Ναι τυπε, δεν ειχες δει στο επεισοδιο που επαιζαν μπαλα και λεει ενας διασημος θα μας δειξει και η αθλητικη κυριακη το βραδυ και της γυρισε το ματι και λεει ποια αθλητικη κυριακη στο kick off θα μας δειξουν. Στο αθλητικο τμημα του Σκαι ειναι ολοι πορωμενοι και εχουν απευθειας επικοινωνια με αλαμπουφο. Θα τη προστατεψουν οσο παει τη πλακομουνα.
Δλδ τυπε μου σου κανει ο χανταβλακης πιο πολυ απο το κυπριο για ανθρωπο που μπορει να χτυπησει ψαρια με το ψαροντουφεκο?Εγω τον εχω ικανο να το καρφωνει σε κανα ματι.
Αυτό κατάλαβες ? Σχόλιο για τον Ντάνο έκανα που τις τελευταίες μέρες ακούγεται πιο πολύ και από τον Τσίπρα. Από τους ξεπεσμένους διάσημους Χρανιόλα-Σπαλ-Μπο νομίζω έχουν δείξει ένα καλό χαραχτήρα.
Όχι μόνο ενοχλήθηκε, είπε να μην αναφέρουν καν το όνομα της γιατί έχει φάει πολύ βρίσιμο, χα χα χα χα
Μόνο στον σειρινάκη θα βρει προκοπή η κολάρα της, δεν την κόβω να συνεχίσει στο πόστο που είχε, θα σιχαθεί την ζωή της απο τα μηνύματα που θα πέρνει....
Όλο κ κάτι θα τρώνε στα κρυφά, η αλήθεια όμως φαίνεται κ στα πρόσωπα τους αν προσέξεις...
Έχουν αρχίσει κ παραμορφόνονται, οι πιό πολλοί σαν ζάκια έχουν γίνει...
Όλο κ κάτι θα τρώνε στα κρυφά, η αλήθεια όμως φαίνεται κ στα πρόσωπα τους αν προσέξεις...
Έχουν αρχίσει κ παραμορφόνονται, οι πιό πολλοί σαν ζάκια έχουν γίνει...