adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.297
- Πόντοι
- 216
Τυποι χωρις να ειμαι φαν του πανου κατι μου λεει οτι δεν θα φυγει αυτος αποψε..
Το πρόβλημα είναι ότι μόλις γυρίσει ο Πανόπουστας θα κάνει πρώτα μερικά περάσματα από όλες τις εκπομπές και δεν θα ξεφορτωθούμε τόσο γρήγορα την πανηλιθιότητα και την σκατόφατσα του
Τυποι χωρις να ειμαι φαν του πανου κατι μου λεει οτι δεν θα φυγει αυτος αποψε..
χαχαχα τυπε υπερβαλεις λιγοΘα σας γαμησει ο Πανος το βραδυ και θα κλαιτε μουνοπανα. Θα ειμαι εδω να κατουρησω στα πτωματα σας.
τυπε εισαι στο μυαλο μουΜαλλον η ξανθια θα παρει ποδι.
συμφωνω μαζι σου τυπε καπως ετσι θα γινει σε λιγες ωρες θα ξερουμεΟυτε κ εγω θελω να φύγει ο μέγας ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ , Πάνος
Χωρις αυτόν θα ειναι ξένερωτο το survivor
Πιστεύω εχει την καλύτερη στρατηγική που στο μέλλον θα διδάσκεται σε σχολές πολέμου κ στην λεγεώνα των ξένων
Καλύτερα να φύγει η γιαγιά Ελένη , η γκρινιάρα , και να μείνει η εφτάψυχη ΓΑΤΑ , η ΕΛΙΣΑΒΕΤ-κατσαρίδα
τυπε εισαι στο μυαλο μου
και στην αρχη τυπε την γουσταρε ο κοσμος αλλα τωρα αλαξε η κατασταση με την κλαψομουνια τηςE τοσο ξινισμενη μαπα,ποσο αλλο να την δει ο κοσμος?
τυπε δεν νομιζω ο παναρας θα μεινει!!!Τον πουλο ο πανορουφιανος σημερα!!!!
δε τον αντεχω ρε αλλο...δε προσφερει τιποτα,στα αθληματα ειναι για τον πουτσο ειναι και τσατσος!!!!!!!!!!!!!τυπε δεν νομιζω ο παναρας θα μεινει!!!
τυπε σεβασμο στον μεγα στρατηγο μανατζερ πανοδε τον αντεχω ρε αλλο...δε προσφερει τιποτα,στα αθληματα ειναι για τον πουτσο ειναι και τσατσος!!!!!!!!!!!!!
τυπε καντο λιγο ποιο λιανα γιατι με εκαψες τωραρε ειστε σοβαροι ?
εδω περα εχει FOMC η γρια παει να ανατρεψει τα δεδομενα (αν και απο οτι φαινεται μπορει να κοτεψει στο τελος και να παει για 0.25) και εδω λεμε για το αν θα μεινει ο ΠΑΝΑΡΑΣ !
τυπε καντο λιγο ποιο λιανα γιατι με εκαψες τωρα
ελιωσα στο γελιο τυπε!!!χαχα
ο Παναρας φιλε πιστευω περισσοτερο τον νοιαζει κατα ποσο θα αυξηθουν τα επιτοκια σημερα παρα για το αν θα μεινει η αν θα φυγει
δεν ειναι ψευτης και υποκριτης...τα λεει εξω απο τα δοντια![]()
![]()
ρε τυπε ουτε ο πλυντηριας οταν ψηφιζει την μικρη τερεζα δεν τα μπερδευει ετσι,τι εννοειςρε ειστε σοβαροι ?
εδω περα εχει FOMC η γρια παει να ανατρεψει τα δεδομενα (αν και απο οτι φαινεται μπορει να κοτεψει στο τελος και να παει για 0.25) και εδω λεμε για το αν θα μεινει ο ΠΑΝΑΡΑΣ !
χαχαχα ωραια επεξηγηση νασο επεσα κατω απο το γελιο!!!ρε τυπε ουτε ο πλυντηριας οταν ψηφιζει την μικρη τερεζα δεν τα μπερδευει ετσι,τι εννοεις:S :S :S