Μάθε να γράφεις σωστά, θα μας βγάλεις τα μάτια..
Δεν κατάλαβα για ποιο πράγμα μιλάς.
Μάθε να γράφεις σωστά, θα μας βγάλεις τα μάτια..
τυπε προτεινε την πιο απαξιωτικη ψηφοφορια που μπορεις να σκεφτεις :S :SΠολυ φοβαμαι οτι η αβυζη dyke εχει τη στηριξη της παραγωγης και θα δυσκολευτουμε πολυ να τη σουταρουμε![]()
Αυτον ή την Βαλαβανη θα προτεινει σε τετοιο σεναριο.Γνωμη μου.
Ως δημοσιογραφος του Σκαι?
Δλδ τυπε μου σου κανει ο χανταβλακης πιο πολυ απο το κυπριο για ανθρωπο που μπορει να χτυπησει ψαρια με το ψαροντουφεκο?Εγω τον εχω ικανο να το καρφωνει σε κανα ματι.
Εγω δεv μπορω vα κακαταλαβω εvα πραγμα
αv εξαιρεσεις σπαλ και γυφτακι (το οποιο το ξεμουvιαζα) που εχουv εμφαvως χασει πολλα κιλα οι αλλοι μετα 40 μερες δεv εχουv χασει γραμμαριο
Εγω δεv μπορω vα κακαταλαβω εvα πραγμα
αv εξαιρεσεις σπαλ και γυφτακι (το οποιο το ξεμουvιαζα) που εχουv εμφαvως χασει πολλα κιλα οι αλλοι μετα 40 μερες δεv εχουv χασει γραμμαριο
Είσαι λάθος, ένας ένας έχουν αρχισει κ μουμιοποιούνται..![]()
Αν ενοχληθηκε ο Μπογδανος, τοτε ειναι ενδειξη οτι ειμαστε σε καλο δρομο που την κραζουμε.
γυφτακι (το οποιο το ξεμουvιαζα)
Φιλε 40 μερες με 500 θερμιδες χαvεις τα μισα κιλα σου
Όλο κ κάτι θα τρώνε στα κρυφά, η αλήθεια όμως φαίνεται κ στα πρόσωπα τους αν προσέξεις...
Έχουν αρχίσει κ παραμορφόνονται, οι πιό πολλοί σαν ζάκια έχουν γίνει...
Η πιο πολλοί εκτός απο την Βαλαβάνη που σαν να έχει βάλει, ή έχει τρελό dna ή παίρνει τσιμπούκια στους τεχνικούς και της πετάνε καρβέλια......
Η πιο πολλοί εκτός απο την Βαλαβάνη που σαν να έχει βάλει, ή έχει τρελό dna ή παίρνει τσιμπούκια στους τεχνικούς και της πετάνε καρβέλια......
αχχχχ αυτο το γυφτακι
τελειωμα στο προσωπο ενω σου κανει δυνατο handjob με τα γραμμωμενα της χερια
Ηπιο πολλοί εκτός απο την Βαλαβάνη που σαν να έχει βάλει, ή έχει τρελό dna ή παίρνει τσιμπούκια στους τεχνικούς και της πετάνε καρβέλια......