Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Ελπίζω να είμαι εδώ στην ώρα μου το βράδυ, γιατί με πήρε ένας να πάω να του καθαρίσω το σπίτι, επειδή χώρισε με την γυναίκα του, (έχουν παίξει και σε ταινία της sirina αυτοί οι δύο, από εκεί τον γνώρισα) :cheesy: αλλά ελπίζω αν του βάλω κανα πλυντήριο να μη περιμένω μέχρι να στεγνώσουν κιόλας τα ρούχα :cheesy:

Αν και κλασικά με τις διαφημίσεις, κατά τις 21:30 θα ξεκινήσει το νέο επεισόδιο.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Ελπίζω να είμαι εδώ στην ώρα μου το βράδυ, γιατί με πήρε ένας να πάω να του καθαρίσω το σπίτι, επειδή χώρισε με την γυναίκα του, (έχουν παίξει και σε ταινία της sirina αυτοί οι δύο, από εκεί τον γνώρισα) :cheesy: αλλά ελπίζω αν του βάλω κανα πλυντήριο να μη περιμένω μέχρι να στεγνώσουν κιόλας τα ρούχα :cheesy:

Αν και κλασικά με τις διαφημίσεις, κατά τις 21:30 θα ξεκινήσει το νέο επεισόδιο.
Θα βάλεις πλυντήριο η θα τα κάνεις στο χέρι?  :grin:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Μάγκυ Χαραλαμπίδου:
Ποιο είναι το εμπόδιο για το Survivor; Θα πετάξει για Άγιο Δομίνικο;

Για τα γάργαρα νερά του Αγίου Δομίνικου και τις… προκλήσεις του «Survivor» έχει ετοιμάσει τις βαλίτσες της η Μάγκυ Χαραλαμπίδου!

Η γνωστή μουσική παραγωγός και dj έχει ανακοινωθεί ανάμεσα στα ονόματα που θα κληθούν να συμπληρώσουν την ομάδα των «Διασήμων» στο επιτυχημένο show του ΣΚΑΪ που έχει «σπάσει» τα ταμεία της τηλεθέασης σημειώνοντας ρεκόρ δημοτικότητας για το τηλεοπτικό κανάλι!

Η Μάγκυ μάλιστα την περασμένη εβδομάδα «ανέβασε» στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια selfie με το Γιώργο Μανίκα και το Νίκο Αναδιώτη -δύο ακόμη παίκτες που ετοιμάζονται για τις… κακουχίες της Καραϊβικής- γράφοντας:

«Ο Γιώργος Μανίκας μου λέει ότι θα μου δίνει την πατάτα του στο #survivor για να μην αδυνατίσω στο επίμαχο σημείο.
Ο Νίκος Αναδιώτης φυσικά δεν τον πιστεύει, ούτε και εγώ.
Εσείς;
Σοβαρά τώρα πέφτει πολύ πείνα! Υπομονή και επιμονή και στις δυο ομάδες που μας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και ένα ωραίο θέαμα!».

Ωστόσο, όπως είπε στο στη «Secret», προς το παρόν δεν έχει ενημερωθεί για την εξέλιξη της αποστολής:
«Έχω μιλήσει με την παραγωγή, μου έχουν εξηγήσει ακριβώς τα πάντα, μου έχουν πει, όπως σε όλους, τι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε.
Γνωρίζω δηλαδή τι ακριβώς θα συναντήσω».

Η Μάγκυ συνεχίζει:
«Έχω συζητήσει με την παραγωγή, υπάρχει καλή πρόθεση και από τις δύο πλευρές, όμως υπάρχει ένα προβληματάκι» αναφέρει η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός.

Μήπως το «προβληματάκι» οφείλεται στις αντιρρήσεις του συντρόφου της Αλέξανδρου Σιλβεστρίδη;
«Ο Αλέξανδρος δεν έχει πρόβλημα με το να μπω στο παιχνίδι» εξηγεί η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, αλλά αιτία της καθυστέρησης μπορεί να είναι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της:

«Από το ραδιόφωνο μπορώ να λείψω –φαντάζομαι θα αντέξουν οι ακροατές-, όμως έχω και συμβόλαια με εταιρείες με βάση τα οποία θα πρέπει να βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή σε ένα στούντιο.
Για παράδειγμα, όταν παίζω μουσική στο εξωτερικό και με πάρουν για δουλειά, μπαίνω σε ένα στούντιο και κάνω την ηχογράφηση.
Οπότε δεν ξέρω πώς μπορεί να βρεθεί λύση με αυτό…
Από την άλλη, η παραγωγή του “Survivor” μου λέει πως θα βρεθεί λύση».

Πάντως, το διάσημο sex symbol θέλει πολύ να βρεθεί στην ομάδα των «Διασήμων» μιας και όλοι οι συμμετέχοντες είναι φίλοι της, κάποιοι μάλιστα πολύ αγαπημένοι,όπως ο Γιώργος Χρανιώτης, τον οποίο «βλέπει» και νικητή του παιχνιδιού!

«Τον ξέρω καλά το Γιώργο (Χρανιώτη), δεν σκέφτεται το έπαθλο, το βλέπει όλο αυτό σαν εμπειρία ζωής.
Είναι ήσυχη δύναμη, έχει ισορροπία στην ψυχή του.
Τον βλέπω ακόμα και νικητή!» λέει η Μάγκυ και συμπληρώνει την άποψη της για το φαβορί Γιώργο Αγγελόπουλο: «Μου είναι συμπαθής ο Γιώργος (Αγγελόπουλος).
Θεωρώ ότι πληροί τις προϋποθέσεις για να κερδίσει».

[URL unfurl="true"]http://www.tlife.gr/news/9/Gia-poy-etoimazei-ta-seksi-magio-tis-i-Magky-Xaralampidoy/0-120759

Mrk12

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2016
Like
31
Πόντοι
0
Μάγκυ Χαραλαμπίδου:
Ποιο είναι το εμπόδιο για το Survivor; Θα πετάξει για Άγιο Δομίνικο;

Για τα γάργαρα νερά του Αγίου Δομίνικου και τις… προκλήσεις του «Survivor» έχει ετοιμάσει τις βαλίτσες της η Μάγκυ Χαραλαμπίδου!

Η γνωστή μουσική παραγωγός και dj έχει ανακοινωθεί ανάμεσα στα ονόματα που θα κληθούν να συμπληρώσουν την ομάδα των «Διασήμων» στο επιτυχημένο show του ΣΚΑΪ που έχει «σπάσει» τα ταμεία της τηλεθέασης σημειώνοντας ρεκόρ δημοτικότητας για το τηλεοπτικό κανάλι!

Η Μάγκυ μάλιστα την περασμένη εβδομάδα «ανέβασε» στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια selfie με το Γιώργο Μανίκα και το Νίκο Αναδιώτη -δύο ακόμη παίκτες που ετοιμάζονται για τις… κακουχίες της Καραϊβικής- γράφοντας:

«Ο Γιώργος Μανίκας μου λέει ότι θα μου δίνει την πατάτα του στο #survivor για να μην αδυνατίσω στο επίμαχο σημείο.
Ο Νίκος Αναδιώτης φυσικά δεν τον πιστεύει, ούτε και εγώ.
Εσείς;
Σοβαρά τώρα πέφτει πολύ πείνα! Υπομονή και επιμονή και στις δυο ομάδες που μας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και ένα ωραίο θέαμα!».

Ωστόσο, όπως είπε στο στη «Secret», προς το παρόν δεν έχει ενημερωθεί για την εξέλιξη της αποστολής:
«Έχω μιλήσει με την παραγωγή, μου έχουν εξηγήσει ακριβώς τα πάντα, μου έχουν πει, όπως σε όλους, τι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε.
Γνωρίζω δηλαδή τι ακριβώς θα συναντήσω».

Η Μάγκυ συνεχίζει:
«Έχω συζητήσει με την παραγωγή, υπάρχει καλή πρόθεση και από τις δύο πλευρές, όμως υπάρχει ένα προβληματάκι» αναφέρει η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός.

Μήπως το «προβληματάκι» οφείλεται στις αντιρρήσεις του συντρόφου της Αλέξανδρου Σιλβεστρίδη;
«Ο Αλέξανδρος δεν έχει πρόβλημα με το να μπω στο παιχνίδι» εξηγεί η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, αλλά αιτία της καθυστέρησης μπορεί να είναι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της:

«Από το ραδιόφωνο μπορώ να λείψω –φαντάζομαι θα αντέξουν οι ακροατές-, όμως έχω και συμβόλαια με εταιρείες με βάση τα οποία θα πρέπει να βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή σε ένα στούντιο.
Για παράδειγμα, όταν παίζω μουσική στο εξωτερικό και με πάρουν για δουλειά, μπαίνω σε ένα στούντιο και κάνω την ηχογράφηση.
Οπότε δεν ξέρω πώς μπορεί να βρεθεί λύση με αυτό…
Από την άλλη, η παραγωγή του “Survivor” μου λέει πως θα βρεθεί λύση».

Πάντως, το διάσημο sex symbol θέλει πολύ να βρεθεί στην ομάδα των «Διασήμων» μιας και όλοι οι συμμετέχοντες είναι φίλοι της, κάποιοι μάλιστα πολύ αγαπημένοι,όπως ο Γιώργος Χρανιώτης, τον οποίο «βλέπει» και νικητή του παιχνιδιού!

«Τον ξέρω καλά το Γιώργο (Χρανιώτη), δεν σκέφτεται το έπαθλο, το βλέπει όλο αυτό σαν εμπειρία ζωής.
Είναι ήσυχη δύναμη, έχει ισορροπία στην ψυχή του.
Τον βλέπω ακόμα και νικητή!» λέει η Μάγκυ και συμπληρώνει την άποψη της για το φαβορί Γιώργο Αγγελόπουλο: «Μου είναι συμπαθής ο Γιώργος (Αγγελόπουλος).
Θεωρώ ότι πληροί τις προϋποθέσεις για να κερδίσει».

[URL unfurl="true"]http://www.tlife.gr/news/9/Gia-poy-etoimazei-ta-seksi-magio-tis-i-Magky-Xaralampidoy/0-120759
Καλά, πόσους διάσημους θα βάλουν;

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μας παραμυθιάζουν τόσο καιρό με το νησί των μαχητών και το νησί των διασήμων. Μετά μαθαίνουμε ότι οι παραλίες τους είναι δίπλα δίπλα. Τελικά δεν βρίσκονται καν σε άλλο νησί αλλά στο κυρίως νησί Δομινικανής Δημοκρατίας-Αιτής. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι χρειάζεται το σκάφος που δείχνει να τους μεταφέρει κάθε μέρα.
Δεν ξερουμε ομως που βρισκεται ο στιβος μαχης... ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ να βρισκεται πολυ μακρυα και κοντα στην τοποθεσια που γυριζεται το Τουρκικο... Ως γνωστον τη μια μερα διεξαγονται τα αγωνισματα για το Τουρκικο και την επομενη μερα οι ιδιες κατασκευες χρησιμοποιουνται για τα γυρισματα του Ελληνικου... Μετα αποσυναρμολογουνται και την επομενη κατασκευαζονται νεες δοκιμασιες που θα χρησιμοποιηθουν ΟΜΟΙΩΣ πρωτα για το Τουρκικο κοκ

Δηλαδη αν χασουν την ασυλια, θα βγαλουν προτεινομενο τον Ντανο?
Πανε καλα?
Ε ας τον βγαλουν... Οι αλλοι δυο ειναι οι υποψηφιοι που θα τους φαει 3 μερες η αγωνια για το αν θα παραμεινουν...

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Διπλα  ειναι ολα 1.8 χιλιομετρα απο τις παραλιες ειναι η παραγωγη και διπλα ειναι ο στιβος μαχης που κανουνε διπλα στην θαλλασα(αυτους που ειχε στο αγωνισμα την τελευταια φορα που τους σηκωνανε)και εχει ακομα εναν λιγο ποιο μεσα σε ενα λοφισκο

image.jpg

Εδω στο μπου  κανουμε ρεπορταζ δεν παιζουμε

και επειδη απορουνε μερικοι γιατι πανε με σκαφος οπως λεγανε
φαινεται οτι δεν υπαρχει δρομος απο τις παραλιες τους προς τους στιβους μαχης με το σκαφακι σε 5-10 λεπτα εκει ειναι (αλλα και δρομο να ειχε δεν νομιζω να τους πηγαιναν με φορτηγακι γραφει καλυτερα το σκαφος οτι και καλα πανε μακρια σε αλλο νησι κλπ)

Fanastic girl

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2017
Like
2
Πόντοι
16
Από το σημερινό τρέιλερ ποιος πιστεύετε ότι θα κερδίσει το έπαθλο;
Εγώ νομίζω οι διάσημοι, αν και θα ήθελα μαχητές.

BigJumper

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
838
Πόντοι
2.972
Μάγκυ Χαραλαμπίδου:

Σοβαρά τώρα πέφτει πολύ πείνα!

Ναι γι'αυτό όλοι οι παίχτες μετά από ένα μήνα δεν έχουν χάσει γραμμάριο μόνο η Ειρήνη αδυνάτισε από τις κακουχίες που ήταν αδύνατη εξ'αρχής στο πρώτο survivor ο Βαλλάσης είχε χάσει 30 κιλά σε 55 μέρες!!!

monoklonos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
εδω θα ειναι για τον διπλασιο καιρο ομως απο το παλιο

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Απο την αθηνα ειδε η αλλη οτι εχει πεινα στον αγιο δομηνικο?  :2funny:

gioum

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2017
Like
28
Πόντοι
1
τα παντα για το χρημα κανουνε

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Από το σημερινό τρέιλερ ποιος πιστεύετε ότι θα κερδίσει το έπαθλο;
Εγώ νομίζω οι διάσημοι, αν και θα ήθελα μαχητές.
δεν ειναι ξεκαθαρο το μονο σιγουρο ειναι οτι εγιναν κωλος παλι οι διαδημοι :grin:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Ναι γι'αυτό όλοι οι παίχτες μετά από ένα μήνα δεν έχουν χάσει γραμμάριο μόνο η Ειρήνη αδυνάτισε από τις κακουχίες που ήταν αδύνατη εξ'αρχής στο πρώτο survivor ο Βαλλάσης είχε χάσει 30 κιλά σε 55 μέρες!!!

Και η Λάουρα έχει παχύνει... :S

Μόνο η Παπαδοπούλου έχει παραμείνει κουκλίτσα όπως μπήκε.  :smitten:

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Δε νομίζω, τελικά αυτά που βγάζουν στη. Πραγματικότητα είναι πιο μικρά
δεν ξερω μπορει να εχεις δικιο παντως τον τελευταιο καιρο εχω την εντυπωση οτι θελουν να φανε τον ντανο..

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=254496.0;attach=856936;image[/img[/URL]]
[/quote]

[QUOTE="Βασιλοφρων13, post: 7458799, member: 140241"]
I have a dream  :rolleyes:

[img]https://scontent.fath3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/17353083_644187429100814_1242206121905977654_n.png?oh=a15026fc4870c8a9e1044310d573a15e&oe=5972C75A

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom