Jigsaw24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2013
- Like
- 748
- Πόντοι
- 96
Δακρυσα ρε παιδια!
Όλη η Ελλάδα φίλε...
Δακρυσα ρε παιδια!
Τύπε δεν ξερω τι ηλικια εχεις και αν τα προλαβες αυτα, αλλά "πετσέτα" λεγαμε την δεκαετια του 1980 τον Φιλίππου του Αρη, ο οποιος επαιζε τρια λεπτα, εκανε 4 φαουλ και μετα απλώς κουνουσε την πετσετα στον παγκο.θα παιξει ο πετσετας![]()
![]()
![]()
:S :S :S
Και εγώ. Όταν έκλαψε ο Πάνος. Είναι ψυχούλα. Οι άλλοι σταρχιδια τους. Και δεν το κάνει ψέματα για να κερδίσει ψήφους διότι η ψηφοφορία έχει λήξει.Δακρυσα ρε παιδια!
Τύπε δεν ξερω τι ηλικια εχεις και αν τα προλαβες αυτα, αλλά "πετσέτα" λεγαμε την δεκαετια του 1980 τον Φιλίππου του Αρη, ο οποιος επαιζε τρια λεπτα, εκανε 4 φαουλ και μετα απλώς κουνουσε την πετσετα στον παγκο.
και ο λυπηριδης μανΤύπε δεν ξερω τι ηλικια εχεις και αν τα προλαβες αυτα, αλλά "πετσέτα" λεγαμε την δεκαετια του 1980 τον Φιλίππου του Αρη, ο οποιος επαιζε τρια λεπτα, εκανε 4 φαουλ και μετα απλώς κουνουσε την πετσετα στον παγκο.
Η ψηφοφορία τι έβγαλε?Και εγώ. Όταν έκλαψε ο Πάνος. Είναι ψυχούλα. Οι άλλοι σταρχιδια τους. Και δεν το κάνει ψέματα για να κερδίσει ψήφους διότι η ψηφοφορία έχει λήξει.
Λαϊκισμοί του τύπου το εκανε ψέματα και άλλα τετοια, άλλου όχι εδώ.
Σας γράφω και τους δύο στα μεζεα μου.Ο Παναρας είναι αδερφαρας.alex πεστου να σεβεται :S :S :S
Τύπε είσαι παλεουρας - λεουρας. Τον αντικαθιστούσε ο Λυπιριδης ο άσχημος.Τύπε δεν ξερω τι ηλικια εχεις και αν τα προλαβες αυτα, αλλά "πετσέτα" λεγαμε την δεκαετια του 1980 τον Φιλίππου του Αρη, ο οποιος επαιζε τρια λεπτα, εκανε 4 φαουλ και μετα απλώς κουνουσε την πετσετα στον παγκο.
τον απαξιωσες τυπε :S :S :SΤύπε δεν ξερω τι ηλικια εχεις και αν τα προλαβες αυτα, αλλά "πετσέτα" λεγαμε την δεκαετια του 1980 τον Φιλίππου του Αρη, ο οποιος επαιζε τρια λεπτα, εκανε 4 φαουλ και μετα απλώς κουνουσε την πετσετα στον παγκο.
Δεν ξέρουμε. Ξέρουμε/ξερουνε μόνο ότι έχει ληξει. Και επομένως με κανένα τρόπο δεν μπορεί να επηρεαστεί το αποτέλεσμα της από δω και πέρα.Η ψηφοφορία τι έβγαλε?
Σας γράφω και τους δύο στα μεζεα μου.Ο Παναρας είναι αδερφαρας.![]()
![]()
![]()
μαν κ αυτος σε 2 λεπτα εκανε 4 φαουλ οποτε τον αντικταστουσε ο φιλιππου και ουτω καθεξηςΤύπε είσαι παλεουρας - λεουρας. Τον αντικαθιστούσε ο Λυπιριδης ο άσχημος.
Η γρια γιατί συγκινηθηκε με το έπαθλο; Από αύριο θα είναι συνέχεια με τους δικούς της.
Τύπε είσαι παλεουρας - λεουρας. Τον αντικαθιστούσε ο Λυπιριδης ο άσχημος.
Πρεπει να του ριξε μπινελικια του τανιμανιδην ο τρελοκυπριος και τον λεει τωρα Μαριο Πριαμο