Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Αυτη η βατραχομουρα η Ελισαβετ, μεχρι και απο την βρωμουσα την Λαουρα εχασε
Ποσο αχρηστη δηλαδη ειναι?

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Απορώ γιατί δεν πετάνε έξω την γουρλομάτα, παίζει να είναι στημένα τα αποτέλεσματα που μας δίνουν..

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Σταματηστε το κομπλεξ για το διδυμακι 

25ix6wm.jpg

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Οι αλλες δεν ειναι μεσα στο παιχνιδι

εχεις την gilf Πασχαλη,την μπαλοτσα την λαουρα που σε λιγο θα φορεσει και κελεμπια,την σαρα που ειναι σαν τον γκμοχ,την παπαδοπουλο που ειναι σαν παιδακι απο την αιθιοπια κλπ κλπ αμα φυγει και αυτη θα βλεπεις μπο και χουτο

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
Οι αλλες δεν ειναι μεσα στο παιχνιδι

εχεις την gilf Πασχαλη,την μπαλοτσα την λαουρα που σε λιγο θα φορεσει και κελεμπια,την σαρα που ειναι σαν τον γκμοχ,την παπαδοπουλο που ειναι σαν παιδακι απο την αιθιοπια κλπ κλπ αμα φυγει και αυτη θα βλεπεις μπο και χουτο
ενταξει ρε τυπε,και μπαλα οταν βλεπεις 22 μαντραχαλαιους κοιτας να πηγαινουν πανω κατω,θα ζητησουμε και εκει να βαλουν γκομενες? :S Αμα θελω σωνει  και καλα να καυλαντισω θα βαλω να δω τσοντα

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Στην παραλια γινεται το survivor δεν ειναι σε βουνο να πω οκ

δεν γινεται να βλεπεις τον μπο με την τριχα καγκελο και παπαδοπουλου με τα κοκκαλα  χαλαει και την αισθητικη θελει να εχει και κατι να ανοιγει το ματι

επισης ειναι καλο που παραμενει και χανει συνεχιεα γιατι εγω στηριζω διασημους  :grin:

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Μη ξεχναμε τη ψηφοφορια τυποι, ολοι στη βατραχοματα κατσαριδα!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Στην παραλια γινεται το survivor δεν ειναι σε βουνο να πω οκ

δεν γινεται να βλεπεις τον μπο με την τριχα καγκελο και παπαδοπουλου με τα κοκκαλα  χαλαει και την αισθητικη θελει να εχει και κατι να ανοιγει το ματι

επισης ειναι καλο που παραμενει και χανει συνεχιεα γιατι εγω στηριζω διασημους  :grin:
Εμ, οταν ελεγα εγω γιατι διωχνετε την Καλλεργη και κρατατε τον Χουτο, καποιοι μου απαντουσαν οτι ο Χουτος ειναι καλο και ομαδικο παιδι και εαν θελω να βλεπω βυζια να βαλω τσοντα.

poutaniaris_anhr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
14
Like
861
Πόντοι
311
Εμ, οταν ελεγα εγω γιατι διωχνετε την Καλλεργη και κρατατε τον Χουτο, καποιοι μου απαντουσαν οτι ο Χουτος ειναι καλο και ομαδικο παιδι και εαν θελω να βλεπω βυζια να βαλω τσοντα.

Τωρα ακομα κ τα ζωα θα σε πιστέψουν. ...

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Στρατηγική ήττα διάσημων σήμερα για να πιάσει τσιρλιπιπί τους μαχητές και να είναι πτώματα στον αγώνα ασυλίας.  :grin:

Τους ειδες να πινουν παραπανω απο μια γουλια; Αμα πειναγανε θα το ειχαν εξαφανισει. Στην αμμο πηγε το περισσοτερο γαλα, φαγανε τα τοστ, εκανε τα θεατρικα του ο Παναρας για να βοηθησει την παραγωγη στο στορυ "πειναμε" και ολα καλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom