς και της πετάνε καρβέλια......

Θα εννοείς την πρωτείνη από τις πίπες γιατί καρβέλια είναι λίγο δύσκολο..

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Η πιο πολλοί εκτός απο την Βαλαβάνη που σαν να έχει βάλει, ή έχει  τρελό dna ή παίρνει τσιμπούκια στους τεχνικούς και της πετάνε καρβέλια......

Τυπε δε την αφηνουν απ τη παραγωγη να πεινασει  ;)

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Δεν χρειαζεται να κανει  :pipa1:  υπαρχουνε και ατομα του σκαι εκει περα που τους ξερει πανω κατω αφου δουλευονε στον ιδιο σταθμο

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16
Ρίξτε μια ματιά ...τρώει κράξιμο και απο επώνυμους η σκατογρια...

[video]http://www.sport24.gr/viral/social-media/survivor-h-pasxalh-thn-epese-ston-aggelopoylo-kai-t-akoyse-apo-to-twitter-kai-diashmoys-athlhtes.4591521.html[/video]

Vagos07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Like
54
Πόντοι
1

Μάθε να γράφεις σωστά, θα μας βγάλεις τα μάτια..

Απαντάω με τον τρόπο που σχολίασες το δικό μου post. Ενώ το δικό σου και νόημα βγάζει και από ορθογραφία σκίζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom