Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
καθυστερει λογω αντιστασης του αεραΜονο η Βαλάβανη σκέφτηκε να μεινει ορθια στην τσουλήθρα για να ελέγχει που θα σκασει . :S :S :S
καθυστερει λογω αντιστασης του αεραΜονο η Βαλάβανη σκέφτηκε να μεινει ορθια στην τσουλήθρα για να ελέγχει που θα σκασει . :S :S :S
τυπε στην ερωτηση με τις μυρωδιες θα ξερει ο χυσολαγνος :S :S :S![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τυπε οτι μαθαινεις χρησιμο ειναι. :S :S :S
τυπε στην ερωτηση με τις μυρωδιες θα ξερει ο χυσολαγνος :S :S :S
τυπε τον απαξιωνεις,δεν του αξιζει κατι τετοιο :S :S :SΤυπε αυτος μονο με πουτσιλα και κωλιλα συγκινείται. :S :S :S
Δυνατή η ομαδα των μαχητων σημερα, απο τους διασημους μονο η Βαλαβανη το παλευε, ολοι οι αλλοι ειχαν παραδωσει. Πολιστας, Σπαλιαρας, Μπο, μονο για να τρωνε ειναι εκει. Σημερα με απογοητευσε κι ο Γιωργης, πολυ νευρικος, συνεχως θελει να αποδεικνυει οτι αξιζει τη θεση του. Αυριο θα χει παιχνιδι ασυλιας οποτε η μαχη θα ειναι πιο δυνατη. Φαβορι κι εγω εχω τον Κυπριο μεχρι στιγμης μαζι με Βαλαβανη.
Η Παπαδοπουλου δεν εχει πιστα να τραγουδησει;
Εγώ πιστεύω ότι μπορεί και να έτυχε η ήττα σήμερα.
Παλτά σαπλιάρας, μπο και πολίστας αλλά ο πρώτος δημιουργεί και θέματα θα βγει σέντρα πιστεύω με την πρώτη ευκαιρία...
Στα χειλια εχει βαλει φιλερ για τις ρυτιδες.
Οι ανθρωποι με πολυ χαμηλο σωματικο λιπος κινδυνευουν απο καρδιοπαθειες αν περασουν πεινα.
επειδης μπαινω στην κουβεντα 44 σελιδες μετα
εχει γραφτει οτι το σορβαιβορ ειναι η απολυτη απομυθοποιηση της ελλεεινιδας διασημης;
πως εχουν καταφερει οι γκομενες της ομαδας των διασημων ετσι οπως ειναι αβαφτες και ταλαιπωρημενες να βγαινουν στην τιβι πιο μπαζα απο τις καθημερινες γκομενες της αντιπαλης ομαδας ειναι αποριας αξιο
η μια διασημη πιο καραμπαζολα απο την αλλη