Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
παμε λιγο δυνατα ρε τυποι,4 ψηφοι μειναν για να κερδισει η κατσαριδα την ψηφοφορια.αντε για να αλλαξει η ψηφοφορια να δουμε ποιον θα χαντακωσουμε :rockon: :rockon: :S :S :S

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Βγαλτε ρε μάγκες και μια Ψηφοφορία αν εκαναν οι μαχητες σωστα που πεταξαν απο την καλυβα τον ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ.

Ο μέγας Αλέξανδρος κέρδισε μάχες κ πολέμους  γιατι είχε άριστη διοικητική μέριμνα , κατι που διδάσκεται  στις στρατιωτικές σχολές της Αμερικής , της σημερινής δηλαδη παγκόσμιας αυτοκρατορίας .
Ο Πάνος εκτός απο την αγωνιστικότητα κ αυταπάρνηση που δείχνει στα αγωνίσματα ειναι κ υπεύθυνος δοιηκητικης μέριμνας των μαχητών οπως σωστά ανέφερε σε προηγούμενο κείμενο του , ο ομορφούλης

ΥΓ
Τον πανο να τον σέβεστε διοτι ειστε πολυ μικροί για να τον σχολιάζετε αρνητικά

Athens84

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χτες λυθηκε ενα απο τα μεγαλυτερα μυστηρια του Survivor...
Λαουρα vs Ελισαβετ (κατι σαν Λουξεμβουργο vs Λιχτενσταϊν)  :P  :P

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Καθόταν μόνη της στην παραλία...
Ένας από τους πιο δύσκολους παράγοντες που έχουν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες στο ριάλιτι, είναι ο παράγοντας ψυχολογία. Η κάμερα του Survivor «έπιασε» την Ευρυδίκη Βαλαβάνη μόνη της στην παραλία με κακή διάθεση. Η αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ ξέσπασε σε κλάματα λίγες στιγμές αργότερα καθώς αναφέρθηκε στους δικούς της ανθρώπους που της λείπουν, αλλά και στις δύσκολες συνθήκες στο νησί.

«Οι συνθήκες είναι δύσκολες και κατάλαβα ότι μου λείπουν πολύ οι δικοί μου άνθρωποι πίσω. Οι συνθήκες δεν βοηθούν, δηλαδή όταν δεν έχεις να φας, όταν μπορεί να κρυώνεις το βράδυ, μπορεί να βρέχεσαι, είναι πολύ σκληρό για έναν άνθρωπο. Πόσο μάλλον όταν είσαι μια γυναίκα και ζεις υπό αυτές τις συνθήκες. Εγώ προέρχομαι από πολύ δεμένη οικογένεια, όπου ποτέ δεν είχα λείψει τόσο καιρό και δεν ξέρω, ίσως αυτό να με κρατάει πάρα πολύ πίσω.

Με στεναχωρεί που δεν έχω επικοινωνία με τους δικούς ανθρώπους. Δεν ξέρω τι κάνουν. Έχω αποδείξει ότι είμαι δυνατή παίκτρια, απλά 1,5 μήνας τώρα είναι αρκετός μακριά από το σπίτι σου και τους δικούς σου ανθρώπους. Αλλά αυτό που με κρατάει λίγο και με προσγειώνει και προσπαθώ να βρω το δικό μου κέντρο είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι πίσω ξέρω ότι με αγαπούν και με στηρίζουν» ανέφερε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σκουπίζοντας τα δάκρυα της.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746

Απο το 38:05''-τελος,του παραπανω βιντεο' φαινεται καθαρα οτι εριξε το φταιξιμο
στον φερεντινο που δεν κερδισε στο deal.Ισως αυτη να ειναι η τακτικη του σε ολα.  :sunglasses:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Πάντως μια ψηφοφορία εκεί θα ρίξει μάσκες
Αυτη η φραση εχει γινει τοσο κλισέ που μου δινει στα νευρα. Οπως και κατι αλλες φρασεις "εγω ό,τι εχω να πω το λεω μπροστα", "ειμαι αληθινος" "δεν μπορω τα ψεματα"...

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Δεν είναι καθόλου στημένο.. :cheesy: :cheesy:

Survivor: Απίστευτο τρολάρισμα για χταπόδι και Ελισάβετ!
Μια ακόμα νίκη των μαχητών στο αγώνισμα επάθλου, με τους φανατικούς του Survivor να τρολάρουν στα social media το χταπόδι που ξεβράστηκε στην παραλία των διασήμων και την Ελισάβετ.
Γιατί μπορεί οι μαχητές να απόλαυσαν τα τοστάκια, το γιαούρτι και το γάλα τους στο τελευταίο αγώνισμα επάθλου του Survivor, αλλά και οι διάσημοι είχαν απολαυστικό μεζέ στα πιάτα τους αφού ξεβράστηκε ένα χταπόδι στην παραλία τους και έπιασε ψάρια ο Στέλιος Χανταμπάκης.

"Σήμερα που δεν θα φάνει οι διάσημοι βρήκαν ένα χταπόδι που το ξέβρασε η θάλασσα και ψάρεψαν 3-4 ψάρια. LOL, πιο στημένο πεθαίνεις", σχολίασε χρήστης του facebook στη σελίδα των φανατικών του ριάλιτι.
www.newsit.gr/media/Survivor-Apisteyto-trolarisma-gia-xtapodi-kai-Elisavet/708227]http://www.newsit.gr/media/Survivor-Apisteyto-trolarisma-gia-xtapodi-kai-Elisavet/708227[/url]

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Αυτη η φραση εχει γινει τοσο κλισέ που μου δινει στα νευρα. Οπως και κατι αλλες φρασεις "εγω ό,τι εχω να πω το λεω μπροστα", "ειμαι αληθινος" "δεν μπορω τα ψεματα"...

...κανεις δεν ειναι καρεκλοκενταυρος  :S

Επισκέπτης
Παντως ολες οι κλωσσες εκει μεσα ανεξαρτητως ομαδας ειναι παντελως αχρηστες και δεν προσφερουν τιποτα ουτε καν οφθαλμολουτρο στους θεατες...δηλαδη να εισαι εκει στο κωλονησο να πεινας,να βρωμας και να πρεπει να ψαρευεις για ερθει η αλλη η πουτανα που ολη μερα ξυνει το μουνι της και λιαζεται να σε βριζει και να σε ειρωνευεται πισω απο τη πλατη σου.

Fanastic girl

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2017
Like
2
Πόντοι
16
Αν σε νευριάζω μην ασχολείσαι

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ο μέγας Αλέξανδρος κέρδισε μάχες κ πολέμους  γιατι είχε άριστη διοικητική μέριμνα , κατι που διδάσκεται  στις στρατιωτικές σχολές της Αμερικής , της σημερινής δηλαδη παγκόσμιας αυτοκρατορίας .
Ο Πάνος εκτός απο την αγωνιστικότητα κ αυταπάρνηση που δείχνει στα αγωνίσματα ειναι κ υπεύθυνος δοιηκητικης μέριμνας των μαχητών οπως σωστά ανέφερε σε προηγούμενο κείμενο του , ο ομορφούλης

ΥΓ
Τον πανο να τον σέβεστε διοτι ειστε πολυ μικροί για να τον σχολιάζετε αρνητικά
:rockon: :rockon: :rockon:

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Λιγο ακομα τυποι να βγει η βατραχοματα πρωτη στη ψηφοφορια και να δωσει το θρεντ τη γραμμη για το σουταρισμα της  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom