ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.220
- Πόντοι
- 7.786
θα την γαμαγες ποδολαγνε
Ρε παιδια γιατι δε φυτευουν μια πατατα; Σε 2 μηνες εχει βγαλει 5.
Παίδες πειράζει που μου αρέσει η Ειρήνη Παπαδοπούλου ,εννοώ η φατσούλα της, σήμερα? Κουκλίτσα!!!![]()
Σκρινσοτ κωλαρινο εβραιας πλζ
Παίδες πειράζει που μου αρέσει η Ειρήνη Παπαδοπούλου ,εννοώ η φατσούλα της, σήμερα? Κουκλίτσα!!!![]()
ρε πουστη μου φουσκωνε το μαγιο της ζωντοχηρας.οταν τα ελεγα εγω καποια ζωα δεν με πιστευανε :S :S :S
Α αύριο είναι η αποχώρηση; Πείτε το ρε σεις και έχω πορωθει.
Δεν τα εχεις καλα με τους δικους σου τύπε?Θα πέσουν κορμιά όταν είναι για την οικογένεια... - Εμένα το μόνο που θα έπεφτε σε αυτή τη περίπτωση θα ήταν τοκαι η διάθεσή μου αφού θα μου χάλαγαν την ηρεμία... :S
το ιδιο θα ρωταγα τυπε :S :S :SΕμπαινες τυπε:S :S :S
κλασσικες ελλεινιδεςΚαι στις δυο παραλιες οι ελλεηνιδες ξυνουν το μουνι τους και οι μαλακες μαγειρευουν και κανουν δουλειες. Θα το βλεπει κανας ξενος και θα γελαει με μας.
τυπε ο Ιακωβος αν μπορει,εγω δεν ξερω πως :S :S :SΣκρινσοτ
ΣωστοςςςςςςςςςςςςςςςςςΡε παιδια γιατι δε φυτευουν μια πατατα; Σε 2 μηνες εχει βγαλει 5.
Την γαμούσες τύπε?Παίδες πειράζει που μου αρέσει η Ειρήνη Παπαδοπούλου ,εννοώ η φατσούλα της, σήμερα? Κουκλίτσα!!!![]()
Πάντως σε όλους τους παίχτες παρατηρώ μία έλλειψη χιούμορ...Όλοι τα ίδια λένε...
Τύπε μετα απο τοση καρυδα που εχουνε φαει, εκει που θα χεζουν θα φυτρωσει το φοινικοδασος του Βάι.Εχουν και μπολικο λιπασμα καρυδας![]()
Ο Γιλι κατεστρεψε το παιχνιδι, οπως οι πιρφοροι κατεστρεψαν την Ελλαδα.Ο μαλακας ο γιλι τουσ ειπε να προσεχουν την εικονα τους
μαν η παταττα θελει αλκαλικο ph εδαφους με φωσφορικα εδαφη κατι που η καραιβικη δεν εει καθως κ επισης νερο γλυκο σε μεγαλες πσοτητες κ χαμηλα χουμους σε μιλια εδαφηΡε παιδια γιατι δε φυτευουν μια πατατα; Σε 2 μηνες εχει βγαλει 5.