Ηταν τερμα τυπε....Κοκκινακης πολιστας και δεν μπορει να πετυχει το στοχο με τη μπαλα...χαχαχα!
Χαχαχαχαχα
Ηταν τερμα τυπε....Κοκκινακης πολιστας και δεν μπορει να πετυχει το στοχο με τη μπαλα...χαχαχα!
Λετε για τη κατσαριδα αλλα για τη κωλογρια που δεν μπορει να τρεξει και να ανεβοκατεβει μια τραμπαλα και το παιζει και γυμναστρια τι να πουμε;
Λετε για τη κατσαριδα αλλα για τη κωλογρια που δεν μπορει να τρεξει και να ανεβοκατεβει μια τραμπαλα και το παιζει και γυμναστρια τι να πουμε;
Mαλακες μου ειναι αχρηστες.Αλλα η κατσαριδα ειναι ο,τι πιο αχρηστο.
Ναι ρε τυπε αλλα υποτιθεται εισαι γυμναστρια ρε πουστη μου σηκωνεις το ποδι σου και το βαζεις στο κωλο σου αλλα τρεχεις χειροτερα και απο γρια 70 χρονων....
ρε φιλε νταξει αυτα δεν παιζουνε τοσο ρολο για την νικη
καταλαβαινω τι λες
αλλα δεν εδειξε σε κανενα σημειο του αγωνα οτι τα παραταει
η αλλη φιλε ΤΟ ΕΚΟΨΕ...σταματησε η ξεκωλιαρα πριν ληξει το ματς
Κάτσε να τον δούμε να παίζει μην πέσει απο την τραμπάλα αλλά στο σημάδι θα είναι καλός.Ο στρατηγος πρεπει να παρει κεφαλια τελος..
Τυπε ησουν μες τα γκομενακια και σε χαλασε;φίλε η yoga που έκανα λίγο για να δω τι μαλακία είναι, είναι όντως πολύ μούφα, υπερεκτιμημένη χαζομάρα. απλά διατάσεις είναι, ασκήσεις γυμναστικής, τεντώνεις χέρια πόδια σε στάσεις άβολες και επικίνδυνες που τους έχουν δώσει κάτι ξενικά και καλά σοφιστικέ ονόματα, κλείνουν και τα μάτια και καλά κάνουν διαλογισμό και δεν σου προσφέρει τίποτα...
εγώ ούτε τα μάτια δεν μπορούσα να κλείσω γιατί με έπιαναν τα γέλια βέβαια...δυστυχώς δεν έχει και άντρες στη yoga οπότε την παράτησα...
Ναι ρε φιλε καλα η κατσαριδα ειναι οτι πιο σιχαμενο και αχρηστο υπαρχει εκει μεσα...αλλα τη κωλογρια τη βλεπω καθε φορα πως τρεχει και μιλαμε αν ημουν παιχτης θα εμπαινα μεσα και της εριχνα ενα κλωτσο στο γιογκοκωλο της!
χαχαχα τυπε εχεις δικιο και την εχει δει και γκομεναρα η πατσαβουρα..Ναι ρε φιλε καλα η κατσαριδα ειναι οτι πιο σιχαμενο και αχρηστο υπαρχει εκει μεσα...αλλα τη κωλογρια τη βλεπω καθε φορα πως τρεχει και μιλαμε αν ημουν παιχτης θα εμπαινα μεσα και της εριχνα ενα κλωτσο στο γιογκοκωλο της!
πραγματι ειναι ο,τι πιο αχρηστο .....αλλα εχει βαλει την αδελφη της με τις φιλες της και ψηφιζουν τους αλλους για να μεινει μεσα η κουλη μαλακο
τυπε να του στειλουμε θετικη ενεργειαΚάτσε να τον δούμε να παίζει μην πέσει απο την τραμπάλα αλλά στο σημάδι θα είναι καλός.
αχρηστη βρωμοκατσαριδα
Τυπε ησουν μες τα γκομενακια και σε χαλασε;
Δεν τα λες καλα....
φίλε η yoga που έκανα λίγο για να δω τι μαλακία είναι, είναι όντως πολύ μούφα, υπερεκτιμημένη χαζομάρα. απλά διατάσεις είναι, ασκήσεις γυμναστικής, τεντώνεις χέρια πόδια σε στάσεις άβολες και επικίνδυνες που τους έχουν δώσει κάτι ξενικά και καλά σοφιστικέ ονόματα, κλείνουν και τα μάτια και καλά κάνουν διαλογισμό και δεν σου προσφέρει τίποτα...
εγώ ούτε τα μάτια δεν μπορούσα να κλείσω γιατί με έπιαναν τα γέλια βέβαια...δυστυχώς δεν έχει και άντρες στη yoga οπότε την παράτησα...
πραγματι ειναι ο,τι πιο αχρηστο .....αλλα εχει βαλει την αδελφη της με τις φιλες της και ψηφιζουν τους αλλους για να μεινει μεσα η κουλη μαλακο
τεντυ τα εχεις μπερδεψει λιγοθετική είναι η ψήφος... :S