Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Λετε για τη κατσαριδα αλλα για τη κωλογρια που δεν μπορει να τρεξει και να ανεβοκατεβει μια τραμπαλα και το παιζει και γυμναστρια τι να πουμε;

ρε φιλε νταξει αυτα δεν παιζουνε τοσο ρολο για την νικη

καταλαβαινω τι λες

αλλα δεν εδειξε σε κανενα σημειο του αγωνα οτι τα παραταει

η αλλη φιλε ΤΟ ΕΚΟΨΕ...σταματησε η ξεκωλιαρα πριν ληξει το ματς

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Λετε για τη κατσαριδα αλλα για τη κωλογρια που δεν μπορει να τρεξει και να ανεβοκατεβει μια τραμπαλα και το παιζει και γυμναστρια τι να πουμε;

φίλε η yoga που έκανα λίγο για να δω τι μαλακία είναι, είναι όντως πολύ μούφα, υπερεκτιμημένη χαζομάρα. απλά διατάσεις είναι, ασκήσεις γυμναστικής, τεντώνεις χέρια πόδια σε στάσεις άβολες και επικίνδυνες που τους έχουν δώσει κάτι ξενικά και καλά σοφιστικέ ονόματα, κλείνουν και τα μάτια και καλά κάνουν διαλογισμό και δεν σου προσφέρει τίποτα...

εγώ ούτε τα μάτια δεν μπορούσα να κλείσω γιατί με έπιαναν τα γέλια βέβαια...δυστυχώς δεν έχει και άντρες στη yoga οπότε την παράτησα...

Επισκέπτης
Ναι ρε τυπε αλλα υποτιθεται εισαι γυμναστρια ρε πουστη μου σηκωνεις το ποδι σου και το βαζεις στο κωλο σου αλλα τρεχεις χειροτερα και απο γρια 70 χρονων....

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Mαλακες μου ειναι αχρηστες.Αλλα η κατσαριδα ειναι ο,τι πιο αχρηστο.

πραγματι ειναι ο,τι πιο αχρηστο .....αλλα εχει βαλει την αδελφη της με τις φιλες της και ψηφιζουν τους αλλους για να μεινει μεσα η κουλη μαλακο

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Ο στρατηγος πρεπει να παρει κεφαλια τελος..

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Ναι ρε τυπε αλλα υποτιθεται εισαι γυμναστρια ρε πουστη μου σηκωνεις το ποδι σου και το βαζεις στο κωλο σου αλλα τρεχεις χειροτερα και απο γρια 70 χρονων....

χεχε ε αυτό ευλυγισία λέγεται φίλε μου, αν τους βάλουν κανα αγώνισμα να πρέπει να περάσει μέσα από καμία τρύπα γρήγορα μπορεί να είναι καλύτερη, ή πχ στο σεξ :P μπορεί να την εκτιμούσες...

το τουρλώνουνε καλά το κωλαράκι στη yoga. εγώ δυστυχώς δεν μπορούσα, γιατί έχω και σκολίωση και δεν φαινόταν καλά, πέταγε και η πλάτη δηλαδή... :S μη σας πω ότι αυτός ήταν ο βασικός λόγος που αποφάσισα να τη σταματήσω...

Επισκέπτης
ρε φιλε νταξει αυτα δεν παιζουνε τοσο ρολο για την νικη

καταλαβαινω τι λες

αλλα δεν εδειξε σε κανενα σημειο του αγωνα οτι τα παραταει

η αλλη φιλε ΤΟ ΕΚΟΨΕ...σταματησε η ξεκωλιαρα πριν ληξει το ματς

Ναι ρε φιλε καλα η κατσαριδα ειναι οτι πιο σιχαμενο και αχρηστο υπαρχει εκει μεσα...αλλα τη κωλογρια τη βλεπω καθε φορα πως τρεχει και μιλαμε αν ημουν παιχτης θα εμπαινα μεσα και της εριχνα ενα κλωτσο στο γιογκοκωλο της!

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.329
Πόντοι
2.456
φίλε η yoga που έκανα λίγο για να δω τι μαλακία είναι, είναι όντως πολύ μούφα, υπερεκτιμημένη χαζομάρα. απλά διατάσεις είναι, ασκήσεις γυμναστικής, τεντώνεις χέρια πόδια σε στάσεις άβολες και επικίνδυνες που τους έχουν δώσει κάτι ξενικά και καλά σοφιστικέ ονόματα, κλείνουν και τα μάτια και καλά κάνουν διαλογισμό και δεν σου προσφέρει τίποτα...

εγώ ούτε τα μάτια δεν μπορούσα να κλείσω γιατί με έπιαναν τα γέλια βέβαια...δυστυχώς δεν έχει και άντρες στη yoga οπότε την παράτησα...
Τυπε ησουν μες τα γκομενακια και σε χαλασε;
Δεν τα λες καλα....

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Ναι ρε φιλε καλα η κατσαριδα ειναι οτι πιο σιχαμενο και αχρηστο υπαρχει εκει μεσα...αλλα τη κωλογρια τη βλεπω καθε φορα πως τρεχει και μιλαμε αν ημουν παιχτης θα εμπαινα μεσα και της εριχνα ενα κλωτσο στο γιογκοκωλο της!

ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ μαλακα μου εκλαψααααα χαχαχαχααχ

ωραια το πες

φιλε μαζι σου !! και εγω το ιδιο

αλλα να σου πω την αληθεια καλυτερα να την βλεπεις να τρεχει σαν κωλογρια 90 χρονων με το ενα ποδι χωμενο στον ταφο παρα να απανταει ερωτησεις γιατι μην ξεχνας εχουμε και προιστορια προσφατα με τον ΠΥΡΓΟ του eiffel που ηθελε λιγο ακομα να ξεπερασει το ΟΡΟΣ ΕΒΕΡΕΣΤ σε υψος

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
χαχαχα τυπε εχεις δικιο και την εχει δει και γκομεναρα η πατσαβουρα..

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
πραγματι ειναι ο,τι πιο αχρηστο .....αλλα εχει βαλει την αδελφη της με τις φιλες της και ψηφιζουν τους αλλους για να μεινει μεσα η κουλη μαλακο

Την επομενη φορα που θα βγει τακο θα φυγει. :S :S :S

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Tα ειχαμε γραψει καλα κανανε οι διασημοι και κανανε ροτεισιον σημερα και αφησανε εξω τον αγγελοπουλο που εχει κλαταρει και ειχε 1/3 τελευταια και την καημενη την παπαδοπουλου που ειναι ερειπιο
να παρουν δυναμεις και να χτυπησουνε την ασυλια
κανονικα επρεπε και ο μπο να επαιζε σημερα κια να ξεκουραζανε κανενα χρανιολα πχ

εμετικοι και γλιτσες χουτος κοκκινακης που την λεγανε στην παπαδοπουλου οτι γκρινιαζει οτι ποναει ενω για την λαουρα δεν λενε κουβεντα και τις λενε αφου πονας ολα καλα αγαπημενη μας μην παιζεις

και ο κοκκινακης πριν βγουνε οι παιχτες τις λεει "θες να μην παιξεις σημερα αλλα στο επομενο θα παιξεις οπωσδηποτε"
ισα ρε υπνε ορθιε τα ιδια ειπες και στην κλαψομουνα στην λαουρα καμια φορα?

τα εχουμε πει η παπαδοπουλου το σκυλι του πολεμου θα ειναι 100% υποψηφια αν χασουνε μαζι με σπαλ

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

πουτσολαγνε εδω θα συμφωνησω μαζι σου

παντως αν παει κανεις yoga ειναι μονο για τα γκομενακια αλλα πρεπει να εχει εξασκησει πολυ το να μην γελαει με τις πιπες που κανουν εκει...που ειναι υπερβολικα δυσκολο...

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166

θετική είναι η ψήφος...  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom